Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groepsaccommodatie-11-12-13-personen

Groepsaccommodatie 11-12-13-personen huren

A Vakanties verhuurt via meer dan 20 websites aantrekkelijke groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die geschikt zijn voor 11, 12 of 13 personen.

Een groot gedeelte van ons aanbod groepsaccommodaties voor 11, 12 of 13 personen bevindt zich in Nederland.

Wij hebben echter ook een groot aanbod groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Dit zijn voornamelijk groepsaccommodaties voor vriendengroepen, familieweekenden, zakelijk verblijf, bedrijfsuitje met collega's, familievakantie en schoolkampen.

De kleinere groepsaccommodaties en vooral die voor 11, 12 of 13 personen zijn meestal meer geschikt voor familieweekenden en een vakantie met meerdere gezinnen. 

 

 

Een 11-persoons, 12-persoons of 13-persoons groepsaccommodatie op plaatsnaam zoeken.

U kunt via deze website www.unieke-groepsaccomodaties.nl een groepsaccommodatie voor 11, 12 of 13 personen op land, provincie of plaatsnaam zoeken. 

Groepsaccommodatie voor 11, 12 of 13 personen met zwembad huren?

Wilt u een groepsaccommodatie of villa voor 11, 12 of 13 personen met zwembad huren?

In Nederland is het aantal 11- 12- of 13-persoons groepsaccommodaties met zwembad nogal beperkt, maar wij kunnen er wel enkele aanbieden.

Anders is het in België, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Italië waar wel veel kleinere groepsaccommodaties de beschikking hebben over een zwembad en zelfs een privé zwembad. 

 

 

Groepsaccommodatie aan de kust huren?

Indien u een 11-persoons, 12-persoons of 13-persoons groepsaccommodatie aan zee of aan de kust in Nederland wilt huren, maakt u de grootste kans deze te boeken op één van de vakantieparken aan de Nederlandse kust.

Een appartement of villa aan de kust van bijvoorbeeld Frankrijk, Griekenland, Spanje of Italië huren geeft een groter aanbod en daarmee een grotere kans.

In deze mediterrane landen zijn veel grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 11, 12 of 13 personen aan de kust te huur.

 

Groepsaccommodatie huren en huisdier meenemen?

Ook als u uw hond mee wilt nemen naar de groepsaccommodatie beschikken wij over veel huisdiervriendelijke mogelijkheden in zowel Nederland, als in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Tsjechië en Italië.