Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Nieuws

Kasteel in Frankrijk 20 tot 25 personen

Nieuw kasteel Frankrijk.

Vanaf heden kunt u in Frankrijk, Normandië, een uniek kasteel huren.

Het betreft een authentiek en gemoderniseerd kasteel in Frankrijk welke in bezit is van Nederlandse eigenaren.

Niet alleen dit kasteel zelf is uniek, ook de omgeving is fantastisch.

Dit zeer fraaie kasteel in Frankrijk kans als 20-persoons of 25-persoons groepsaccommodatie in Frankrijk dienen maar ook als locatie voor een bruiloft of bedrijfsuitje.

U vindt dit kasteel in Normandië onder de huiscode 7666.

Geplaatst op 12-12-2014 13:45

luxe groepsaccommodatie Duitsland

Nieuw in ons aanbod:

 

Zeer luxe groepsaccommodatie voor 40 tot 46 personen van Nederlandse eigenaren. Ideaal voor familieweekend, bedrijfsuitje, familiereünie, bruiloft, zakelijke bijeenkomstem.

Deze luxe groepsaccommodatie in Duitsland ligt slechts 10 kilometer over de grens van Nederland en beschikt over maar liefst 20 badkamers en 20 slaapkamers. U beschikt hier over optimale privacy en comfort met een groot eigen terrein en veel speelmogelijkheden voor de kinderen.

Indien u een luxe 40-persoons tot 46-persoons groepsaccommodatie in Nederland of Duitsland zoekt met 20 slaapkamers en 20 badkamers, is dit uw ideale groepsaccommodatie. Catering is mogelijk. Deze locatie is tevens zeer geschikt als businesshuis met vergadermogelijkheid.

Info over de beschikbaarheid van deze luxe 40-persoons tot 46-persoons groepsaccommodatie in Duitsland, net over de grens bij Nederland.

Huiscode 7664.

Geplaatst op 03-12-2014 08:08

Groepsaccommodaties in Sauerland

Groepsaccommodatie Sauerland?

Sinds kort hebben we 2 nieuwe groepsaccommodaties Saurland in ons aanbod. Het betreft hier een groepsaccommodatie voor 18 tot 20 personen en een groepsaccommodatie voor 15 personen.

Deze goedkope groepsaccommodaties in het Sauerland worden rechtreeks via A Vakanties door een particuliere eigenaar verhuurd.  

Indien u een wintersport vakantie of ski vakantie met een grote groep van 15 tot 20 personen (of 30 personen) in het Sauerland wilt huren, is dit een ideale kans. 

Skiliften en skigebieden liggen op 12 kilomter. Hier vindt u ook een skischool.

Informatie 18 tot 20 persoons groepsaccommodatie Sauerland.

 

Geplaatst op 14-11-2014 12:49

Nieuwe groepsaccommodatie in Drenthe

Groepsaccommodatie Drenthe 20 tot 21 personen.

Ons aanbod groepsacommodaties in Drenthe is wederom uitgebreid. Onder de huiscode 7654 vindt u nu een groepsaccommodatie in Drenthe welke plaats biedt aan 20 en mogelijk 21 personen. Deze luxe en sfeervolle groepsaccommodatie lift in Eext, een prachtige en bosrijke omgeving in Drenthe. Deze luxe en bijzondere groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft eigen sanitair.

Deze groepsaccommodatie in Drenthe is zeer geschikt voor een familieweekend of vriendenweekend.  De omgeving leent zich zeer goed voor het maken van wandelingen of uitstapjes. Deze 20-persoons groepsaccommodatie in Eext heeft een fantastisch uitzicht. In de professionele en ruime keuken kunt u tijdens uw familieweekend of vriendenweekend de heerlijkste maaltijden bereiden.

Indien u een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie in Drenthe zoekt die plaats biedt aan 20 tot 21 personen is dit een aanrader!

Geplaatst op 01-09-2014 08:02

Groepsaccommodaties vieren bruiloft feest

Bruiloft of huwelijksfeest?

Een aantal bijzondere groepsaccommodaties op onze website zijn geschikt als locatie voor een bruiloft of huwelijksfeest. Vaak zijn dit grote groepsaccommodaties of kastelen met een feestzaal of bruiloft zaal. Denk hierbij aan kastelen en landhuizen.

Een voorbeeld van een mooi kasteel welke zeer geschikt is voor een bruiloft of huwelijksfeest is het zeer sfeervolle en bijzondere kasteel in de Ardennen. Deze bijzondere kasteel groepsaccommodatie is geschikt voor een bruiloft of huwelijksfeest tot 60 personen en er kunnen 40 mensen in het kasteel overnachten. Voor het bruidspaar is een zeer luxe en ruime bruidssuite!  Informatie vieren bruiloft in dit kasteel in de Ardennen:  www.kasteel-ardennen.nl

Overzicht bruiloft, trouwlocaties en locaties feest voor bruiloft.

Wilt u een overzicht van mooie trouw- of bruiloft locaties en bruiloft groepsacommodaties?

Op de website http://bruiloft.startpagina.nl vindt u veel informatie over bruiloft locaties en huwelijks locaties. U vindt hier ook veel bruiloft tips, bedrijven waar u alles voor uw builoft kunt kopen, trouwjurken, fotografen voor huwelijk of bruiloft en veel meer. Een prima startpagina om u op bruiloft of huwelijk voor te bereiden en ideeën op te doen.

Geplaatst op 01-09-2014 07:53

Groepsaccommodatie startkabel

Groepsaccommodatie startkabel wordt nu ook beheerd door A Vakanties.

