Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsovernachting

U bent op zoek naar een accommodatie voor een groepsovernachting?

Op onze website unieke groepsaccommodaties.nl vindt u meer dan 20.000 perfecte groepsaccommodaties voor een groepsovernachting.

Voor een groepsovernachting in Nederland kunt u bijvoorbeeld terecht in een groepsaccommodatie in Drenthe, Zeeland, Limburg of Brabant. Ook als u een accommodatie voor een groepsovernachting voor een grote groep zoekt.

Hierbij kunt u kiezen uit een groepsovernachting in bijvoorbeeld een vakantieboerderij, in een villa, landhuis of kasteel of een groepsovernachting in een groot vakantiehuis of kampeerboerderij. Ga nu naar ons zeer uitgebreide aanbod groepsaccommodaties en ontdek dat een unieke groepsovernachting in bijvoorbeeld Nederland of België zo gevonden en geboekt is.

 

Groepsovernachting voor 8 tot 72 personen

Het mooie van onze website unieke groepsaccomodaties is dat u snel en eenvoudig een accommodatie voor een groepsovernachting gevonden en geboekt hebt. Wij hebben maar liefst 10.000 accomodaties beschikbaar in binnen- en buitenland voor een groepsovernachting van 8 tot 72 personen. U kunt bij ons een groepsovernachting boeken voor een weekend, een lang weekend, een midweek of een volledige vakantieweek.
Enkele huiseigenaren bieden ook afwijkende aankomst- en vertrekdagen aan, bijvoorbeeld van donderdag tot maandag.
Indien een afwijkende verblijfsduur mogelijk is, blijkt dat uit het beschikbaarheidsoverzicht van de betreffende accommodatie.

 

Groepsovernachting boeken voor familieweekend

Een groepsaccomodatie is ideaal om een familieweekend te boeken. Vaak is het een traditie dat een familie een keer per jaar samen op vakantie gaat en dan een weekend bij elkaar is in een groepsaccommodatie midden in de natuur, in de bossen of aan de zee. Een groepsaccommodatie is zeer geschikt voor een groepsovernachting voor families. Vaak zijn er in dergelijke groepsaccommodaties meerdere badkamers, meerdere toiletten en kunnen kinderen heerlijk spelen in de recreatieruimte of speelzaal. Zoekt u een groepsovernachting met zwembad of sauna? Ook deze groepsaccommodaties vindt en boekt u eenvoudig op onze website.

Is een groepsaccommodatie duur?

Indien u een groepsovernachting wilt boeken voor bijvoorbeeld een familieweekend, bedrijfsuitje, sportvereniging of overheidsorganisatie en u deelt de kosten over het aantal deelnemers dan zult u zien dat een groepsaccomodatie, per persoon, niet duur is. Het huurbedrag van een groepsaccomodatie wordt hoger naarmate u een meer luxe groepaccomodatie huurt of indien u een groepsaccomodatie voor een groter gezelschap huurt. Groepsaccomodaties aan zee zijn relatief duurder. Dit heeft te maken met het feit dat een groepsaccomodatie aan zee veel gevraagd wordt terwijl het aanbod beperkt is. Zoekt u een groot vakantiehuis aan zee, kijk dan ook eens op onze website www.vakantiehuizen-aan-zee.com. Op deze website vindt u een groot aanbod grote vakantiehuizen aan zee. U vindt er ook grote groepsaccomodaties aan zee.

Groepsovernachting en linnengoed en beddengoed

Indien u voor een groepsovernachting een groepsaccommodatie huurt, hoeft u in veel gevallen niet zelf linnengoed en beddengoed mee te nemen. Wel is het in bepaalde gevallen zo dat u voor het huren van linnengoed of beddengoed een toeslag op de huurprijs betaalt. In de huisomschrijving van onze groepsaccommodaties en tijdens het invullen van het boekingsformulier staat altijd vermeld of er bijkomende kosten voor het linnengoed en beddengoed betaald moeten worden. Indien u een groepsovernachting heeft geboekt, kijk dan altijd op de huurbevestiging wat er exact vermeld staat ten aanzien van het beddengoed en linnengoed. U komt dan later niet voor vervelende verrassingen te staan. Het is overigens altijd zaak om de bevestiging van de huur groepsaccommodatie goed door te lezen en te controleren.

Groepsaccommodatie boeken met huisdieren?

Indien u een groepsaccommodatie wilt boeken met huisdier dan is dit bij een groot aantal van onze groepsaccommodaties mogelijk. Kijkt u wel de huisbeschrijving even heel goed na of er inderdaad staat vermeld dat er huisdieren in de groepsaccommodatie toegestaan zijn.

Het is dus mogelijk een groepsovernachting te boeken in een groepsaccommodatie waar huisdieren zijn toegestaan. Zie ook onze website honden welkom.

Goedkope groepsovernachtingen

Bent u op zoek naar een goedkope groepsovernachting?
Een gedeelte van onze groepsaccommodaties is "low budget". Hier boekt u een eenvoudige groepsaccommodatie zoals bijvoorbeeld een kampeerboerderij voor een bescheiden huurprijs.
​Als u op zoek bent naar een goedkope groepsaccommodatie, selecteer dan op prijs en kies uit het aanbod van de groepsaccommodaties die in de door u gewenste periode beschikbaar zijn. Last minute groepsovernachtingen zijn zeker ook de moeite waard om te boeken. Soms krijgt u wel een korting van 30 tot 50%.