Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Kasteel huren

Kasteel huren in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk

Een kasteel huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, huwelijksfeest, bruiloft, seminar, zakelijke meeting, retraite, meerdaagse vergadering, familievakantie, jubileum of familieweekend?

Via deze website kunt u online een kasteel, landhuis, villa of andere luxe groepsaccommodatie in Duitsland huren.

Bijvoorbeeld een kasteel in Duitsland voor een grote groep van 20, 30 of 40 personen.

Het is niet alleen mogelijk een kasteel in Duitsland via deze website te huren maar ook bijvoorbeeld een kasteel in Frankrijk of België.

 

Ook indien u een kasteel of andere groepsaccommodatie voor een grote groep wilt huren, zijn er verschillende aantrekkelijke mogelijkheden.

U vindt op deze website een groot aanbod groepsaccommodaties in Duitsland en heel Europa.

Het is ook mogelijk om een groot vakantiehuis, molen, villa of luxe appartement in Duitsland boeken.

U kunt iedere groepsaccommodatie in Duitsland online bij ons huren, dat geldt ook voor het boeken van een kasteel in Duitsland.

Het is verstandig om vooraf in de huisbeschrijving na te gaan welke aanvullende diensten er door de beheerder van het kasteel in Duitsland geleverd kunnen worden.
​Denk hierbij aan het huren van linnengoed, beddengoed, badlinnen, catering, verzorgen van maaltijden en bepaalde voorbereidingen of speciale wensen voor uw bedrijfsuitje, huwelijksfeest of familieweekend in Duitsland.

 

Hebt u bijvoorbeeld een beamer, projector of geluidsapparatuur nodig?

In de huisbeschrijving staat vermeld welke extra faciliteiten en voorzieningen er in het kasteel, de villa, de groepsaccommodatie of het grote vakantiehuis aanwezig zijn of aangevraagd kunnen worden.
 

Zo staat er ook altijd bij vermeld of er huisdieren zijn toegestaan.

Wanneer u een hond of meerdere honden mee wilt nemen kunt u heel gemakkelijk vooraf selecteren op de villa's, kastelen en bijzondere landhuizen waarbij 1 hond of 2, 3 of 4 honden mee mogen komen.
 

Gaan er met uw familie, collega's of vrienden ook mindervaliden, gehandicapten of rolstoelgebruikers mee?

Zoekt u dan via onze website naar een aangepast kasteel of landhuis of aangepaste villa.

Deze accommodaties zijn ook heel geschikt voor iemand die afhankelijk van een rollator is.

 

Hoe zoekt u op onze website een kasteel?

Indien u een kasteel in Duitsland zoekt, gaat u als volgt te werk.

Zoek met de zoekbalk eerst naar de groepsaccommodaties in Duitsland die beschikbaar zijn in de door u gewenste periode en voor het aantal personen dat met u in de villa, het kasteel of het grote groepshuis zal verblijven. 

Nadat de beschikbare locaties zijn verschenen kunt u selecteren op kastelen in Duitsland.

Indien deze beschikbaar zijn in de door u gewenste periode, krijgt u een overzicht van de groepsaccommodaties, landhuizen en villa's in Duitsland die als kasteel zijn gekenmerkt.

Omdat een landhuis, villa of andere groepsaccommodatie in Duitsland ook een kasteel kan zijn, adviseren wij u om ook te kijken binnen ons aanbod landhuizen, villa's en andere groepsaccommodaties in Duitsland.

Zo is de kans groter dat u een kasteel of in ieder geval een mooie locatie met een bijzondere uitstraling en inrichting vindt.
 

Indien u een bedrijfsuitje, huwelijksfeest, bruiloft, seminar, retraite, vriendenweekend, familievakantie of familieweekend in Duitsland wilt organiseren en geen geschikt kasteel of andere bijzondere groepsaccommodatie in Duitsland hebt gevonden, is het wellicht een optie om naar onze grote en luxe groepsaccommodaties in België/Ardennen of Frankrijk te kijken.

In België en Frankrijk kunt u via één van onze websites een grote groepsaccommodatie zoals een kasteel, landhuis of bijzondere villa voor 40, 50 of 60 personen huren.  
 

Hebt u een kasteel in Duitsland, Nederland, België of Frankrijk gehuurd voor een bedrijfsuitje, groepsreis, bruiloft, huwelijksfeest of jubileum?

Het is in de meeste gevallen verstandig voor dit soort dure gelegenheden een groepsannuleringsverzekering af te sluiten.

Het huren van een kasteel is tenslotte kostbaar en het is goed om vooraf te weten dat u bij een onverhoopte dwingende annulering geen annuleringskosten hoeft te betalen.