Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodaties voor spirituele vakanties, spirituele groepen

Groepsaccommodaties voor spirituele vakanties

Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, yogagroepen, meditatiegroepen.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland voor bijvoorbeeld yoga, meditatie, retraite, bezinning of andere spirituele activiteiten?
 

Op de website unieke groepsaccommdaties hebben we ook een aanbod groepsaccommodaties in Nederland en de Belgische Ardennen die geschikt zijn voor yogagroepen, meditatiegroepen en spirituele groepen.

Deze groepsaccommodaties liggen vaak in gebieden midden in de natuur waar u de stilte nog kunt horen en waar u in de omgeving van de groepsaccommodatie heerlijk in de stilte van de natuur kunt wandelen, mediteren en helemaal tot rust kunt komen.

Groepsaccommodaties die geschikt zijn voor bijvoorbeeld meditatie, yoga, bezinning en overige spirituele activiteiten hebben de beschikking over 1 of meerdere aparte ruimtes voor meditatie, bezinning, yoga en een professionele keuken waar bijvoorbeeld biologisch, vegetarisch en veganistisch gekookt kan worden.
 

Groepsaccommodaties voor spirituele groepen zijn zeer geschikt voor een yogaweekend.

Vaak is er ook een grote eetzaal en ontspanningsruimte aanwezig en beschikt de keuken over professionele apparatuur waaronder een grote oven en afwasmachine.
​Biologische boodschappen zijn vaak aanwezig of kunnen ingekocht worden maar u kunt deze natuurlijk ook zelf meenemen.


​Een voorbeeld van een spirituele groepsaccommodatie in Nederland is onze 50-persoons groepsaccommodatie in het mooie Reestdal in Overijssel.

Deze zeer mooie gelegen groepsaccommodatie is ingesteld op spirituele groepen, yogagroepen en meditatiegroepen en beschikt over meerdere zalen die geschikt zijn voor bezinning, meditatie, retraite en yoga.

De groepsaccommodatie heeft 9 slaapkamers, een professionele keuken, meerdere zalen en ruimtes die flexibel ingedeeld kunnen worden en geschikt zijn voor allerlei verschillende doeleinden.

Dit is een ideale groepsaccommodatie voor rustzoekers en organisaties die spirituele dagen, bezinningsactiviteiten, een retraite of yogaweekenden organiseren!