Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Kampeerboerderijen Nederland. Huur een kampeerboerderij in Nederland tot 100 personen

Kampeerboerderijen

Huur een kampeerboerderij of groepsaccommodatie in Nederland via www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Bent u op zoek naar een kampeerboerderij in Nederland voor bijvoorbeeld een schoolkamp of sportkamp? A Vakanties heeft voor u een overzicht kampeerboerderijen in Nederland die geschikt zijn voor 8 tot 60 personen. 

Kampeerboerderijen in Nederland op website unieke groepsaccommodaties.

Ook op de website unieke groepsaccomodaties vindt u al een uniek aanbod kampeerboerderijen in Nederland. Veel van deze kampeerboerderijen in Nederland zijn onderdeel van een vakantiepark, bungalowpark, camping of meerdere groepsaccommodaties.

Wat is een kampeerboerderij?

Een kampeerboerderij is vaak een eenvoudig ingerichte boerderij of vakantieboerderij die vooral is ingericht voor kampeeders. Een kampeerboerderij in Nederland heeft vaak 1 of meer slaapzalen met stapelbedden, een goed uitgeruste keuken, sport- en spelmogelijkheden en een ontspaningsruimte, Kampeerboerderijen in Nederland zijn vaak ingericht voor groepen jongeren, scholen, schoolkampen en sportverenigingen. Kampeerboerderijen zijn vaak funcioneel ingericht en dus niet luxe ingericht en daarom een perfecte locatie voor een schoolkamp of sportfeest.

Hoeveel kampeerboerderijen zijn er in Nederland?

Er zijn in Nederland ingeveer 1.000 kampeerboerderijen, hieronder worden ook groepsaccommodaties in Nederland meegerekend die groepsacommodatie en kampeerboerderij zijn. Omdat veel kampeerboerderijen in Nederland bij de kamer van koophandel als groepsaccommodatie staan ingeschreven, is het aantal kampeerboerderijen in Nederland allen maar bij benadering vast te stellen.

Wat kost een kampeerboerderij in Nederland?

Wat een kampeerboerderij in Nederland kost is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij is de locatie van de kampeerboerderij in Nederland een belangrijke factor, de periode van boeking, het aantal personen en de voorzieningen die kampeerboerderijen in Nederland hebben.

Zijn kampeerboerderijen in Nederland het hele jaar te huur?

De meeste kampeerboerderijen in Nederland zijn het grootste gedeelte van het jaar te huur. Kampeerboerderijen die wat minder geisoleerd zijn en niet over een degellijke verwarming beschikken zijn meestal alleen in lente, zomerperiode en begin van de herfst te huur.

Kampeerboerderijen in Nederland op de website Groepsaccommodatie Nederland.

U vindt ook kampeerboerderijen in Nederland op de website www.groepsaccommodatie-nederland.com

Deze website van A Vakanties biedt een overzicht van groepsaccommodaties en kampeerboerderijen in Nederland die u rechtstreeks bij de groepsaccommodatie of kampeerboerderij zelf kunt boeken.

Zijn kampeerboerderijen in Nederland ook via deze website unieke groepsaccomodaties te huur?

Er zijn via de website unieke groepsaccommodaties ook een aantal kampeerboerderijen in Nederland en elders in Europa te huur. Wij zijn u graag van dienst bij het zoeken van een kampeerboerderij in Nederland of buiten Nederland. Zie ook de website van Schoolkamp Nederland ( www.schoolkampnederland.nl) waar u een overzicht vindt van kampeerboerderijen die geschikt zijn voor een schoolkamp in Nederland.

 

Groepsaccommodatie voor 18 personen in Zuid-Limburg ( Epen ).

Deze 18-persoons luxe groepsaccommodatie in Zuid-Limburg met sauna en relaxruimte ligt op ongeveer 24 kilometer van Maastricht. Er is ook een vergaderruimte te huur zodat deze groepsacccommodatie ook geschikt is voor bedrijven en verenigingen die een geschikte vergaderruimte zoeken. Deze geweldige groepsaccommodatie in Epen met 6 slaapkamers en 3 badkamers is zeer geschikt voor een familieweekend met oudere kinderen, vriendenweekend of vriendinnenweekend. Het is een sfeervol huis gelegen in een prachtige, heuvelachtige omgeving. Lees vooral het gastenboek.

www.unieke-groepsaccomodaties.nl/nl/vakantiehuis/nederland/limburg/epen/UGA-123077/vakantie/1230771310257

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen