Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

50-persoons groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie en grote vakantiehuizen

50-persoons groepsaccommodatie of 50-persoons vakantiehuis?

Meer dan 30 groepsaccommodaties voor 50 personen en grote vakantiehuizen voor 50 personen op de website unieke-groepsaccomodaties!
Hier vindt u ook de groepshuizen waar huisdieren zijn toegestaan.
Gaat er iemand met een lichamelijke beperking of een handicap mee? Zoekt u dan binnen ons grote aanbod een aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden of ouderen die minder goed kunnen lopen.

Bent u op zoek naar een 50-persoons groepsaccommodatie of een vakantiehuis voor 50 personen?

Op deze website unieke groepsaccommodaties van A Vakanties vindt u de mooiste 50 tot 60-persoons of 70-persoons groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen van 50 tot 70 personen.

Deze 50-persoons, 60-persoons of 70-persoons groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen zijn ideaal voor het houden van een familiereünie, familieweekend, bruiloft, bedrijfsfeest met overnachting, zakelijk verblijf of een vriendenweekend.
 

We hebben 50-persoons groepsaccommodaties en 50-persoons grote vakantiehuizen in o.a. Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk te huur. Hieronder vindt u ook groepsaccommodaties voor 50 tot 60 personen die geschikt zijn voor de wintersport: www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Hoe zoekt en boekt u een groepsaccommodatie of een groot vakantiehuis voor 50 tot 60 personen?

Het zoeken en boeken van een 50-60-persoons groepsaccommodatie of vakantiehuis kan op eenvoudige wijze op onze website.

Via de homepagina van unieke groepsaccommodaties zoekt u eerst naar beschikbare groepsaccommodaties voor 50, 60 of 70 personen in de door u gewenste periode en het vakantieland van uw voorkeur.

Daarna kunt u de meest geschikte grote groepsaccommodatie online boeken.

U ontvangt meteen na het boeken van de betreffende huisaanbieder per e-mail de boekingsbevestiging met de factuur voor de (aan)betaling.
Indien u niets van onze aanbieder ontvangt, kunt u eerst nog de spammap/ongewenste berichtenmap van uw e-mailaccount controleren.