Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen in Limburg

Wij hebben meer dan 1.000 vakantiehuizen in het paradijselijk mooie Limburg. Deze fraai gelegen vakantiehuizen in Limburg zijn veelal particulier eigendom en worden per weekend, midweek of week verhuurd. U kunt bij ons een vakantiehuis in Limburg boeken in nagenoeg alle streken en plaatsen.
Wat dacht u van een vakantiehuis in Vaals, Valkenburg of Mechelen?
Vanuit uw vakantiehuis in Limburg genieten van een geweldig uitzicht, eindeloze wandelingen maken en dan een lekker pilsje pakken op een gezellig Limburgs terras? Limburg ziet u graag komen.
Zin in een vakantie in het zuidelijke Limburg?
​Ga dan naar ons unieke aanbod vakantiehuizen in Limburg en geniet straks van een onvergetelijke vakantie in het altijd gezellige en sfeervolle Limburg.
        

Het drielandenpunt Vaals

In het Zuid-Limburgse Vaals hebben wij een fraai appartement en vakantiehuis te huur.
Vaals is het hoogste punt van Nederland en vanuit uw Limburgs vakantiehuis heeft u een fantastisch uitzicht.
En als u van wandelen houdt, zit u hier goed. U kunt er eindeloos wandelen door de Belgische, Nederlandse en Duitse bossen!
In Vaals zijn veel gezellige terrasjes, restaurants en winkels te vinden.
​Het is ook goed mogelijk om uitstapjes te maken naar bijvoorbeeld de Voerstreek, de Belgische Ardennen en de Duitse Eifel. In Vaals kan uw vakantie niet stuk!
Ga nu naar ons unieke aanbod vakantiehuizen in Limburg en kijk naar ons aanbod vakantiehuisjes in Vaals.

 
​​Logeren op de boerderij bij BoerenBed

Vakantiehuizen in Mechelen

Mechelen ligt in Zuid-Limburg, op ongeveer 13 kilometer ten zuidoosten van Valkenburg. Mechelen ligt op korte afstand van België, drielandenpunt Vaals en Aken.
Mechelen is omgeven door prachtige natuurgebieden waarin dassen, bijzondere paddensoorten, buizerds en reeën voorkomen. Mechelen kent kabbelende beekjes, prachtige vakwerkhuizen, oude hoogstamboomgaarden en veel natuur en bos.
​In en rond Mechelen hebben wij diverse prachtig gelegen vakantiehuizen Zuid-Limburg te huur. Zo ook prachtige vakwerkhuisjes welke geschikt zijn voor maximaal 6 personen. 

Vakantiehuizen in Valkenburg

Wie van terrasjes, leuke restaurantjes en muziek houdt, zit in Valkenburg goed. In bijna geen andere vakantieplaats in Limburg vindt u zoveel leuke café's en restaurants.
Maar Valkenburg heeft natuurlijk veel meer te bieden, denk aan de mergelgrotten, de steenkolenmijn, de musea en attractieparken. Valkenburg is een plaats om er met het hele gezin een gezellige vakantie te vieren.
Wij hebben diverse vakantiehuizen in valkenburg te huur maar ook appartementen.
​Wilt u een vakantiehuis in Limburg huren en gaat u voor een echte gezinsvakantie, huur dan eens een vakantiehuis in het mooie Valkenburg.