Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodatie koor, muziekvereniging, toneelvereniging

groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland

Hebt u een optreden met uw koor, toneelvereniging of muziekvereniging in het buitenland en bent u op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie om te overnachten?

Op onze website unieke groepsaccommodaties vindt u een uniek aanbod accommodaties voor groepen die ook geschikt zijn voor koren, toneelverenigingen of muziekverenigingen.

Of u nu voor een jongerenkoor, shantikoor, kerkkoor of gospelkoor een geschikte accommodatie zoekt of voor een closeharmonykoor of kozakkenkoor, ons aanbod groepsaccommodaties en groepsverblijven voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen is groot.

Zo kunt u voor uw koor, muziekvereniging of toneelvereniging, een groepsaccommodatie huren in o.a. Duitsland, Italië, Frankrijk, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, België of Nederland.

Ook voor grote groepen hebben wij groepsaccommodaties voor gezelschappen bestaande uit bijvoorbeeld 30 of 40 personen te huur.

Een aantal groepsaccommodaties beschikt over een aparte ruimte die voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen heel geschikt als oefenruimte kan zijn.

Ook voor muziekverenigingen, koren en toneelverenigingen met een klein budget hebben wij goede mogelijkheden om met uw koorleden, acteurs of muzikanten te overnachten tijdens een tournee of optredens.

Ga nu naar ons aanbod groepsaccommodaties voor o.a. kerkkoren, close harmony koren, gospelkoren, kozakkenkoren en shantykoren en ontdek dat er veel aantrekkelijke groepsaccommodaties voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen te huur zijn.

U kunt deze huren voor een week, midweek, weekend of lang weekend.

Groepsaccommodaties voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen: www.unieke-groepsaccomodaties.nl

 

Accommodaties moeten altijd voor minimaal 2 nachten gehuurd worden.

De meeste groepsaccommodaties moeten voor tenminste 2 nachten gehuurd worden.

Meestal is dit een weekend of lang weekend, maar bij steeds meer grote groepsaccommodaties zijn ook doordeweekse periodes van 2 nachten beschikbaar.

De huur van een groepsaccommodatie of groepshuis is meestal op basis van zelfvoorziening.

Dat houdt in dat u tijdens uw verblijf met uw koor, muziekvereniging of toneelvereniging in de groepsaccommodatie zelf voor uw maaltijden verzorgt.

In nagenoeg alle accommodaties voor grote groepen dus ook in groepsaccommodaties en groepsverblijven voor toneelverenigingen, koren en muziekverenigingen is een professionele keuken aanwezig waar u zelf voor een grote groep kunt koken.

Ook is er vaak in deze accommodaties een aparte eetruimte, eetkamer of eetzaal aanwezig en/of een ruimte waar u kunt oefenen met uw koor, muziekvereniging of toneelvereniging.

Wanneer er bij de groepsaccommodatie geen aparte ruimte aanwezig is, kan er in de meeste gevallen met wat improvisatie een geschikte oefenruimte worden gevonden. 

 

Buitenlandse reis met koor, muziekvereniging of toneelvereniging?

Hebt u met uw koor, muziekvereniging of toneelvereniging een optreden in het buitenland?

Dan is het zeker ook verstandig een groepsreisverzekering af te sluiten voor uw buitenlandse reis. 

Een groepsreisverzekering is zeker geschikt als reisverzekering voor koren, muziekverenigingen en toneelverenigingen.