Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Nieuws

Nieuws van Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie in Brabant huren?

Landgoed De Biestheuvel is de specialist in Nederland als het om het verhuren van groepsaccommodaties in Brabant gaat. Of u nu een groepsaccommodatie in Brabant wilt huren in het kader van een familieweekend, bedrijfsuitje, workshop of bruiloft. Op landgoed De Biestheuvel vindt u gegarandeerd de ideale groepsaccommodatie in Brabant. Hierbij behoort maaltijdverzorging en het verzorgen van indoor- of outdoor acitiviteiten tot de mogelijkheden. Op Landgoed De Biestheuvel zijn 7 groepsaccommodaties te huur. Geschikt voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend. Deze bieden plaats aan 12 tot 43 personen. Binnenkort worden er enkele groepsaccommodaties op Landgoed De Biestheuvel verbouwd en nog aantrekkelijker om te huren.

Informatie over het huren van een groepsaccommodatie in Brabant bij Landgoed De Biestheuvel:  

Groepsaccommodatie bij Landgoed De Biestheuvel huren via de website unieke groepsaccomodaties.

Indien u een groepsaccommodatie in Brabant zoekt voor 12 tot 43 personen en kiest voor een groepsacommodatie bij Landgoed De Biestheuvel dan kunt u deze rechtstreeks bij het Landgoed boeken. U kunt de groepsaccommodaties van Landgoed De Biestheuvel ook via onze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl boeken. Op onze website vindt u het volledige overzicht van groepsaccommodaties in Noord-Brabant, hieronder het aanbod van Landgoed De Biestheuvel. U vindt deze groepsaccommodaties door te zoeken op beschikbare groepsaccommodaties in Brabant of te zoeken op aanbod in de plaats Hoogeloon.

Aangepaste groepsaccommodaties voor mindervaliden.

Landgoed De Biestheuvel is gespecialiseerd in groepsaccommodaties welke aangepast zijn voor mindervaliden. Een aantal groepsaccommodaties is voorzien van hoog/laag bedden, drempelvrij en geschikt voor rolstoelgebruikers. Ook is er een tillift beschikbaar.

Voor het grootste overzicht aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor mindervaliden, bezoekt u de websie www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Geplaatst op 28-07-2014 10:13

Groepsaccommodaties voor mindervaliden

Groepsaccommodaties mindervaliden.

Er is bij A Vakanties veel vraag naar groepsaccommodaties, groepsverblijven en vakantiehuizen welke aangepast zijn voor mindervaliden. Om aan deze gerichte vraag te kunnen voldoen, zijn we gestart met de website www.aangepaste-vakantiehuizen.nl

Op de website aangepaste vakantiehuizen vindt u aangepaste vakantiehuizen, groepsaccommodaties en groepsverblijven. Alle accommodaties op de website zijn rolstoel vriendelijk, andere aangepaste vakantiehuizen, groepsverblijven en groepsaccommodaties zijn volledig aangepast voor mindervaliden en gehandicapten. U zoekt en boekt een aangepast vakantiehuis, groepsaccommodatie of groepsverblijf voor minder validen online.

Groepsaccommodaties en vakantiehuizen mindervaliden op vakantieparken.

Ook op onze vakantieparken website vindt u aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor mindervaliden. Het is ook mogelijk om een aangepaste groepsaccommodatie met zorg te boeken.

Geplaatst op 17-07-2014 10:19

Unieke locaties vieren bruiloft

Bruiloft locaties.

Een aantal groepsaccommodaties zijn ook geschikt voor het vieren van een bruiloft. Zo is het kasteel in de Ardennen, kasteel Curgnon, met feestzaal, groot terras, grote kasteel tuin en mogelijhkheden catering zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft, zie www.kasteel-ardennen.nl

Op onze website http://bruiloft.startpagina.nl staan veel mooie trouwlocaties en locaties voor het vieren van een bruiloft.  Ook voor het boeken van een groepsaccommodatie of groepsverblijf.

Geplaatst op 17-07-2014 10:11

Last minute vakantiehuizen

Last minute vakantiehuis of groepsaccommodatie?

Momenteel hebben we een groot aanbod groepsaccommodaties en vakantiehuizen die als last minute worden aangeboden. Hieronder last minute groepsaccommodaties en vakantiehuizen in o.a. Nederland, de Ardennen, Frankrijk en Italië.

