Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

vakantiehuis 16 personen

Vakantiehuis

Vakantiehuis 
 

Op onze website vindt u prachtige vakantiehuizen voor o.a. 16, 17, 18, 19 en 20 personen.

U kunt hier een vakantiehuis voor 16 of meer personen huren in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld België, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Zweden, Denemarken of Duitsland.

Ook indien u een vakantiehuis voor 16 personen zoekt dat over een zwembad en Wi-Fi beschikt.
 

Hieronder vindt u meer informatie over welke wijze u een vakantiehuis 16 personen kunt boeken en welke type vakantiehuizen voor 16 personen mogelijk zijn. 
 

Vakantiehuis 16 personen huren voor familieweekend, familievakantie, vriendengroep of familiereünie.

De meeste vakantiehuizen voor 16 personen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland worden gehuurd voor een gezellig familieweekend, vriendengroep, familievakantie of familiereünie.

Een 16-persoons vakantiehuis dat u voor bijvoorbeeld een familieweekend of familiereünie huurt, moet wel voldoen aan de wensen van alle groepsdeelnemers en familieleden.

Zo kunt u voor degenen die voor luxe faciliteiten kiezen, een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 16 personen in Noord- Brabant, Zeeland, Zuid-Limburg, Gelderland, Drenthe of op Texel huren. 

U kunt dan een familievilla of groot luxe vakantiehuis met een privézwembad, sauna en jacuzzi huren.

In Nederland, België, Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië zijn prachtige vakantiehuizen, familievilla's en groepsaccommodaties beschikbaar die aan zee, aan de kust of aan het strand zijn gelegen.

 

Als er in uw familie of vriendengroep ook familieleden of vrienden zijn die gehandicapt of mindervalide zijn, zoekt u dan naar een aangepaste vakantiewoning of groepshuis dat rolstoelvriendelijk en rolstoeltoegankelijk is voor rolstoelgebruikers of iemand met een lichamelijke beperking of handicap.

Veel aangepaste vakantiehuizen beschikken over diverse aanpassingen en voorzieningen voor mindervaliden, zoals beugels in het toilet en de douche, een aangepaste badkamer met rolstoeltoegankelijke douche met beugels en douchestoeltje of douchekrukje.
 

Het belangrijkste criterium waar een 16-persoons familievakantiehuis aan moet voldoen is dat de woning groot genoeg is, voldoende privacy biedt, op een mooie plek ligt en gezellig is ingericht.

Zo verhoogt een open haard in een 16-persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie de sfeer, geven een ligbad, jacuzzi, zwembad en sauna u een wellness gevoel en zorgen een diepvriezer, vaatwasser en een groot fornuis voor veel gemak in de keuken. 

En natuurlijk moet een vakantiehuis voor 16 personen ook over grote en voldoende slaapkamers beschikken.
Bij voorkeur afgestemd op de samenstelling van de groep of groepsreis.
Op onze websites kunt u vakantiehuizen voor 16 personen eenvoudig met elkaar vergelijken en snel het juiste vakantiehuis voor 16 personen vinden.

Dat geldt ook indien u een vakantiehuis voor 16, 17, 18, 19 of 20 personen voor een grote groep, groepsreis, vakantie met meerdere gezinnen, bedrijfsuitje met collega's, koor of vereniging, familieweekend of familiereünie zoekt.

Veel vakantieparken beschikken over mooie en gezellige groepsaccommodaties, luxe familievilla's en leuke vakantiehuizen, vaak met omheinde tuin zodat kinderen en honden veilig in de tuin kunnen spelen.

Vakantiehuis 16 personen met zwembad huren.

Bent u voor een bepaalde groep of familieweekend op zoek naar een 16-persoons vakantiehuis met zwembad?  

Wij hebben een groot aanbod 16-persoons vakantiehuizen met zwembad of privézwembad te huur.

Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 16 personen met zwembad op Texel, in Noord-Brabant of Overijssel.

Of een vakantiehuis voor 16 personen met privézwembad in Schoorl of het Duitse Sauerland.

Het grootste aanbod vakantiehuizen met zwembad voor 16 personen vindt u overigens in de Ardennen.

Veel grote vakantiehuizen in de Ardennen beschikken over een binnenzwembad, vaak in combinatie met een sauna.

U zoekt en boekt een vakantiehuis met zwembad voor 16 personen in de Ardennen via onze website groepsaccommodaties ardennen.

U kunt op deze website ook een vakantiehuis voor 16, 17, 18, 19 of 20 personen in de Ardennen met zwembad huren.

 

Goedkoop vakantiehuis 16 personen huren.

Op zoek naar een goedkoop 16-persoons vakantiehuis?

Bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland, België of Frankrijk?

Wij hebben regelmatig goedkope 16 persoons vakantiehuizen te huur, vooral in lastminute periodes of als gevolg van een annulering.