Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Schoolreis

U gaat op schoolreis en bent op zoek naar een geschikte accommodatie voor die schoolreis? Op www.unieke-groepsaccomodaties.nl vindt u het grootste aanbod accommodaties voor uw schoolreis. U vindt er betaalbare vakantieboerderijen, groepsverblijven, groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen. En of u nu met 20 leerlingen op schoolreis gaat en een accommodatie zoekt of met 60 leerlingen gaat, wij hebben gegarandeerd de juiste accommodatie voor u. Ga naar ons aanbod accomodaties schoolreis en zoek naar de meest geschikte groepsaccommodatie voor uw schoolreis.

Boek de accommodatie voor uw schoolreis lang van tevoren

Met name de grotere groepsaccommodaties voor scholen zijn zeer gewild. Wij adviseren u daarom de accommodatie voor uw schoolreis tenminste 6 maanden van tevoren en liever nog ruim een jaar van tevoren te boeken. U weet dan zeker dat u de meest geschikte accommodatie voor uw schoolreis kunt boeken en heeft dan ook voldoende tijd om één en ander aan de leerlingen, ouders en begeleiders te communiceren.

Schoolreis binnen Nederland

Indien uw schoolreis binnen Nederland plaats vindt, heeft u met minder regels te maken dan in het buitenland.
Zo hebt u minder te maken met gezondheidsvoorschriften en inentingen en al helemaal niet met verplichte paspoorten. Zorg wel dat uw leerlingen een geldig identiteitsbewijs hebben en verzekerd zijn tegen ziektekosten. Vraag uw leerlingen of ze een bepaald dieet hebben, of ze medicijnen slikken en vraag altijd om de juiste gegevens van de achterblijvers en ouders. Komen uw leerlingen uit een gescheiden gezin en zijn ze minderjarig, vraag dan altijd toestemming aan beide ouders en informeer beide ouders tenzij er met de ouders en directie van de school andere afspraken gemaakt zijn.
Wij wensen u en uw leerlingen een fijne schoolreis en hopen u van dienst te kunnen zijn bij het zoeken en boeken van de juiste accommodatie voor uw schoolreis.