Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Boeken van een groepsaccommodatie

Vanwege een storing bij enkele huisaanbieders verschijnen momenteel veel huizen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Kroatië niet op onze website. Stuurt u ons alstublieft een e-mail met daarin uw wensen m.b.t. de aankomst- en vertrekdag, het aantal personen, minimum aantal slaapkamers, eventuele regio en of u huisdieren mee wilt nemen. Wij zoeken dan rechtstreeks bij onze aanbieders naar de mogelijkheden.

E-mail: info@a-vakanties.nl

Groepsaccommodatie boeken via internet

Het boeken van een groepsaccommodatie gaat via deze website heel eenvoudig.

Het boeken gaat in 3 eenvoudige stappen.

Als u een groepsaccomodatie in een bepaalde periode hebt uitgezocht, klikt u rechtsonder in het scherm op "nu reserveren".

Er verschijnt dan een reserveringsformulier met daarop de gegevens van de betreffende groepsaccommodatie, de door u geselecteerde periode, de huurprijs en de bijkomende kosten.

Stap 1: (de boeking is hier nog niet definitief )

U vult uw persoonlijke gegevens en het aantal personen in. Indien van toepassing vult u ook het aantal huisdieren in.
Controleert u hier vooral of u de juiste gewenste periode hebt gekozen en of u uw e-mailadres juist hebt ingevuld.
Ook moet worden aangevinkt dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
Nadat u het formulier bij stap 1 heeft ingevuld, gaat u naar Stap 2.
Stap 2 (verzekering afsluiten) is hier alleen van toepassing voor Nederlanders die in Nederland wonen. Indien u niet in Nederland woonachtig bent, kunt u hier geen verzekering afsluiten. Het afsluiten van een verzekering is niet verplicht.

Stap 2: Eventuele verzekeringen afsluiten (de boeking is hier nog niet definitief)

Bij stap 2 vult u in of u wel of geen standaard reisverzekering en/of annuleringsverzekering wenst. U kunt kiezen uit 4 mogelijkheden:


  • alleen reisverzekering afsluiten
  • alleen annuleringsverzekering afsluiten
  • reis- en annuleringsverzekering afsluiten
  • later annuleringsverzekering of groepsannuleringsverzekering* afsluiten ( bij voorkeur binnen 7 dagen na boeken accommodatie afsluiten)

 

Bij stap 2 ziet u direct de premies van de verzekeringen. De polis wordt bij Europeesche Verzekeringen afgesloten. Vanwege het beleid van de tussenpersoon kan de polis alleen met een creditcard voldaan worden. Indien u niet in het bezit bent van een creditcard, kunt u tijdens het boeken/reserveren kiezen voor 'Geen verzekering'. U kunt dan eerst uw boeking/reservering afronden. Nadat u per e-mail de reserveringsbevestiging hebt ontvangen, kunt u alsnog een verzekering afsluiten.

* Grote groepen sluiten bij voorkeur een groepsannuleringsverzekering af. 
NB: Indien u een groepsaccommodatie huurt in het kader van bruiloft, kunt u het best een bruiloftverzekering afsluiten. Een bruiloftverzekering kan ook afgsloten worden voor een huwelijksjubilileüm. Ook de bruiloftverzekering kan alleen worden afgesloten door Nederlanders die in Nederland wonen.

Stap 3 (Hier kunt u de boeking van de groepsaccommodatie definitief maken)

Bij stap 3 verschijnt een overzicht van de door gekozen gewenste periode, de huurprijs van de groepsaccommodatie, de bijkomende kosten en de eventuele premie van de verzekering.
Hier ziet u ook wat u bij Stap 1 hebt ingevuld.
U kunt bij stap 3 de boeking bevestigen en deze definitief maken. U kunt hier eventueel nog terug gaan naar stap 2 of 1 om een wijziging aan te brengen.

Pas nadat u bij stap 3 de boeking definitief heeft gemaakt en het gekleurde vak "Ja! Boek deze groepsaccommodatie voor mij" heeft aangeklikt, is de boeking definitief.

U krijgt dan per ommegaande per e-mail een boekingsbevestiging van de betreffende touroperator/aanbieder.
Indien u niets per e-mail ontvangen hebt, controleert u dan eerst voor alle zekerheid uw spam/ongewenste berichtenmap.

Na de boeking ontvangt u per e mail van de touroperator:

De huurovereenkomst, nadere gegevens van de groepaccommodatie en uitleg over de betaling van de huur en bijkomende kosten van de groepsaccommodatie. U krijgt ook bericht over het betalen van de borgsom en andere relevante zaken. Vaak moet de borgsom ter plaatse aan de eigenaar of beheerder van de groepsaccommodatie worden betaald. Het exacte adres van de woning, de contactgegevens van de huiseigenaar, een routebeschrijving en informatie hoe u de sleutels krijgt, ontvangt u nadat u de volledige huur aan de touroperator/de aanbieder voldaan hebt.
Hebt u geen reserveringsbevestiging/huurovereenkomst per e-mail ontvangen? Controleert u dan eerst uw spam/ongewenste berichtenmap. 
Het is ook mogelijk dat u tijdens het invullen van het reserveringsformulier per abuis uw e-mailadres niet juist hebt ingevuld. U kunt ons dan het correcte mailadres doorgeven, zodat er een nieuwe reserveringsbevestiging naar u gemaild kan worden.

Welk bedrag moet u bij boeking aanbetalen?

Bij de meeste touroperators waar wij mee samenwerken, moet u 30 of 40% van het huurbedrag binnen enkele dagen na het boeken betalen. Het restant dient uiterlijk 6 weken voor vertrek naar de groepsaccommodatie voldaan te zijn. Als u de groepsaccommodatie binnen 6 weken voor de aankomstdag boekt, dient het hele huurbedrag binnen enkele dagen na het boeken betaald te worden.

U betaalt bij ons geen toeslag of boekingskosten!

Als u via deze website een groepsaccommodatie boekt, betaalt u dezelfde huurprijs en ontvangt u dezelfde kortingen als wanneer u rechtstreeks bij de betreffende touroperator boekt. U betaalt, als u via deze website boekt, ook geen extra andere kosten zoals boekingskosten. 

Linnengoed en beddengoed bestellen

Wilt u een groepsaccommodatie boeken met beddengoed en badlinnen? U kunt na het boeken van de groepsaccommodatie eventueel beddengoed, linnengoed en dergelijke bestellen. Dit is niet tijdens het boeken mogelijk. U kunt meteen na het maken van de boeking, via uw ontvangen boekingsbevestiging rechtstreeks bij de betreffende aanbieder zaken zoals badlinnen, beddengoed en kindermeubilair bestellen. Wanneer u daarbij uw boekingsnummer van de bevestiging vermeldt, kan men uw aanvraag spoedig afhandelen.
Zodra u de contactgegevens van de huiseigenaar hebt ontvangen, kunt u ook daar persoonlijk contact mee opnemen.

Goedkope vliegtickets

Heeft u een groepsaccommodatie in het buitenland geboekt en bent u op zoek naar goedkope vliegtickets? Op onze websites alle goedkope vliegtickets.nl vindt u zoekmachines waarmee u eenvoudig de prijzen van vliegtickets met elkaar kunt vergelijken. U vndt hier eenvoudig de goedkoopste vliegtickets.