Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantieboerderij in Friesland huren

Vakantieboerderijen in Friesland.

Vakantieboerderij in Friesland huren?

Bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Friesland voor een familieweekend, bedrijfsfeest met overnachtingen, seminar, koor, een paar dagen weg met collega's, meerdaagse vergadering, training, workshop, retraite, familievakantie, familiereünie, schoolkamp of vriendenweekend met 20, 30, 40, 44, 48, 50 of 60 personen?

Op onze website vindt u de mooiste vakantieboerderijen van Friesland.

O.a. luxe vakantieboerderijen in Friesland met zwembad en sauna vindt u hier, maar ook goedkope en gezellige vakantieboerderijen.

Voor een vakantie met een grote groep in Friesland maar ook voor een familieweekend of vriendenweekend.

Een vakantieboerderij in Friesland huren, betekent genieten van veel ruimte en rust.

En in Friesland is het nog mogelijk om een grote en mooie vakantieboerderij te huren voor relatief weinig geld.

Voor een grote en goedkope vakantieboerderij in Nederland moet u in Friesland, Drenthe of Groningen zijn.

Of u nu een luxe of goedkope vakantieboerderij in Friesland zoekt, u huurt deze via de website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

De website voor grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en vakantieboerderijen in Nederland en heel Europa voor grote en kleine groepen.

​U kunt via deze website een vakantieboerderij in Friesland huren voor 18, 20 of 22 personen maar ook een grote vakantieboerderij in Friesland huren voor bijvoorbeeld 40, 44, 49, 50 of 60 personen.

U zoekt en boekt uw vakantieboerderij Friesland online
 

Vakantieboerderij in Friesland voor grote groep huren?

Op vakantie naar Friesland met een grote groep?

Huur dan een grote vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Friesland.

Bijvoorbeeld een grote vakantieboerderij in Friesland die geschikt is voor een groep van 40, 50 of 60 personen.
 

De mooiste vakantieboerderij van Friesland.

De mooiste vakantieboerderij van Friesland en misschien wel van Nederland, staat in Pingjum.

Deze grote, luxe en gezellige vakantieboerderij met sauna in Friesland is geschikt voor alle mogelijke doeleinden waaronder familiefeest, bruiloftsfeest, huwelijk, bijzondere verjaardag, jubileum, seminar, familievakantie, meerdaagse vergaderingen, een paar dagen weg met collega's, personeelsfeest, training, workshop, koor, vereniging, vriendenweekend, familieweekend, familiereünie, schoolkamp, bedrijfsuitje en veel meer.

Deze grote en luxe vakantieboerderij is geschikt voor grote groepen tot 60 personen.

De luxe vakantieboerderij beschikt onder meer over een sauna, verschillende eetzalen, recreatieruimte, ontspanningsruimte, grote tuin, sportvelden, terras, kindermeubilair, fitness toestellen en veel meer.

Omdat deze grote en luxe vakantieboerderij in Friesland over maar liefst 18 slaapkamers, 6 badkamers en veel luxe beschikt, is de privacy en het comfort gewaarborgd.

Tevens bestaat de mogelijkheid dat u deze vakantieboerderij aan de Waddenzee voor een kleinere groep vrienden, familieleden, personeelsleden, collega's en deelnemers huurt.

U kunt dan reserveren voor 40-45 personen. 

Interesse in deze 60-persoons of 45-persoons vakantieboerderij? 

Stuurt u dan een e-mail naar info@a-vakanties.nl. Wij brengen u dan geheel vrijblijvend in contact met de eigenaren.
 

Informatie over de mooiste vakantieboerderij van Friesland vindt u hier.
 

Wij beschikken in Friesland en ook in de overige kustprovincies Zeeland, Noord-Holland en Zuid-Holland over diverse huizen die aan zee zijn gelegen.
 

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij in Friesland met zwembad?

Indien u een vakantieboerderij met zwembad wilt huren zit u ook in Friesland goed.

We hebben in Friesland meer dan 20 vakantieboerderijen te huur met zwembad.

U kunt bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie met binnenzwembad of buitenzwembad huren in Stavoren, Sondel of Eernewoude.

Omdat het aanbod vakantieboerderijen in Friesland relatief beperkt is, is het wellicht verstandig om ook naar ons aanbod vakantieboerderijen met zwembad in bijvoorbeeld Drenthe, Gelderland, Noord-Holland, Noord-Brabant of Overijssel te kijken.

In die provincies kunt u een vakantieboerderij met gebruik van zwembad voor bijvoorbeeld 12, 14, 20, 30, 40 of 50 personen huren.

U kunt ook een vakantieboerderij in Friesland met zwembad online op één van onze websites boeken.

Zie ook A Vakanties voor meerdere mogelijkheden voor het huren van een vakantieboerderij in Friesland.
 

Vakantieboerderij in Friesland huren voor mindervaliden.

In Friesland en heel Nederland zijn vakantieboerderijen te huur welke geheel of gedeeltelijk zijn aangepast voor mindervaliden.

Zie onze website aangepaste vakantiehuizen voor het huren van een aangepaste vakantieboerderij voor mindervaliden, rolstoelgebruikers en gehandicapten in Friesland of elders in Nederland.

 

Kindvriendelijke vakantieboerderij Friesland huren met speelgelegenheid voor kinderen.

Zoekt u een vakantieboerderij in Friesland met speelgelegenheid voor kinderen?

Veel vakantieboerderijen in Friesland hebben speelgelegenheid voor kinderen.

Bijvoorbeeld een speelzolder, speelzaal, recreatiezaal of speeltoestellen in de tuin.

Bij de meeste locaties is een grote tuin of een ruim speelveld aanwezig om te voetballen, volleyballen of andere sportieve activiteiten rondom de gehuurde accommodatie te ondernemen.

Ook is het mogelijk om een vakantieboerderij of ander soort groepsaccommodatie in Friesland te huren met een biljart, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel of dartspel.

Indien u met een grote groep of familie met kinderen een vakantie in Friesland wilt houden, zijn er dus voldoende mogelijkheden. 
​U kunt via deze website een grote vakantieboerderij of grote groepsaccommodatie in Friesland huren maar ook kijken binnen ons aanbod grote vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Friesland op onze website www.groepsaccommodatie-nederland.com

Op deze website vindt u veel particuliere groepsaccommodaties en vakantieboerderijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Brabant, Zeeland en de overige provincies van Nederland.Indien u een goedkope vakantieboerderij in Friesland of elders in Nederland wilt huren, maakt u kans om die op deze website te vinden.De vakantieboerderijen en groepsaccommodaties op deze website zijn allemaal van particuliere eigenaren.U kunt via deze website niet meteen een groepshuis of vakantieboerderij online huren, maar in elke advertentie staan diverse mogelijkheden om rechtstreeks contact op te nemen met de betreffende eigenaar.