Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantieboerderij in Nederland huren

Vakantieboerderij in Nederland

Op zoek naar een vakantieboerderij in Nederland?  

Bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Drenthe, Limburg, Zeeland, Friesland, Noord-Brabant, Groningen, Gelderland, Overijssel of een andere provincie in Nederland waar je een mooie en grote vakantieboerderij kunt huren?

Nederland is het land met het grootste aantal vakantieboerderijen.

Via deze website kunt u een vakantieboerderij of ander type groepsverblijf in Nederland huren voor bijvoorbeeld een familieweekend, optreden met uw koor, meerdaagse vergadering of training met overnachtingen, workshop, seminar, retraite, familievakantie, spirituele doeleinden, yoga, meditatie, bezinning, vriendenweekend of familiereünie in Nederland.

U kunt bij ons een vakantieboerderij in Nederland huren maar ook een mooie vakantieboerderij, familievilla, groot vakantiehuis of andere groepsverblijf huren in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk of Italië.

Of u nu een vakantieboerderij in Nederland zoekt voor 18, 20, 22 of 24 personen of een grote vakantieboerderij in Nederland wilt huren voor bijvoorbeeld 30, 32, 40, 50 of 60 personen, bij ons kunt u alle types vakantieboerderijen huren.

U kunt daarbij kiezen uit een luxe vakantieboerderij of goedkope vakantieboerderij in Nederland.

Vooral als u voor een last minute periode boekt, kan uw vakantie, bedrijfsuitje, schoolkamp, vriendenweekend of familiereünie goedkoper uitvallen.

De mooiste vakantieboerderijen en ander groepsverblijven van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en andere landen van Europa vindt u op deze website.

Maar ook op veel vakantieparken zijn mooie en luxe groepsaccommodaties beschikbaar, die de kenmerken van een gezellige vakantieboerderij hebben.

Website huren vakantieboerderij in Nederland of elders:  www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Hoe zoek en boek je een vakantieboerderij in Nederland?

Het huren van een vakantieboerderij in Nederland is eenvoudig.

Indien u met een grote groep familie, collega's, personeelsleden, koorleden, deelnemers of vrienden een vakantie, training of gezellig samenzijn op een boerderij wilt houden voor bijvoorbeeld een familieweekend, vriendenweekend, zakelijk verblijf of activiteiten op het gebied van yoga, bezinning en meditatie of familiereünie, is het verstandig dat u vooraf bepaald in welke provincie in Nederland u wilt verblijven en een vakantieboerderij wilt huren.

Wanneer u met de familie, uw bedrijf, de vereniging, meditatiegroep of met de vriendengroep al eerder naar bijvoorbeeld Drenthe bent geweest, is het leuker voor iedereen als u als afwisseling een verblijf in bijvoorbeeld Gelderland, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant of Limburg zoekt.

Als een vakantieboerderij in Noord-Brabant, Limburg of Gelderland vlakbij de grens is gelegen, kunt u bovendien uitstapjes naar België en Duitsland maken.

Bepaal met uw collega's, personeel, andere leden van uw koor of vereniging, vrienden of familie welke faciliteiten de vakantieboerderij in Nederland moet hebben.

Moet het een luxe of kindvriendelijke vakantieboerderij zijn?

Moet de vakantieboerderij in Nederland over een zwembad, jacuzzi of sauna beschikken?

Moet de vakantieboerderij over een professionele keuken beschikken zodat u er uitgebreid kunt koken?

Over hoeveel slaapkamers moet de vakantie boerderij in Nederland beschikken en is het wenselijk dat elke slaapkamer een eigen badkamer heeft?

Gaan er mindervalide of gehandicapte familieleden, collega's, deelnemers, vrienden of iemand met een lichamelijke beperking mee en moet de vakantieboerderij of groepsaccommodatie rolstoeltoegankelijk zijn en ook beschikken over bepaalde aanpassingen voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Wat mag de vakantieboerderij in Nederland kosten?

Vaak rekent de eigenaar van de vakantieboerderij naast het bedrag van de basishuur ook een bedrag voor de schoonmaak en het verbruik van gas, water en elektriciteit.

Gaat er een hond of een ander huisdier mee naar de vakantieboerderij?

Zoekt u dan binnen ons aanbod met huisdiervriendelijke groepsaccommodaties waarbij 1, 2, 3 of soms zelfs meer honden en andere huisdieren zijn toegestaan. 

Wilt u naar een vakantieboerderij die aan zee of in de buurt van het strand of de kust is gelegen?

Als al deze vragen beantwoord zijn, kunt u online een vakantieboerderij in Nederland, bijvoorbeeld in Drenthe, Friesland, Zuid-Limburg, de Waddeneilanden of Zeeland bij ons boeken.
Houd er rekening mee dat er na het boeken binnen enkele dagen al een bedrag aanbetaald moet worden.

