Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Vakantieboerderij Drenthe

Vakantieboerderij in Drenthe.

Vakantieboerderij Drenthe? Een vakantie met een groep in Drenthe vier je in een vakantieboerderij in Drenthe. In Drenthe staan de mooiste vakantieboerderijen.

Of je nu een vakantieboerderij in Drenthe zoekt voor 10, 12, 14, 20, 40, 50 of voor 80 personen.  Je vindt je unieke vakantieboerderij of ander type groepsverblijf in Drenthe op deze website. En we hebben niet alleen een mooie vakantieboerderij in Drenthe te huur maar mooie vakantieboerderijen in heel Nederland.

Zo kun je bij ons een luxe vakantieboerderij in Drenthe of een goedkope vakantieboerderij huren, ook in bijvoorbeeld Gelderland, Friesland, Noord-Holland, Zeeland of Limburg. Ieder vakantieboerderij in Drenthe is uniek en meestal geschikt voor bijvoorbeeld een vakantie met vrienden, een familie bijeenkomst, familieweekend of bedrijfsuitje.  Vakantieboerderijen in Nederland en en zeker een vakantieboerderij in Drenthe, is zeer geschikt voor een vakantie met kinderen.   En Drenthe zelf is de provincie voor een familie vakantie, familie uitje of familiedag. In Drenthe beleeft de natuur zijn hoogtij en zijn de vakantieboerderijen op zijn mooist.

Een vakantieboerderij Drenthe is ideaal voor het vieren van een vriendenweekend of familieweekend in Drenthe.

Ook als je een grote vakantieboerderij in Drenthe wilt hure, zit je bij ons goed.

Vakantieboerderij huren Drenthe

Een vakantieboerderij in Drenthe huren voor 10 tot 20 personen?

Indien u een vakantieboerderij in Drenthe zoekt voor bijvoorbeeld 10, 12, 14, 18 of 20 personen, zoekt u in de categorie vakantieboerderijen in Drenthe waar de grootste vraag naar is en het grootste aanbod.  Wij hebben in Drenthe 30 vakantieboerderijen te huur die geschikt zijn voor een groep van 10 personen en meer dan 12 grote vakantieboerderijen te huur in Drenthe die geschikt zijn voor 20 personen.  Zeker indien u een 10-persoons, 12-persoons of 14-persoons vakantieboerderij of ander groepsverblijf  in Drenthe wilt huren, maakt u een grote kans om te slagen op deze website.  

Indien u een 20-persoons vakantieboerderij in Drenthe zoekt, adviseren wij u ook even te kijken bij ons aanbod vakantieboerderijen in bijvoorbeeld Friesland, Groningen, Overijssel en Gelderland omdat het daar eenvoudiger is een goedkope of luxe vakantieboerderij voor 20 personen te huren.

Vakantieboerderij huren in Drenthe voor 30 personen.

Bent u op zoek naar een 30-persoons tot 50-persoons vakantieboerderij in Drenthe of elders in Nederland?

We hebben onder ander mooie 30-persoons vakantieboerderijen in Drenthe te huur in de plaatsen Gasselternijveen, Eext en De Schiphorst.  

Indien u een familie weekend, vriendenweekend of vrienden weekend in Drenthe wilt boeken en uw groep bestaat ook uit kinderen dan in de grote vakantieboerderij in Drenthe voor 30 tot 50 personen in De Schiphorst een aanrader.

Niet alleen ligt deze 30-persoons tot 50-persoons vakantieboerderij in Drenthe op een prachtige natuurlijke plek met oude bomen. Deze kindvriendelijke vakantieboerderij beschikt over een speelzolder, verkleedruimte, toneelruimte en heeft heel veel extra's wat andere vakantieboerderijen voor 30, 40 of 50 personen in Drenthe of elders in Nederland niet hebben. Veel ruimte en een bijzondere, gezellige sfeert.  U kunt deze unieke vakantieboerderij in Drenthe huren op basis van zelfverzorging. Er is een grote en professionele keuken. Deze bijzondere vakantieboerderij in Drenthe is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een familieweekend maar ook voor een yoga weekend of spiritueel weekend. Er kunnen door een kok vegetarische maaltijden bereid worden.

