Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsvakantiehuis

Op zoek naar een geschikt groepsvakantiehuis?
Bij voorbeeld een groepsvakantiehuis op de Veluwe, in Drenthe of in Limburg?
Op onze website unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u een groot en bijzonder aanbod groepsvakantiehuizen, in Nederland en vele andere landen in Europa en zelfs daarbuiten. Maar u vindt bij ons ook grote vakantieboerderijen, landhuizen, villa's en zelfs kastelen.Of u nu een groepsvakantiehuis voor 10 personen zoekt of een groepsvakantiewoning voor 20 personen.
Dat ene leuke en betaalbare groepsvakantiehuis vindt u gegarandeerd op onze unieke en zeer prettig werkende website voor groepsvakantiehuizen.

 

 
​​Heerlijke wintersport chalets in Duitsland

Groepsvakantiehuizen in Nederland

Verreweg de meeste groepsvakantiehuizen in Nederland worden door families gehuurd die er een gezellig familie weekend willen organiseren. Favoriete periodes zijn Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, Kerstmis en oud-en-nieuw.
Populaire provincies voor een familieweekend zijn Drenthe, Overijssel, Noord-Limburg, Limburg, Zeeland en Gelderland.
Maar ook de kust van Zuid-Holland en Noord-Holland is geliefd.

De meeste mensen vinden het fijn als een groepsvakantiehuis geheel vrijstaand ligt, de nodige privacy heeft en in de buurt van de bossen ligt.
Veel van onze groepsaccommodaties zijn vrijstaand en zijn in een bosrijk gebied gelegen.
Ook is er veel vraag naar groepsvakantiehuizen in Nederland die in de omgeving van de zee en de duinen liggen. De natuur inspireert duidelijk.
 

Luxe groepsvakantiehuizen

Veel mensen die met de familie of het bedrijf een weekendje weg gaan, vinden het prettig als het groepsvakantiehuis voldoende comfort heeft.
Wij kunnen u melden dat veel van onze groepsvakantiehuizen landhuizen, villa's en vakantieboerderijen in de luxe categorie zitten zodat u tijdens uw verblijf heerlijk kunt genieten van het comfort en de luxe.
Als u via onze website op zoek gaat naar een luxe groepsvakantiehuis dan kunt u selecteren op o.a. sauna, jacuzzi en privézwembad, maar ook op bijvoorbeeld de aanwezigheid van een vaatwasmachine en wasmachine.
​Zo kunt u uit ons enorme aanbod groepsaccommodaties toch eenvoudig een geschikt groepshuis voor uw lekker weekendje weg vinden!

Op zoek naar een romantisch groepsvakantiehuis?

Romantisch huis midden in het bos met sfeervolle open haard en zicht op de zee of de bossen huren?
Een aantal van onze groepsvakantiehuizen is zeer geschikt voor romantici.
​Ga nu naar ons aanbod romantische vakantiehuizen en geniet van een romantische vakantie of weekendje weg.