Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Kleine groepsaccommodatie

Kleine groepsaccommodatie | groepen

Als u met een groep een weekendje weg wilt en een kleine groepsaccommodatie wilt huren, is dit de beste website.

U vindt hier meer dan 20.000 groepsaccommodaties waaronder vele kleine groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen.

U kunt bij ons een kleine groepsaccommodatie huren in Nederland, bijvoorbeeld in Noord-Brabant, Friesland, Zeeland, de kust van Noord-Holland of Zuid-Holland, Limburg of Drenthe, maar ook een kleine groepsaccommodatie boeken in België (Belgische Ardennen), Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Kroatië, Tsjechië of Oostenrijk.

Ook als u een kleine groepsaccommodatie zoekt als uitvalbasis voor een wintersportvakantie of skivakantie, zit u bij ons goed.

Wij hebben namelijk ook kleinere groepsaccommodaties voor een wintersportvakantie of skivakantie te huur, onder andere in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Tsjechië en Duitsland.

U kunt bij ons een kleine groepsaccommodatie voor een groep huren van 8, 10 of 12 personen maar bijvoorbeeld ook voor een groep van 14, 15 of 18 personen.

Via de link hieronder vindt u eenvoudig een groepsaccommodatie voor een kleine of grote groep.

U kunt iedere kleine of grote groepsaccommodatie online huren.

20.000 groepsaccommodaties vanaf 6 personen: www.unieke-groepsaccomodaties.nl

 

Kleine groepsaccommodatie voor bedrijfsuitje huren.

Wilt u met uw bedrijf een bedrijfsuitje, seminar, meerdaagse vergadering, bedrijfsfeest, jubileum, training of een weekend weg met collega's organiseren en bent u op zoek naar een kleine groepsaccommodatie waar u met uw personeel, collega's of zakenrelaties kunt overnachten?

Ook voor kleine groepen zijn er bij ons groepsaccommodaties te huur, eventueel met een feestzaal, vergaderruimte of vergaderlocatie.

Huur bijvoorbeeld een kleine groepsaccommodatie voor 10 of 12 personen in Drenthe, Zeeland, Noord-Brabant of Zuid-Limburg.

Uw bedrijfsuitje of weekend weg met collega's zal met een gezellige groepsaccommodatie zeker slagen.

In de huisbeschrijving staat vermeld of er een beamer, overheadprojector, muziekinstallatie of geluidsinstallatie aanwezig is en of tijdens uw verblijf de maaltijden of catering verzorgd kunnen worden.
 

Kleine groepsaccommodatie aangepast voor mindervaliden, gehandicapten en rolstoelgebruikers.

Zijn er familieleden, collega's, groepsdeelnemers of personeelsleden met een lichamelijke beperking of een handicap in uw gezelschap?

Kijkt u dan op onze website met aangepaste kleine groepsaccommodaties in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

In de omschrijving van elke aangepaste vakantiewoning, groot vakantiehuis of kleine groepsaccommodatie staat vermeld of er extra brede deuren zijn, of er bijvoorbeeld beugels in het toilet zijn en of de douche of badkamer is aangepast met een rolstoeltoegankelijke douche, beugels en een douchestoeltje of douchezitje/krukje.

Wij beschikken ook over aangepaste huizen voor mindervaliden en gehandicapten waar een aangepaste slaapkamer met hoog/laagbed en soms zelfs een bedpapegaai en een tillift aanwezig is.

Het is helaas mogelijk dat deze volledig aangepaste rolstoelvriendelijke vakantiehuizen of groepsaccommodaties niet meer beschikbaar zijn in de door u gewenste periode of voor het aantal personen dat mee zal komen voor uw bedrijfsfeest, vakantie, familieweekend of bruiloftsfeest.

 

Kleine groepsaccommodatie met privézwembad.

Indien u een kleine groepsaccommodatie, groot vakantiehuis of grote familievilla met privézwembad zoekt, zijn er zowel in Nederland als België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje diverse mogelijkheden.

Een alternatief voor het huren van een kleine groepsaccommodatie met zwembad is het boeken van een groot vakantiehuis met privé zwembad.

U vindt het grootste aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties met privé zwembad op de website vakantiehuizen privé zwembad.nl

 

Huisdiervriendelijke kleine groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen.

Gaat er ook een hond mee met de familievakantie, het huwelijksfeest, de familiereünie of het vriendenweekend?

Zoekt u dan naar een groot vakantiehuis, grote familievilla of kleine groepsaccommodatie waar honden zijn toegestaan.

In veel gevallen mag u altijd 1 hond meebrengen, maar er komen steeds meer huisdiervriendelijke vakantiehuizen en groepsaccommodaties bij, waar de huiseigenaar toestaat dat er 2, 3, 4, 5 of zelfs een onbeperkt aantal honden of huisdieren meekomen.

Bij elke grote vakantiewoning, groepsvilla of groot vakantiehuis staat vermeld hoeveel honden zijn toegestaan.
 

Het huren van een goedkope kleine groepsaccommodatie.

Een vakantie, familieweekend, bedrijfsuitje, reünie of meerdaagse vergadering in een kleine groepsaccommodatie, grote familievilla of in een groot vakantiehuis hoeft niet duur te zijn. 

Zoek voor een goedkope locatie tussen onze lastminute mogelijkheden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.
 

Kleine groepsaccommodatie lang weekend huren.

Kleine groepsaccommodaties zijn in de meeste gevallen ook per weekend of lang weekend te huur.

Het komt echter voor dat de eigenaar voor bepaalde periodes in de reguliere vakanties en rondom de feestdagen als vaste verblijfsduur een volledige week of midweek heeft vastgesteld.

U kunt op onze website unieke-groepsaccomodaties.nl snel zien of een kleine groepsaccommodatie of groot vakantiehuis ook in een bepaald weekend of lang weekend te huur is.