Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodatie Overijssel

Luxe groepsaccommodatie Overijssel

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel?

Familieweekend of vriendenweekend in Overijssel en op zoek naar een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie in Overijssel?

Bent u op zoek naar een groot vakantiehuis of grote groepsaccommodatie in Overijssel?
Vlak bij het Nationaal Park De Weerribben bieden wij een grote groepsaccommodatie aan, waar u met 53 personen kunt verblijven.
Desgewenst kunt u hier ook met een kleiner gezelschap van 16, 22 of 31 personen overnachten.

Tijdens uw verblijf kunt u ervoor kiezen om zelf te koken in de grote uitgebreide professionele keuken van de accommodatie, maar u kunt ook enkele of alle maaltijden door de huiseigenaar laten verzorgen.
Catering is op verschillende manieren mogelijk. Naast het ontbijt, lunch en diner, kunt u bijvoorbeeld ook een barbecue, een buffet, alle dranken en borrelhapjes laten verzorgen.

Voor mindervaliden gasten in een rolstoel of iemand met een lichte beperking of handicap is het goed om te weten dat de gehele accommodatie drempelvrij is en dat er een lift naar de eerste verdieping is.
Bovendien zijn enkele toiletten en badkamers volledig aangepast voor mindervaliden en beschikken enkele slaapkamers standaard over hoog-laagbedden en een tillift.
Daarnaast hebben de eigenaren van deze groepsaccommodatie contacten met lokale zorgverleners om, indien gewenst, alle zorg uit handen te geven en/of extra benodigde hulpmiddelen voor tijdens uw verblijf te laten bezorgen.

Het is mogelijk om bij de huiseigenaar fietsen te huren, zodat u de prachtige omgeving van de groepsaccommodatie met de fiets kunt verkennen.
U kunt vele fietstochten door het natuurgebied de Weerribben maken of langs de bollenvelden fietsen.
Bovendien is het mogelijk om op het terrein van deze grote accommodatie in Overijssel deel te nemen aan diverse activiteiten op creatief en sportief gebied die voor jonge en oudere deelnemers geschikt zijn.
Sommige activiteiten zijn ook geschikt voor mindervaliden en iemand met een beperking.
Zo kunt u hier met uw gezelschap o.a. boogschieten (keuze uit diverse manieren), een huifkartocht maken in de omgeving of u per huifkar laten vervoeren naar activiteiten, handige survivaltechnieken leren, abseilen, als een echte detective een spannende misdaad oplossen en zelfs een ballonvaart in een luchtballon boeken! Deze accommodatie is namelijk een officiële opstijglocatie.  

Deze veelzijdige accommodatie is vanwege de bijzondere faciliteiten en vele mogelijkheden niet alleen geschikt voor een familieweekend, familievakantie, vakantie met zorggroepen, personeelsfeest, bedrijfsfeest, het vieren van een bruiloft of een weekendje weg met vrienden of met collega's, maar ook zeer aan te raden voor een zakelijk verblijf, zoals een training, heisessie en meerdaags vergaderen.
U kunt hier in een comfortabele vergaderzaal in alle rust enkele dagen vergaderen en overnachten met uw personeelsleden, zakenrelaties, werknemers of zakenrelaties.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze verrassende en veelzijdige groepsaccommodatie in Overijssel?
Neemt u dan contact met ons op voor de beschikbaarheid, de prijzen en de mogelijkheden voor een optie, reservering of een bezichtiging vooraf.
Wij brengen u dan vrijblijvend met de betreffende huiseigenaren in contact.

Een goedkope of luxe groepsaccommodatie in Overijssel huurt u via A Vakanties.
 

Groepsaccommodatie Overijssel?

Wij verhuren via diverse websites meer dan 300 groepsaccommodaties in Overijssel.

Of u nu een grote groepsaccommodatie in Overijssel zoekt of een intieme, kleine groepsaccommodatie in Overijssel, wij hebben de ideale groepsaccommodatie in Overijssel zeker in ons aanbod.
Ook goedkope groepsaccommodaties in Overijssel en exclusieve groepsaccommodaties zoals villa's en landhuizen.

Zoekt u een luxe groepsaccommodatie in Overijssel voor een bedrijfsuitje, familiereünie, vriendenweekend of vriendinnenweekend, familievakantie, zakelijk verblijf of een goedkope groepsaccommodatie voor een schoolkamp? 

U vindt uw ideale groepsaccommodatie in Overijssel hier, bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie in Overijssel voor 20, 30, 40 of 50 personen.
 

Ook rolstoelvriendelijke groepsaccommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden, gehandicapten en rolstoelgebruikers vindt u hier.
 

Wie een hond of meerdere honden mee wil nemen vindt hier beslist een leuke en gezellige huisdiervriendelijke groepsaccommodatie of groot vakantiehuis waar honden zijn toegestaan.
​In de meeste groepshuizen zijn 2 of 3 honden toegestaan.

Nog even snel ertussenuit met vrienden, familie of voor een spontaan uitje met collega's en op zoek naar een goedkope groepsaccommodatie?
Hier vindt u goedkope lastminute groepshuizen, familiehuizen en vakantievilla's, ook de leukste kindvriendelijke vakantiehuizen die op een vakantiepark zijn gelegen.

De leukste groepsaccommodaties in Overijssel vindt u op onze website