Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiehuizen en bungalows voor familievakantie

Bungalows en vakantiehuizen voor familievakantie

Vakanties en familiebungalows.

Familievakanties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk organiseren.

Het organiseren van familievakanties wordt het gehele jaar door gedaan.

Op deze website met familievakanties vindt u voor een geslaagde familievakantie meer dan 20.000 familiebungalows, groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen en groepsverblijven, die uitermate geschikt zijn voor vakanties met families, collega's en vrienden.

Enkele groepsverblijven zijn tevens voor zakelijke doeleinden te gebruiken.

Deze familiebungalows, grote vakantiehuizen en groepsverblijven zijn geschikt voor familievakanties met bijvoorbeeld, 6, 8, 10, 12 of 18 personen.

Een aantal familiebungalows, grote vakantiehuizen en groepsverblijven is echter geschikt voor grotere groepen.

Grote gezelschappen en families van 20, 30, 40, 50, 60, 62 of zelfs 70 personen zijn geen probleem.

Voor het organiseren van familievakanties komt heel wat kijken.

Indien u voor uw familievakantie of familieweekend ergens wilt overnachten, moet er een familiebungalow, groot vakantiehuis of groepsverblijf gehuurd worden.

Er moet bovendien ook nog van te voren van alles geregeld worden voor eten, drinken, vervoer, vermaak en ontspanning tijdens uw verblijf in de familiebungalow.

U kunt voor al uw familievakanties een geschikte familieaccommodatie in Nederland, België of elders in Europa via één van onze websites boeken.

Website voor het boeken van een accommodatie voor uw familie vakanties:  www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Luxe villa voor uw familie vakanties huren?

Bent u gewend om uw familievakantie of familieweekend met de nodige luxe in te vullen?

Op zoek naar een luxe en grote villa met privé zwembad en sauna?

Bijvoorbeeld een luxe villa met privézwembad voor 10, 12, 14, 16 of 20 personen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Griekenland of Portugal?

U zoekt en boekt uw luxe vakantiehuis of villa met privézwembad voor al uw familievakanties in bijvoorbeeld Frankrijk, Italië of Spanje eenvoudig via onze website: vakantiehuizen-met-prive-zwembad

Ook voor een familievakantie met luxe vakantiehuis of villa met privé zwembad in Nederland of België.

Familievakanties met huisdieren.

Familievakantie met huisdier boeken?

In een groot aantal familiebungalows, groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen en groepsverblijven is het toegestaan om één of meer huisdieren tijdens uw familievakantie mee te nemen.

Op onze website staat bij iedere familieaccommodatie vermeld of het toegestaan is of er huisdieren meegenomen mogen worden naar uw familievakantiehuis of familievakantie bungalow.

Met huisdieren wordt in principe honden bedoeld.

Wilt u geen hond maar een kat, vogel, konijn, cavia of een ander huisdier naar de accommodatie meenemen, dan dient vooraf bij de verhuurder aangevraagd te worden of dit mogelijk is.

Wij kunnen namens u bij de eigenaar informeren of u uw kat, cavia, konijn of vogel mee kunt nemen naar de groepsaccommodatie.

Indien u uw familievakantie in het buitenland houdt en één of meer honden of katten mee wilt nemen naar uw familievakantie adres, is het belangrijk dat uw huisdieren ingeënt en ontwormd zijn.

Indien u voor een familievakantie een hond meeneemt naar het buitenland, dient deze ook in het bezit zijn van een paspoort en gechipt te zijn.

Uw dierenarts weet welke regels en verplichte inentingen in het buitenland gelden voor uw hond, kat of ander huisdier.

Ga voorafgaand aan een familievakantie of familieweekend met huisdieren in het buitenland, langs bij uw dierenarts om te informeren welke regels er voor honden en katten gelden. Zo kunt u op tijd de nodige maatregelen treffen.