Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties

Mooiste groepsaccommodaties.

Waar vind je ruim 20.000 groepsaccommodaties in binnen- en buitenland? Op unieke-groepsaccomodaties.nl vind je groepshuizen, vakantieboerderijen, kampeerboerderijen en groepsaccommodaties van bekende en betrouwbare huizenaanbieders zoals Belvilla, Bungalownet, Interhome, Roompot, Topic Travel en Novasol.
Daarnaast bieden wij ook een eigen aanbod groepsaccommodaties van A Vakanties aan.

U kunt via onze gebruiksvriendelijke website groepsaccommodaties online zoeken en boeken. Ga nu naar ons ruime en actuele aanbod groepsaccommodaties en ontdek dat het vinden van die ene unieke accommodatie snel en eenvoudig gaat. Zowel groepsaccommodaties in Nederland als daarbuiten.

Wij wensen u veel plezier bij het zoeken en boeken van groepsaccommodaties.

Groepsaccommodaties tot 40 personen bijzonder gewild

Met name groepsaccommodaties tot 40 personen in Nederland, de Ardennen en Duitsland zijn bijzonder gewild. Dit heeft te maken met de samenstelling van veel groepen en de gewenste reisafstand.
Het aanbod groepsaccommodaties tot 40 personen in genoemde landen en de Belgische Ardennen is ruim maar ook snel weer volgeboekt.
Zo zijn de Belgische Ardennen mateloos populair bij scholen en zijn bijvoorbeeld Drenthe, Gelderland, Overijssel en Limburg zeer geliefd bij families die een groepsaccommodatie voor een familie weekend zoeken.
Maar ook een groepsaccommodatie die aan zee, aan het strand, aan de kust of een aan meer of rivier is gelegen is erg populair.
Ideaal voor een visvakantie, een vaarvakantie, vakantie met het gezin, de hele familie of uw bedrijf aan het water of voor een weekendje weg met vrienden of collega's!
Overigens is de vraag naar groepsaccommodaties voor familie weekend sterk groeiende.
​Boek uw groepsaccommodatie voor een familieweekend , als dit praktisch kan, een jaar van tevoren. De kans is dan groter dat u een geschikte groepsaccommodatie voor het familieweekend vindt.

Waar moet je op letten bij het boeken van groepsaccommodaties in het algemeen?

Bij het zoeken en boeken van groepsaccommodaties in het algemeen is belangrijk op de volgende zaken te letten:

 • voor hoeveel personen is de groepsaccommodatie geschikt?
 • hoeveel slaapkamers en twee-persoons en één-persoons bedden zijn er?
 • is er een keuken waar u zelf maaltijden kunt bereiden?
 • zijn er huisdieren in de groepsaccommodatie toegestaan?
 • is roken in de groepsaccomodatie toegestaan
 • is de groepsaccomodatie geschikt voor kinderen?
 • hoeveel toiletten en badkamers zijn er?
 • wat is er in de omgeving van de groepsaccommodatie te doen?
 • wat zijn de aankomst- en vertrektijden?
 • moet u het bedlinnen zelf meenemen, zitten de kosten al bij de prijs inbegrepen, dient het verplicht gehuurd te worden of kunt u zelf kiezen of u wel of niet het bedlinnen erbij huurt?
 • indien de groepsaccommodatie over een zwembad beschikt, wat zijn de openingstijden en is het water verwarmd?
 • indien de groepsaccommodatie over een sauna beschikt, voor hoeveel personen is deze dan geschikt?
 • is de groepsaccommodatie ook geschikt voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn?
Het zoeken van groepsaccommodaties wordt eenvoudiger als u met bovenstaande zaken rekening houdt

Goedkope groepsaccommodaties

We hebben een groot aanbod relatief goedkope groepsaccommodaties. Zo hebben we goedkope groepsaccommodaties voor 30 personen die u al voor een lang weekend huurt vanaf 600 euro terwijl een groepsaccommodatie voor 20 personen al te huur is voor een volledige week vanaf 700 euro. Houd ook de last minute aanbiedingen goed in de gaten. Of een groepsaccommodatie als goedkoop of niet kan worden beschouwd heeft ook te maken met de prijs/kwaliteitsverhouding. Goedkope groepsaccommodaties hebben niet per definitie weinig luxe te bieden. Zie voor een goedkope groepsaccommodatie of bungalow ook de website last minute.

Goedkope groepsaccomodaties in Nederland vindt u met name in Friesland, Groningen en Drenthe.
Zie hier voor groepsaccommodaties in Drenthe.
U boekt zowel goedkope groepsaccommodaties als luxe groepsaccommodaties online.

Luxe groepsaccommodaties

Luxe groepsaccommodaties vindt u in alle landen en alle provincies.
Op deze website vind u uw luxe groepsaccommodatie door te zoeken op groepsaccomodaties met 4 of 5 sterren of te zoeken op luxe faciliteiten zoals sauna, jacuzzi, open haard, privézwembad, golfbaan, tennisbaan, wellness en ander zaken.
​Ook luxe groepsaccommodaties met binnen zwembad te huur. U zoekt en boekt alle luxe groepsaccommodaties online.

Groepsaccommodaties voor familieweekenden

Met de familie lekker een weekendje weg? Een familie groepsaccommodatie boeken? Wij hebben een zeer groot aanbod groepsaccommodaties voor familiebijeenkomsten en familieweekenden. De meeste families kiezen ervoor een weekend of lang weekend te boeken. Er zijn groepsaccommodaties voor familieweekenden voor 8 personen beschikbaar maar ook voor 60 of 80 personen. Wilt u een dag eerder aankomen of een dag later vertrekken? Indien de betreffende familieweekend groepsaccommodatie niet verhuurd is, bestaat soms de mogelijkheid om eerder aan te komen of later te vertrekken. U kunt hier echter pas 1 week vóór uw gereserveerde aankomstdatum een aanvraag voor indienen.

Tip: Let op dat groepsaccommodaties voor een familieweekend voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten hebben. 

Groepsaccommodaties voor grote groepen

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een grote groep?
We hebben ook groepsaccommodaties voor grote groepen te huur, o.a. in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk.
 

Groepsaccommodaties met omheinde tuin

Als er met het familieweekend kleine kinderen of huisdieren mee gaan, kan het prettig zijn als de accommodatie een omheinde tuin heeft. Op onze website unieke groepsaccomodaties is het mogelijk om groepsaccommodaties te selecteren met omheinde tuin of omheind terrein.

U vindt groepsaccommodaties en vakantiehuizen die geschikt zijn voor een vakantie met huisdieren, ook op onze website vakantie met huisdieren

Groepaccommodaties zoeken met kaart

Het is middels onze website mogelijk om groepsaccommodaties met kaart te zoeken. Klik op het land, de provincie en gebied en u krijgt een overzicht van de groepsaccommodaties die u in een bepaalde gebied of provincie kunt huren.

Groepsaccommodaties met zwembad huren

Indien u een groepsaccommodatie wilt huren met een privé zwembad of gemeenschappelijk zwembad dan is dat mogelijk. Selecteer eerst een aantal groepsaccommodaties en verfijn later op zwembad. Ook de groepsaccommodaties met zwembad kunt u online zoeken en boeken!

Indien u een groepsaccommodatie met zwembad huurt, informeer dan naar de openingstijden van het zwembad en de temperatuur van het water.  Dit geldt ook voor groepsaccommodaties die over een binnenzwembad beschikken.