Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsverblijf

Groepsverblijf voor familiebijeenkomst, bedrijfsuitje, zakelijke meeting, retraite, seminar, familieweekend, vriendenweekend of familiereünie

Groepsverblijf huren?

Op zoek naar een groepsverblijf?

Bijvoorbeeld een groepsverblijf voor een familiereünie, bedrijfsuitje, zakelijke meeting, seminar, training, workshop, familiebijeenkomst, familieweekend, retraite of vriendenweekend?
 

Op de website unieke groepsaccommodaties vindt u het grootste aanbod groepsverblijven in Nederland.

Of u nu een familiebijeenkomst, bedrijfsuitje met collega's, familieweekend, familiereünie of vriendenweekend in Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland of Drenthe wilt organiseren, wij bieden in heel Nederland mooi gelegen en betaalbare groepsverblijven aan.

Ook als u een groepsverblijf Nederland in de noordelijk gelegen provincies Groningen, Drenthe of Friesland wilt huren.

Op de onovertroffen Waddeneilanden en elders in Nederland verhuren wij via onze aanbieders mooie vakantiehuizen en groepsverblijven, vooral op Texel en Ameland.

U zoekt en boekt uw ideale groepsverblijf in Nederland online. 

Zoek binnen een aanbod van meer dan 500 groepsverblijven in Nederland.
 

Groepsverblijf buiten Nederland huren?

Ook in het geval dat u een groepsverblijf voor een bepaald evenement, training of feest buiten Nederland zoekt, hebben wij u veel te bieden.

Op onze websites vindt u meer dan 20.000 groepsverblijven, zowel in Nederland als bijvoorbeeld België, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zwitserland, Frankrijk, Italië en tal van andere landen.

In België liggen de meeste groepsverblijven uit ons aanbod in de Ardennen.
 

Een goedkoop groepsverblijf huurt u via onze website met lastminute mogelijkheden.
 

In de meeste gevallen is het toegestaan om uw hond of honden mee te nemen naar het gehuurde groepsverblijf.
 

U huurt via onze websites een groepsverblijf voor bijvoorbeeld 10, 12, 15 of 20 personen in Duitsland, Frankrijk of Italië maar ook grote groepsverblijven voor 30, 40, 50, 60 of zelfs 70 personen in België, bijvoorbeeld een zeer groot groepsverblijf in de Ardennen.
 

Wanneer er met uw familie, vriendengroep, vereniging of bedrijf ook mindervaliden, gehandicapten, rolstoelgebruikers en personen met een lichamelijke beperking mee zullen komen, kunt u kiezen uit vele aangepaste en rolstoeltoegankelijke groepsverblijven, vakantievilla's voor grote groepen en groepsaccommodaties.
 

Voor een heel bijzondere gelegenheid zoals een trouwfeest of het vieren van een 30-jarig huwelijk huurt u natuurlijk een kasteel!
 

Bij het huren van een groepsverblijf hoort zeker een goede annuleringsverzekering.

Via de website http://www.kortlopende-annuleringsverzekering.nl  sluit u een kortlopende annuleringsverzekering af voor kleine groepen, via de website http://www.groepsannuleringsverzekering.nl sluit u een annuleringsverzekering af voor grotere groepen. (Dit is vanaf 9 personen zeker aan te bevelen.)