Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

unieke groepsaccommodaties

20.000 unieke groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een groot vakantiehuis, landhuis, kasteel, villa, vakantieboerderij, welke geschikt is voor groepen.

Groepsaccommodaties zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen, van eenvoudig tot zeer luxe inrichting, kleine intiem ingerichte accommodaties, maar ook luxe huizen met een verwarmd privézwembad, een sauna, meerdere badkamers en veel slaapkamers.

Er zijn groepsaccommodaties in alle soorten en maten.

Welk type groepsaccommodatie u ook zoekt, u vindt deze op de website met 20.000 unieke groepsaccommodaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, België en heel Europa.
Wilt u een huisdier meenemen naar de groepsaccommodatie? 
Ook daarin zijn veel mogelijkheden, waar huisdieren zijn toegestaan.

Goedkope groepsaccommodatie zoeken en boeken?

Indien u op zoek bent naar een goedkope groepsaccommodatie, zoek dan een groepsaccommodatie in een midweek buiten het hoogseizoen.

Groepsaccommodaties worden meestal in het weekend geboekt en minder doordeweeks.

Dat betekent dat eigenaren van groepsaccommodaties vaak bereid zijn om een groepsaccommodatie van maandag tot en met vrijdag voor een lagere prijs te verhuren dan voor een weekend.

Verder kunt u goedkoper uit zijn als u een minder luxe groepsaccommodatie of voor een lastminute periode boekt.

Het aanbod zal beperkter zijn, maar de kans is groot dat u een goedkope groepsaccommodatie vindt voor uw familieweekend, bedrijfsuitje, vriendenweekend, vriendinnenweekend of schoolreis.

Op de website unieke groepsaccommodaties hebt u de mogelijkheid om beschikbare groepsaccommodaties op prijs (van laag naar hoog) te selecteren, waardoor u in één oogopslag ziet welke groepsaccommodaties binnen uw budget vallen.

Wilt u een particuliere groepsaccommodatie huren in bijvoorbeeld Drenthe, Noord-Brabant, Limburg of Overijssel?

Bezoek dan de website http://www.groepsaccommodatie-nederland.com
 

Van vakantiehuis tot kasteel.

De groepsaccommodaties op onze website unieke groepsaccommodaties kunnen zeer verschillend zijn.

U huurt er een eenvoudig vakantiehuis voor bijvoorbeeld 10, 12 of 14 personen, maar ook een authentiek en historisch kasteel voor bijvoorbeeld 20, 30, 40, 50 of 60 personen.

U kunt tijdens het verfijnen van uw zoekopdracht aangeven of u bijvoorbeeld op zoek bent naar een vakantiehuis, luxe villa, landhuis of kasteel.
 

Groepsaccommodatie voor meditatie en yoga weekenden.

Een groepsaccommodatie wordt meestal geboekt voor het organiseren van een familiereünie, vriendenweekend, familieweekend, bedrijfsuitje en zakelijk verblijf.

Maar er zijn ook groepsaccommodaties die prima geschikt zijn voor bijvoorbeeld een meditatie- of yogaweekend of andere spirituele activiteiten.

Sommige groepsaccommodaties hebben een speciale ruimte die heel geschikt is voor het organiseren van een yoga- of meditatieweekend of andere spirituele doeleinden. 
 

Groepsaccommodatie op vakantiepark.

Groepsaccommodaties op vakantieparken zijn meestal familiehuizen, familievilla's of familiebungalows, die over bepaalde luxe faciliteiten beschikken, zoals een sauna, privézwembad en een jacuzzi.

De maximale capaciteit van een groepsaccommodatie op een vakantiepark bedraagt doorgaans 18, 20 of 22 personen.

Er zijn enkele familievakantieparken in Nederland waar groepsaccommodaties voor bijvoorbeeld 24, 26, 28, 30 en zelfs 40 personen gehuurd kunnen worden.

Voor het zoeken en boeken van een (luxe) groepsaccommodatie op een vakantiepark:  http://www.top-vakantieparken.nl