Het precieze bedrag van de aanbetaling is afhankelijk van de hoogte van de huurprijs en bedraagt meestal 30, 40 of 50% van de totale huursom.

Nadat u de vakantieboerderij in Nederland online gehuurd hebt, ontvang u per e-mail een factuur voor de (aan)betaling.

Wanneer u niets ontvangt, kunt u eerst nog de spammap/ongewenste berichtenmap van uw e-mailaccount controleren.

Bij vooral Hotmail en Gmail komt het vaak voor dat ook een veilig bericht toch in de spammap binnenkomt.

Hoe huur je de mooiste en meest geschikte vakantieboerderij van Nederland?

Wat de mooiste vakantieboerderij van Nederland is, is natuurlijk voor iedere groep anders.

Als u bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Drenthe zoekt voor een familieweekend, familievakantie, vakantie met meerdere gezinnen of familiereünie met kinderen, is het belangrijk dat de gezochte vakantieboerderij in Drenthe kindvriendelijk is, dat er speelmogelijkheden voor kinderen zijn en dat de tuin afgesloten is of goed omheind is.

Zoekt u bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Zeeland, Noord-Brabant of Limburg voor een vriendenweekend of sportief weekend, dan zal het belangrijk zijn dat de vakantieboerderij in de buurt ligt van een restaurant, café en dat er in de omgeving van de vakantieboerderij uitgaansmogelijkheden zijn en er de mogelijkheid voor sportieve activiteiten is.

Met andere woorden, het is niet alleen belangrijk om een mooie vakantieboerderij in Nederland of elders te vinden, maar vooral eentje die praktisch is en past bij het te organiseren evenement zoals familieweekend, vriendenweekend, vakantie, training of familiereünie.

Bij ons kunt u alle types vakantieboerderijen in Nederland online zoeken en boeken!

Luxe vakantieboerderij in Nederland huren?

Bent u op zoek naar een luxe vakantieboerderij in Nederland?

Bijvoorbeeld een luxe vakantieboerderij met zwembad en sauna?

Wij verhuren ook luxe vakantieboerderijen en ander groepsverblijven in Nederland met een verwarmd binnenzwembad of verwarmd buitenzwembad.

Zoek en boek bijvoorbeeld een luxe vakantieboerderij voor uw vriendenweekend of uitje met collega's in Drenthe, Limburg of op de Veluwe.

U kunt ook een luxe vakantieboerderij in bijvoorbeeld Duitsland of België huren.

Vakantieboerderij huren in Drenthe.

Vakantieboerderij in Drenthe huren?

Drenthe is de provincie in Nederland met de mooiste en grootste vakantieboerderijen.

Een familievakantie of vriendenvakantie in Drenthe houden, betekent genieten van de ruimte, stilte en mooie natuur in Drenthe.

Het Nationaal Park Drents Friese Wold is zelfs één van de mooiste en grootste natuurgebieden van Nederland. 

Indien u bijvoorbeeld een familieweekend, familiereünie, vakantie of vriendenweekend in Drenthe wilt organiseren en op zoek bent naar een grote en gezellige vakantieboerderij in Drenthe, hebt u bij ons de keuze uit tientallen vakantieboerderijen, grote vakantiehuizen en andere groepsverblijven.

Zo kunt u een luxe vakantieboerderij in Drenthe huren voor 20,  30 of 40 personen maar ook voor een goedkope lastminute vakantieboerderij in Drenthe kiezen.

​Ook voor een vakantie met kinderen of honden in Drenthe zijn er volop geschikte vakantieboerderijen te huur.U zoekt en boekt iedere vakantieboerderij in Drenthe via één van onze websites online.

Vakantieboerderij huren in Limburg.

Bent u op zoek naar een vakantieboerderij in Limburg?

Bijvoorbeeld een vakantieboerderij in Zuid-Limburg voor 20 a 25 personen?

Wij bieden ook in Limburg mooie vakantieboerderijen aan, bijvoorbeeld voor een familieweekend, vakantie of vriendenweekend in Limburg voor 20 of 25 personen.

U zoekt en boekt iedere vakantieboerderij in Limburg of Zuid-Limburg online.

Vakantieboerderij huren in Zeeland.

Een familievakantie of vriendenvakantie organiseren in Zeeland en op zoek naar een geschikte vakantieboerderij of ander groepsverblijf in Zeeland?

In o.a. Ellemeet en Burgh-Haamstede hebben wij vakantieboerderijen en andere groepsverblijven te huur die geschikt zijn voor 30, 32, 34, 40 of 48 personen.

Deze grote vakantieboerderijen en groepsverblijven in Zeeland zijn zeer geschikt voor een familiereünie, uitje met collega's, verenigingen, koren of weekend met vrienden of familie.

U kunt iedere vakantieboerderij in Nederland of in dit geval Zeeland online zoeken en boeken.