Zie voor de laatste last minute vakantiehuizen en groepsaccommodaties:  www.lastminutevakantiehuizen.com

Last minute bungalows op vakantieparken.

Ook ons aanbod last minute bungalows, vakantiehuizen en groepsaccommodaties op vakantieparken is groter dan ooit/.

Huur nu een last minute groepsaccommodatie of vakantiehuis tegen een last minute prijs op een vakantiepark!

Geplaatst op 03-07-2014 14:54

Kasteel Ardennen

Groepsaccommodatie kasteel Ardennen.

 

Onze website www.kasteel-ardennen.nl is online. Op deze website vindt u alle informatie van een uniek kasteel in de Ardennen welke zeer geschikt is als luxe groepsaccommodatie. Dit luxe kasteel in de Ardennen is ook geschikt als locatie voor een bedrijfsuitje of bruiloft. Eén van de meest authentieke groepsaccommodaties in de Ardennen.

Zie voor alle groepsaccommodaties in de Ardennen:  www.groepsaccommodaties-ardennen.nl

Geplaatst op 03-07-2014 14:48

Grote Groepsaccommodatie

Grote groepsaccommodaties.

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie?  Bijvoorbeeld een grote groepsaccommodatie voor een familiefeest, verenigingsfeest, schoolkamp of familiereünie?  Op de website www.groepsaccommodatie-nederland.com vindt u grote groepsaccommodties in Nederland. U vindt hier onder andere grote kampeerboerderijen en vakantieboerdrijen die gebruikt kunnen worden als grote groepsaccommodatie.

U vindt op genoemde groepsaccommodatie website met name grote groepsaccommodaties in Friesland, Brabant, Zeeland, Gelderland en Overijssel. U boekt een dergelijke grote groepsaccommodatie online via genoemde website.  Op deze website unieke groepsaccomodaties vindt u grote groepsaccommodaties in onder andere de Ardennen, Duitsland en Frankrijk.  

Geplaatst op 19-06-2014 07:59

Steeds meer groepsaccommodaties gaan voor duurzaam

Ook in de vakantie branche is er steeds meer aandacht voor duurzaam. Zo kopen steeds meer groepsaccommodaties hun koffie, thee, eten, drinken en schoonmaakmiddelen duurzaam in, is er steeds vaker van afvalscheiding en wordt gas en stroom groen opgewekt.

Ook zijn er groepsaccommodaties te vinden die met de bouw van de groepsaccommodatie rekening houden met duurzaamheid en bijvoorbeeld duurzame materialen gebruiken bij de bouw of verbouwing van een groepsaccommodatie. Er wordt bij deze bewuste duurzame ondernemers ook vaak een architect ingeschakeld die goed thuis is in duurzaam bouwen of duurzaam verbouwen.

Een voorbeeld van een groepsaccommodatie die duurzaam gebouwd is en gebruikt maakt van zonnepanelen en windenergie is de groepsaccommodatie De Welstand in Pingjum. Deze grote groepsaccommodatie in Friesland maakt optimaal gebruik van de opwekking van duurzame energie. Daarnaast is duurzaam inkopen hier de normaalste zaak van de wereld.

U kunt deze grote en duurzame groepsaccommodatie in Friesland boeken via www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Geplaatst op 16-06-2014 11:22

groepsaccommodaties schoolkamp

Schoolkamp groepsaccommodaties.

Ieder jaar worden er duizenden schoolkampen georganiseerd en voor veel van deze schoolkampen wordt onderdak gezocht in een groepsaccommodatie. Favoriete provincies in Nederland voor een schoolkamp zijn Gelderland ( de Veluwe ), Overijssel ( de Achterhoek ) Zeeland ( de kust ). In België is de Ardennen de favoriete plek voor een schoolkamp. Het aantal groepsaccommodaties wat geschikt is voor een schoolkamp op deze website is de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid. Vooral grote vakantiehuizen, kampeerboerderijen en goedkope groepsaccommodaties zijn geschikt voor een schoolkamp.

Aanrader schoolkamp groepsaccommodatie Zeeland.

In Zeeland ( Ellemeet ) verhuren wij een aantal groepsaccommodaties die zeer geschikt zijn voor een schoolkamp. De groepsaccommodaties zijn ruim van opzet, hebben slaapzalen en op de terreinen zijn vele activiteiten voor een schoolkamp mogelijk. Daar kont bij dat deze groepsaccommodaties in Ellemeet aan de kust liggen en dit extra mogelijhheden voor sportieve activiteiten voor een schoolkamp biedt.

