Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsverblijf Ameland

Een groepsverblijf op Ameland of op een van de andere mooie Waddeneilanden huren?
Wij hebben op Ameland en Texel mooie groepsverblijven en grote vakantiewoningen te huur. Ameland is al jaren zeer gewild voor het organiseren van een familieweekend, personeelsfeest of vriendenfeest.
Ameland heeft alles in huis wat een weekend of week Waddeneilanden tot een groot succes kan maken.
Zo is er een fraai duingebied, mooie bossen, prachtig strand en veel ruimte en rust.
En de prachtige Waddenzee is bij Ameland op zijn mooist.
Op Ameland hebben we 3 mooie groepsverblijven voor respectievelijk 8, 10 en 20 personen.
Elders in Nederland kunt u een groepsverblijf voor nog veel meer personen huren en in Zeeland bieden wij een groepsverblijf tot 70 personen.

Gaat er een hond of gaan er meerdere honden mee? Wij hebben ook veel hondvriendelijke groepsverblijven en vakantiehuizen in ons aanbod!
Kijk nu op onze website of een groepsverblijf Ameland past binnen hetgeen u zoekt en boek een geweldige vakantie op Ameland!


Groepsverblijf op Ameland in Hollum

Indien u met maximaal 10 personen bent dan is dit groepsverblijf in Hollum zeker iets voor u!
Deze prachtige groepswoning Ameland bevindt zich vlak bij bos, duin en strand en is lekker luxe ingericht.
Zo is er een open haard, een vaatwasmachine, een wasmachine en een magnetron.
En u heeft tijdens uw vakantie op Ameland de beschikking over internet.
​Dit mooie groepsverblijf voor 10 personen op Ameland is te huur vanaf 415 euro voor een lang weekend. Dit groepsverblijf is zeer geschikt voor een familieweekend op Ameland. 

Villa op Ameland in Buren te huur

Wilt u een luxe groepsverblijf op Ameland huren? Bent u met niet meer dan 8 personen? Dan moet u deze informatie zeker lezen.

In Buren is een luxe villa te huur voor maximaal 8 personen. Het gaat hier om een rietgedekte villa met 4 slaapkamers en 2 badkamers. De villa heeft een grote privétuin en privéterras met tuinmeubilair en ligt geweldig mooi in de duinen, op maar 800 meter van de zee.

Er zijn o.a. een afwasmachine, een wasmachine en een wasdroger aanwezig, verder hebt u beschikking over internet, een badkamer met ligbad, 2 kinderbedjes, gezelschapsspellen en voor de kinderen zijn er in de privétuin diverse speeltoestellen. Deze luxe villa op Ameland is zeer geschikt voor het organiseren van een familieweekend op één van de mooie Waddeneilanden!