Info:  Vakantieboerderij in Drenthe voor 30 tot 50 personen in De Schiphorst.

Luxe vakantieboerderij in Drenthe huren?

Bent u op zoek naar een luxe vakantieboerderij in Drenthe?  Bijvooorbeeld een luxe vakantieboerderij in Drenthe met wifi internet, sauna en jacuzzi?

In Drenthe zijn luxe vakantieboerderijen te huur die beschikken over internet, een sauna en soms een whirlpool of jacuzzo hebben. Veel luxe vakantieboerderijen of andere luxe groepsverblijven, beschikken over een sauna en open haard.  Ook is het mogelijk een luxe vakantieboerderij met privé zwembad te huren of met gebruik van een algemeen zwembad.  Of u nu een luxe vakantieboerderij zoekt in Drenthe voor 10, 12, 14, 20, 30 of 40 personen.  U zoekt en boekt uw luxe vakantieboerderij in Drenthe eenvoudig via onze website.  

Vakantieboerderij Drenthe 50 tot 80 personen.

Op zoek naar een grote vakantieboerderij in Drenthe?

Bijvoorbeeld een vakantieboerderij Drenthe voor 50, 60, 70 of 80 personen?

U kunt bij ons ook een grote vakantieboerderij Drenthe huren, onze grote vakantieboerderij Drenthe ( 80 personen ) is ook geschikt voor een schoolkamp.

zie groepsaccommodatie drenthe

Vakantieboerderij in Drenthe huren met hond of paard?

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij in Drenthe waar uw hond of paard ook welkom is? In Drenthe zijn er een aantal vakantieboerderijen te vinden waar uw hond, honden, paard of paarden ook welkom zijn. U kunt hier in Drenthe een heerlijke vakantie vieren met uw paarden of hond ( honden ).

Afhankelijk van de vakantieboerderij of groepsverblijf in Drenthe zijn er 1, 2, 3 of 4 honden of paarden welkom | toegestaan. Speciale aandacht gevraagd voor de 12-persoons tot 20-persoons akantieboerderij in Wateren ( Drenthe, omgeving Drents-Friese Wold ) waar meerdere honden en paarden welkom zijn.

U kunt hier ook een vakantie met paarden vieren ( met uw eigen paard of een paard huren ),   Deze vakantieboerderij in Drenthe is geschikt voor maximaal 20 personen en er zijn in totaal 10 huisdieren ( paarden + honden welkom ). Er is een weidegang of stalling voor uw paarden beschikbaar.

Informatie 20-persoons vakantieboerderij in Drenthe met paarden stalling.

Goedkope vakantieboerderij in Drenthe huren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om via deze website een goedkope vakantieboerderij in Drenthe te huren, bijvoorbeeld voor een vriendenweekend, familieweekend, werkweek of schoolkamp in Drenthe.  Je vindt een goedkope vakantieboerderij in Drenthe door de prijzen van de beschikbare vakantieboerderijen in Drenthe met elkaar te vergelijken en de goedkoopste en meest geschikte en goedkope vakantieboerderij in Drenthe te huren.

Vakantieboerderij in Drenthe huren met zwembad?

Op zoek naar een vakantieboerderij of ander soort groepsverblijf in Drenthe met zwembad?  In Drenthe hebben we 30 vakantieboerderijen en ander groespverblijven te huur met zwembad.  Hierbij moet er onderscheid gemaakt worden tussen een vakantieboerderij in Drenthe met buiten zwembad of binnen zwembad.

je boekt je vakantieboerderij in Drenthe met zwembad online. Dit geldt voor een vakantieboerderij in met zwembad in heel Nederland. Alle vakantieboerderijen met zwembad in Nederland kunnen online gereserveerd worden. Het is ook mogelijk een vakantieboerderij of andere groepsverblijf in Drenthe of elders in Nederland met privé zwembad te huren.  Dit geldt ook voor grote vakantiehuizen met privé zwembad.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen