Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

vakantieboerderij in Friesland huren

Vakantieboerderijen in Friesland.

Vakantieboerderij in Friesland huren?  Bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Friesland voor een familie weekend of vriendenweekend met 20, 30, 40, 44, 48, 50 of 60 personen?  Op onze website vindt u de mooiste vakantieboerderijen van Friesland. Onder andere luxe vakantieboerderijen in Friesland met zwembad en sauna maar ook goedkope en gezellige vakantieboerderijen.  Voor een vakantie met een grote groep in Friesland maar ook voor een familieweekend of vriendenweekend.

Een vakantieboerderij in Friesland huren, betekent genieten van veel ruimte en rust. En in Friesland is het nog mogelijk om een grote en mooie vakantieboerderij te huren voor relatief weinig geld.  Voor een grote en goedkope vakantieboerderij in Nederland moet u in Friesland, Drenthe of Groningen zijn.

Of nu nu een luxe of goedkope vakantieboerderij in Friesland zoekt, u huurt deze via de website www.unieke-groepsaccomodaties.nl

De website voor grote vakantiehuizen, groepsaccomodaties en vakantieboerderijen in Nederland en heel Europa voor grote en kleine groepen.

U kunt via deze website een vakantieboerderij in Friesland huren voor 18, 20 of 22 personen maar ook een grote vakantieboerderij in Friesland huren voor bijvoorbeeld 40, 44, 49, 50 of 60 personen.

U zoekt en boekt uw vakantieboerderij Friesland online

Vakantieboerderij in Friesland voor grote groep huren?

Op vakantie naar Friesland met een grote groep?  Huur dan een grote vakantieboerderij of groepsaccommodatie in Friesland.  Bijvoorbeeld een grote vakantieboerderij in Friesland welke geschikt is voor een groep van 40, 50 of 60 personen.

U kunt via deze website een grote vakantieboerderij of grote groepsaccommodatie in Friesland huren maar ook kijken binnen ons aanbod grote vakantieboerderijen en groepsaccommodaties in Friesland op onze website www.groepsaccommodatie-nederland.com

Op deze website vindt u veel particuliere groepsaccommodaties en vakantieboerderijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Brabant, Zeeland en ander provincies in Nederland. Indien u een goedkope vakantieboerderij in Friesland of elders in Nederland wilt huren, maakt u kans om zo een goedkope vakantieboerderij op deze website te vinden. In tegenstelling tot de vakantieboerderijen in Friesland die u online via de website unieke groepsaccomodaties kunt huren, kunt u op deze website metn particulliere aanbieders de vakantieboerderij in Friesland niet online via de website huren, maar dient u contact op te nemen met de eigenaar van de betreffende vakantieboerderij in Friesland.

U kunt een eventuele kortlopende annuleringsverzekering wel online afsluiten.  Dit geldt ook voor het eventueel afsluiten van en reisverzekering voor de groep of een groepsannuleringsverzekering.

Vakantieboerderij Friesland huren met speelgelegenheid voor kinderen.

Zoekt u een vakantieboerderij in Friesland met speelgelegenheid voor kinderen?  Veel vakantieboerderijen in Friesland hebben speelgelegenheid voor kinderen. Bijvoorbeeld een speelzolder, speelzaal, recreatiezaal of speeltoestellen in de tuin.  Ook is het mogelijk om een vakantieboerderij in Friesland te huren met een biljart, tafeltennistafel of dartspel. Indien u met een grote groep met kinderen een vakantie in Friesland wilt vieren, zijn er dus voldoende mogelijkheden.

De mooiste vakantieboerderij van Friesland.

De mooiste vakantieboerderij van Friesland en misschien wel van Nederland, staat in Pingjum.  Deze grote, luxe en gezellige vakantieboerderij met sauna in Friesland is geschikt voor alle mogelijke doeleinden waaronder familie feest, vriendenweekend, familieweekend, familiereünie, schoolkamp, bedrijfsuitje en veel meer.

Deze grote en luxe vakantieboerderij is geschikt voor grote groepen tot 60 personen. De luxe vakantieboerderij beschikt onder meer over een sauna, verschillende eetzalen, recreatieruimte, ontspanningsruimte, grote tuin, sportvelden, terras, kindermeubilair, fitness toestellen en veel meer.  Omdat deze grote en luxe vakantieboerderij in Friesland over maar liefst 18 slaapkamers, 6 badkamers en veel luxe beschikt, is de privacy en het comfort gewaarborgd.\

Informatie over de mooiste vakantieboerderij van Friesland:

www.unieke-groepsaccomodaties.nl/vakantiehuizen_nederland/friesland/pingjum.html

Vakantieboerderij in Friesland met zwembad huren.

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij in Friesland met zwembad?

Indien u een vakantieboerderij met zwembad wilt huren zit u ook in Friesland goed.

We hebben in Friesland meer dan 20 vakantieboerderijen te huur met zwembad. U kunt bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie met binnen zwembad of buiten zwembad huren in Stavoren, Sondel of Eernewoude.   Omdat het aanbod vakantieboerderijen in Friesland relatief beperkt is, is het wellicht verstandig om ook naar ons aanbod vakantieboerderijen met zwembad in bijvoorbeeld Drenthe, Gelderland, Noord-Holland of Overijssel te kijken.

In die provincies kunt u een vakantieboerderij met ( gebruik van ) zwembad voor bijvoorbeeld 12, 14, 20, 30, 40 of 50 personen huren.

U kunt ook een vakantieboerderij in Friesland met zwembad online op één van onze websites boeken.

zie ook A Vakanties voor meerdere mogelijkheden huren vakantieboerderij Friesland.

Vakantieboerderij in Friesland huren voor mindervaliden.

In Friesland en heel Nederland zijn vakantieboerderijen te huur welke geheel of gedeeltelijk zijn aangepast voor mindervaliden.

Zo is er een vakantieboerderij in Elsloo te huur welke geheel is aangepast voor mindervaliden en beschikt over een verwarmd zwembad,. Deze aangepaste vakantieboerderij in Friesland is geschikt voor een grote groep van 20 tot 30 personen.

Zie onze website aangepaste vakantiehuizen voor het huren van een aangepaste vakantieboerderij in Friesland of elders in Nederland.

Vakantieboerderij huren, sluit een groepsreisverzekering af.

Indien u met een grote groep een vakantieboerderij in Friesland of elders in Nederland huurt, adviseren wij u een groepsreisverzekering af te sluiten.

De hele groep is dan verzekerd. Ook tijdens het verblijf op de vakantieboerderij in Friesland.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen