Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsverblijven Utrecht

Groepsverblijf Utrecht

Met een groep op vakantie en op zoek naar een groepsverblijf in Utrecht? Utrecht is een provincie vol afwisseling.
Een vakantie in Utrecht biedt daarom voor iedereen wat wils. Bent u op zoek naar groepsverblijven in Utrecht? Dat komt goed uit, want we hebben een spectaculair aanbod van goedkope groepsverblijven op de mooiste locaties. Wat dacht u van een groepsverblijf op de Utrechtse Heuvelrug?
Dit gebied is ideaal voor de rustzoeker en de natuurliefhebbers. In een licht glooiend landschap kabbelen beekjes, bloeien fruitbomen en liggen her en der prachtige bossen verspreid. Het is in die prachtige omgeving dat u een groepsverblijf in Utrecht huurt.
U kunt kiezen uit verschillende luxe of eenvoudige groepsverblijven in Utrecht, voor grote en kleine groepen.

 

 

Gezellig stadscentrum

Dorpjes als Amerongen, Maarn en Doorn liggen midden in de bossen.
Heerlijk zwemmen in het Henschotermeer, een mountainbiketocht maken in Doorn of de piramide van Austerlitz bekijken. Deze piramide staat er al sinds de tijd van Napoleon en er ligt voor de kinderen ook een mooie speeltuin en pannenkoekenhuis bij.
​Of houdt u meer van de grote stad? Utrecht is natuurlijk de perfecte plek voor een dagje uit.
Heerlijk aan de werf genieten van een Utrechts biertje, gezellig winkelen in Hoog Catharijne of het gezellige stadscentrum bekijken.
In plaats van de drukte van Utrecht, kunt u ook kiezen voor een middagje Amersfoort.
Deze stad is wat compacter dan Utrecht en heeft een fraaie historische binnenstad met indrukwekkende, historische toegangspoorten.
  

Enorme variatie

Als u een groepsverblijf in Utrecht boekt, kunt u ook kiezen voor het noorden van de provincie.
In de bossen van het Gooi en de Loosdrechtse Plassen vermaakt u zich gegarandeerd.
En wat te denken van Woerden, Oudewater en Montfoort?
Deze gezellige stadjes hebben een schitterende omgeving. Veel polderlandschap, landgoederen en volop ruimte en groen. Kortom: groepsverblijven in Utrecht bieden een enorme variatie. Direct een groepsverblijf in Utrecht boeken? Twijfel dan niet, maar boek uw vakantie vandaag nog.
​We wensen u alvast heel veel vakantiepret toe!

Groepsverblijf Utrecht

Op zoek naar een uniek groepsverblijf in Utrecht, bijvoorbeeld in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug? Utrecht ligt zeer centraal in Utrecht en een groepsverblijf in de provincie Utrecht huren, betekent dat u alle kanten uit kunt.
Zo kunt u heerlijk gaan wandelen in de Kaapse bossen en bijvoorbeeld een groepsverblijf Utrecht in Maarn of Doorn huren.
Maar u kunt er ook voor kiezen om de stad Utrecht met zijn levendige centrum en de imposante Dom te bezoeken.
​De provincie Utrecht heeft veel mooie plaatsen, prachtige bossen en recreatiemeren zoals het Henschotermeer of Loosdrechtse Plassen.
Het aanbod groepsverblijven in Utrecht is zeer gevarieerd, voor echt hele grote groepen, is het aanbod beperkt. Indien u echter een groepsverblijf in Utrecht zoekt voor 8 tot 20 personen, kunt u er prima terecht.
Ga nu naar het aanbod groepsverblijven Utrecht en huur een statige villa, vakantieboerderij of groot vakantiehuis!