Startkabel is één van de belangrijkste startpagina's van Nederland. De groepsaccommodatie startkabel is al jaren de startkabel pagina voor het vinden van een geschikte groepsaccommodatie in Nederland. Veel eigenaren van groepsaccommodaties van Nederland presenteren hier hun groepsaccommodatie. Het gaat hier om zowel vakantiehuizen als grote groepsaccommodaties.

Sindsa kort beheert A Vakanties deze groepsaccommodatie startkabel. Zo kunnen we de groepsaccommodaties in Nederland nog meer aandacht geven en tevens onze eigen groepsaccommodaties websites promoten.

Website: www.groepsaccommodatie.startkabel.nl

Geplaatst op 29-08-2014 08:16

groepsaccommodaties in Nederland

Het aantal adverteerders op www.groepsaccommodatie-nederland.com is flink uitgebreid. U vindt op deze website inmiddels 200 groepsaccommodaties in Nederland. Hieronder ook grote groepsaccommodaties.

Deze particuliere groepsaccommodaties in Nederland kunt u online boeken bij de eigenar van de betreffende beheerder van de groepsaccommodatie.

Zie ook de startpagina's http://familieweekend.startpagina.nl en http://familieweekend.startkabel.nl 

Deze familieweekend startpagina's worden ook beheerd door A Vakanties.

A Vakanties heeft de intentie de grootste aanbieder en informatie voorziener van groepsaccommodaties in Nederland te worden.

Geplaatst op 21-08-2014 16:17

Nieuw: groepsaccommodatie Gelderland in Stiltegebied

Groepsaccommodatie 30 personen in Geesteren ( Gelderland ).

Onze nieuwste aanwinst is een groepsaccommodatie voor 28 tot 30 personen in Geesteren, ( Gelderland ). Deze groepsaccommodatie is gelegen in een stiltegebied nabij uitgstrekte bossen. Deze gezellige en ruim opgette groepsaccommodatie is bedoeld voor groepen tot 30 personen die de stilte, rust en natuurlijke rust van dit gebied in Gelderland respecteren. Op het terrein staan nog een aantal andere accommodaties waaronder een ander groepsaccommodatie voor 30 personen. |Totale capaciteit van deze groepsaccommodaties in Gelderland is dus 60 personen + bij te plaatsen tenten.

U mag bij de groepsacommodaties tenten bijplaatsen waardoor meer mensen van deze prachtige plek en groepsaccommodatie in Geesteren kunnen genieten. U boekt deze goedkope groepsaccommodatie voor 30 of meer personen in Gelderland al vanaf 1.000 euro per weekend. Als last minute aanbieding is deze 30-persoons groepsaccommodatie zelfs tot 40 % goedkooer.

U vindt deze 30-persoons groepsaccommodatie in Gelderland onder de huiscode 7651 en de naam De Elsenaar.

Geplaatst op 21-08-2014 06:43

Nieuwe groepsaccommodatie 40 personen

Nieuw in ons aanbod is een zeer sfeervolle en grote groepsaccommodatie in Groningen. Deze groepsaccommodatie in Groningen is geschikt voor 40 tot 42 personen en is ideaal voor bijvoorbeeld een familiereünie, familieweekend of vriendenweekend. De 40-persoons groepsaccommoate betreft een zeer fraai verbouwde boerderij met alles erop en eraan. Deze groepsaccommodatie heeft een authentieke uitstraling. 

Indien u een groepsaccommodatie wilt huren op basis van zelfzorg zit u in deze grote groepsaccommodatie in Groningen met verschilende gezellige verblijfsruimten goed. Er zijn maar liefst 2 keukens aanwezig die zijn uitgerust met alle denkbare apparatuur.  De eigenaren van deze grote groepsaccommodatie zijn zeer gastvrij. Indien u een zeer grote en gezellige groepsaccommodatie zoekt voor 40 tot 42 personen, dan is dit een ideale familie of vrienden accommodatie.

 

U vindt deze grote groepsaccommodatie onder de huiscode 7650.

Geplaatst op 20-08-2014 09:43

Villa Ardennen

A Vakanties presenteert via haar nieuwe website www.luxe-villa-ardennen.be  een luxe villa in de Ardennen met binnenzwembad, sauna, jacuzzi en recreatiezaal. Deze luxe villa in de Ardennen biedt als groepsaccommodatie plaats aan 40 a 45 personen en is een ideale locatie voor het vieren van een familieweekend, familiereünie, bedrijf, vereniging, vriendenclub. Door de vele faciliteiten en de aantrekkelijke ligging in het hart van de Ardennen is deze villa waarschijnlijk de mooiste of één van de mooiste groepsaccommodaties van de Ardennen.

Bruiloft of huwelijksfeest in de villa vieren.

De villa is ook zeer geschikt voor het vieren van een bruiloft of huwelijksfeest in de Ardennen. De villa en tuin ( kasteel ) hebben een bijzondere sfeer en zijn bijzonder gewild voor het maken van foto's en bruidsreportages. Deze luxe villa in de Ardennen beschikt daarnaast over een romantische bruidssuite met eigen badkamer en toilet alsmede een feestzaal. In deze feestzaal is plek voor 60 gasten. In de nabijheid van deze villa ligt een hotel. Mochten er te weinig slaapplaatsen zijn in de villa dan kunne een aantal gasten in dit hotel slapen.

Geplaatst op 31-07-2014 21:19

Copyright 2019 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen