Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuis in Limburg

Wij hebben meer dan 1.000 vakantiehuizen in het mooie Limburg.

Deze fraai gelegen vakantiehuizen in Limburg zijn veelal particulier eigendom en worden per weekend, midweek of week verhuurd.
Een deel van onze vakantiehuizen, chalets en villa's is op een mooi vakantiepark gelegen.

U kunt bij ons een romantisch huisje voor 6 personen, een chalet voor 8 personen, een villa voor 10 personen of een groot vakantiehuis voor 12 personen in Limburg huren, in nagenoeg alle streken en plaatsen.
Wat dacht u van een vakantiehuis in Vaals, Valkenburg of Mechelen?

Ook voor nog grotere gezelschappen, vriendengroepen, families, bedrijven, verenigingen, sportclubs en meerdere gezinnen hebben wij gezellige en mooie groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 14 personen en voor 16 personen, in een particuliere accommodatie voor 18 tot 20 personen of op een vakantiepark in Arcen en in Maastricht, voor 22 tot 24 personen, voor 25 personen, voor 26 tot 28 personen, voor 30 tot 32 personen, voor 34 tot 35 personen en voor 40 tot 52 personen.

Daartussen bevinden zich enkele rolstoelvriendelijke vakantiehuizen en villa's die zijn aangepast voor mindervaliden en ouderen die moeilijk kunnen (trap)lopen.
Meestal kunt u in de rolstoeltoegankelijke accommodatie beschikken over een aangepaste badkamer met een inloopdouche met douchestoeltje en wandbeugels bij het toilet.

Een aanrader is een volledig aangepast chalet voor 10 personen bij Brunssum, waar 2 elektrisch verstelbare hoog-laagbedden, een tillift, een aangeast toilet, een rolstoeltoegankelijke douche met een douchezitje en een douchebrancard beschikbaar zijn.

Vanuit uw vakantiehuis in Limburg genieten van een geweldig uitzicht, eindeloze wandelingen maken en dan uitrusten op een gezellig Limburgs terras? Limburg ziet u graag komen.

Voor een vakantie met hond beschikken wij over veel huisdiervriendelijke huisjes, chalets, vakantiebungalows, villa's en groepsaccommodaties waar 1 hond, 2 honden, 3 honden en 4 honden zijn toegestaan of waar bij de particuliere woningen eventueel op aanvraag ook 5 honden worden toegelaten.

Zin in een vakantie in het zuidelijke Limburg?
​Ga dan naar ons unieke aanbod met vakantiehuizen en geniet straks van een onvergetelijke vakantie in het altijd gezellige en sfeervolle Limburg.     

Het drielandenpunt Vaals

In het Zuid-Limburgse Vaals hebben wij een fraai appartement en vakantiehuis te huur.
Vaals is het hoogste punt van Nederland en vanuit uw Limburgs vakantiehuis heeft u een fantastisch uitzicht.
En als u van wandelen houdt, zit u hier goed. U kunt er eindeloos wandelen door de Belgische, Nederlandse en Duitse bossen!
In Vaals zijn veel gezellige terrasjes, restaurants en winkels te vinden.
​Het is ook goed mogelijk om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Voerstreek, de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel.
In Vaals kan uw vakantie niet stuk!
Ga nu naar ons unieke aanbod vakantiehuizen in Limburg en kijk naar ons aanbod vakantiehuisjes in Vaals.

Vakantiehuizen in Mechelen

Mechelen ligt in Zuid-Limburg, op ongeveer 13 kilometer ten zuidoosten van Valkenburg. Mechelen ligt op korte afstand van België, drielandenpunt Vaals en Aken.
Mechelen is omgeven door prachtige natuurgebieden waarin dassen, bijzondere paddensoorten, buizerds en reeën voorkomen. Mechelen kent kabbelende beekjes, prachtige vakwerkhuizen, oude hoogstamboomgaarden en veel natuur en bos.
​In en rond Mechelen hebben wij diverse prachtig gelegen vakantiehuizen Zuid-Limburg te huur. Zo ook prachtige vakwerkhuisjes welke geschikt zijn voor maximaal 6 personen. 

Vakantiehuizen in Valkenburg

Wie van terrasjes, leuke restaurantjes en muziek houdt, zit in Valkenburg goed. In bijna geen andere vakantieplaats in Limburg vindt u zoveel leuke café's en restaurants.

Maar Valkenburg heeft natuurlijk veel meer te bieden, denk aan de mergelgrotten, de steenkolenmijn, de musea en attractieparken. Valkenburg is een plaats om er met het hele gezin een gezellige vakantie te vieren.

Wij hebben diverse vakantiehuizen in Valkenburg te huur maar ook appartementen.
​Wilt u een vakantiehuis in Limburg huren en gaat u voor een echte gezinsvakantie, huur dan eens een vakantiehuis in het mooie Valkenburg. 

Wanneer u niet gebonden bent aan een vaste aankomst- en vertrekdatum kunt u overwegen om een spontane last-minute vakantie te boeken.