Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Weekendje weg met vrienden

Weekendje weg

Weekendje weg met vrienden en groepsaccommodatie huren.
 

Een weekendje weg met vrienden en een groepsaccommodatie huren?

Of een weekendje weg met het voetbalteam en op zoek naar een groepsaccommodatie met een sportveld of voetbalveld?

Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie huren in Zuid-Limburg, Noord-Brabant, Zeeland of Noord-Holland?

De mooiste groepsaccommodaties voor een weekendje weg met je vrienden, sportclub of voetbalelftal huur je bij A Vakanties.

Wij hebben in Nederland en Duitsland diverse groepsaccommodaties die geschikt zijn om te huren voor een weekend of week weg met een vriendengroep, sportclub, voetbalteam of voor een trainingsweekend.
 

Maar het is ook mogelijk om een weekendje weg met je vrienden in bijvoorbeeld de Ardennen te boeken.

Met of zonder indoor- of outdoor activiteiten, zoals kanoën, mountainbiken, kajakken en raften.

Een voordelig weekendje weg met je vrienden, voetbalteam of sportvereniging boek je door een last minute bungalow, vakantiehuis, groepsaccommodatie of vakantieboerderij te huren.  
 

Wij beschikken over veel grote vakantiehuizen voor 10, 12, 14, 16 of 20 personen. 

Maar ook als je met de vriendengroep of het team met veel meer deelnemers een weekendje weg wilt, zijn er in Nederland, België en Duitsland volop mogelijkheden om een gezellige groepsaccommodatie of groot vakantiehuis voor 22, 24, 30 of 40 personen te huren.
 

De website met het grootste aanbod groepsaccommodaties voor een weekendje weg met je vrienden:  www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Weekendje weg met vrienden in Nederland.

Indien je een weekend weg wilt met je vrienden en op zoek bent naar een geschikte groepsaccommodatie, heb je bij ons keuze te over.

Of je nu met je vrienden, sportclub of voetbalteam naar Zuid-Limburg (Valkenburg of Maastricht), Noord-Holland (Schoorl) of Zeeland (Renesse, Kamperland) wilt, je ideale groepsaccommodatie voor een weekendje weg in Nederland vind je hier.