Aanrader schoolkamp groepsaccommodatie Friesland.

In Friesland ( Pingjum ) is een grote groepsaccommodatie te huur met een capaciteit van bijna 60 personen. Omdat er op het uitgestrekte terrein rond deze groepsaccommodatie tenten kunnen worden geplaatst, kunnen schoolkampen tot 100 personen hier terecht. Deze schoolkamp groepsaccommodatie in Friesland is energie neutraal door onder andere zonnepanelen en windenergie. De leerlingen op het schoolkamp krijgen zo ook een extra milieu bewustzijn mee. Een milieuvriendelijk en duurzaam schoolkamp dus.

Gaat u voor uw school of onderwijsorganisatie een schoolkamp of werkweek organiseren en bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie?  Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken van die schoolkamp of werkweek groepsacommodatie, zowel in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Geplaatst op 12-06-2014 08:09

Groepsaccommodatie 30 tot 40 personen Sauerland

Luxe groepsaccommodatie in het Sauerland voor 30 tot 40 personen.

Binnenkort wordt ons aanbod luxe groepsaccommodaties uitgebreid met een groepsaccommodatie voor 30 tot 40 personen in het groene en bekende Sauerland. Deze prachtige en luxe groepsaccommodatie in Sauerland ligt op slechts 400 kilometer van Utrecht en is een voormalig hotel. De groepsaccommodatie ademt de sfeer uit van vroeger maar heeft de moderne faciliteiten van tegenwoordig.

14 slaapkamers en 14 badkamers.

Stel u zich eens een luxe groepsaccommodatie voor met 14 slaapkamers, 14 badkamers en 18 toiletten. Stelt u zich eens een grote tuin en terras voor met uitzicht op de bossen en heuvels en vergezichten. Stelt u zich eens voor dat de kinderen spelen, de volwassenen op de hometrainers trainen en anderen weer aan het tafeltennissen zijn. Stelt u zich eens voor dat u 's avonds aan de grote bar zit en de familie verhalen in het rond gaan. Een waar familiefeest.

Deze grote en luxe 30-persoons tot 40-persoons groepsaccommodatie in het Sauernland beschikt in de hele accommodatie over draadloos internet. De groepsaccommodatie is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.  Deze groepsaccommodatie is in de winter geschikt voor een skivakantie of lang lauf vakantie.  U huurt deze heerlijke groepsaccommodatie voor 40 personen al vanaf 1.000 euro per weekend.

Een perfecte groepsaccommodatie in Sauerland voor een familieweekend, familiereünie, vriendenweekend of wintersport vakantie!

Geplaatst op 10-06-2014 16:07

groepsaccommodatie ardennen met privé sauna

Groepsaccommodaties met privé sauna in de Ardennen.

Op de website unieke groepsaccomodaties staan alleen al in de Ardennen meer dan 50 luxe groepsaccommodaties met privé sauna. Onlangs is er een zeer luxe groepsaccommodatie met privé sauna aan ons aanbod groepsaccommodaties Ardennen met sauna toegevoegd. Het betreft hier een luxe groepsaccommodatie Ardennen met privé sauna welke op een eigen terrein ligt van maar liefst 2 hectare. 2 hectare is 2.000m2 dit is vergelijkbaar met de grootte van 2 voetbalvelden. In de tuin staat een "feesthuisje" en een barbecue huisje. Er zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen en voor volwassenen.

Fantastisch uitzicht.

vanuit de tuin heeft u een fantastisch, paronamisch uitzicht op het dorpje onder aan. Het is in deze luxe groepsaccommodatie in de Ardennen zowel binnen als buiten genieten.  Deze luxe groepsaccommodatie met prive sauna in de Belgische Ardennen is zeer kindvriendelijk en daarnaast geschikt voor minder validen. Er is plaats voor 20 tot 26 personen. Indien uw gezelschap echter bestaat uit veel kinderen en/ of baby's kunnen er door het bijplaatsen van kinderbedjes mogelijk wel 28 tot 30 personen in deze zeer fraaie groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen terecht.

De Belgische eigenaren heten u van harte welkom, bijvoorbeeld voor het vieren van een familieweekend of familiereünie.

U vindt deze fantastische mooie groepsaccommodatie in de Ardennen op onze website via de huiscode 7626

www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Geplaatst op 09-06-2014 17:07

Copyright 2019 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen