Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Unieke Groepsaccomodaties Ardennen

Met een aanbod van ruim 300 groepsaccomodaties in de mooie Belgische Ardennen, vindt u hier gegarandeerd de groepsaccomodatie Ardennen waar u naar op zoek bent.

U kunt bij ons bijzondere groepsaccomodaties Ardennen huren, van 8 tot maar liefst 58 personen. U heeft de keuze uit het huren van een eenvoudige accommodatie of een luxe accommodatie met sauna, binnenzwembad en recreatieruimte. Een ding is zeker, nergens anders vindt u een groter aanbod groepsaccomodaties Ardennen dan op deze website. Ga nu naar ons aanbod groepsaccomodaties Belgische Ardennen en boek een kasteel, landhuis, villa, chalet of boerderij!

Voor ons grote aanbod groepsaccomodaties Ardennen, klik hier

Zoek nu een geschikte groepsaccommodatie »

U kunt alle groepsaccomodaties Belgische Ardennen online boeken!

Steeds meer vakantiehuizen worden tegenwoordig via internet geboekt. Een vakantiehuis via internet boeken is in de meeste gevallen, veilig, vertrouwd en snel. Het is goed om te weten dat u al onze vakantiewoningen en groepsaccomodaties Belgische Ardennen online kunt boeken. Nadat u een accommodatie via deze site heeft geboekt, krijgt u van de betreffende touroperator bericht en handelt deze de boeking en betaling verder met u af.

Wilt u een echt kasteel huren als groepsaccomodatie Ardennen?

Stel je eens voor, een weekend, midweek of langere vakantie doorbrengen in een echt kasteel met een binnenplaats, een enorme tuin, een eigen bos en een eigen vijver. Het is allemaal mogelijk want u kunt via deze site een prachtig kasteel in de Ardennen huren. Deze bijzondere groepsaccomodatie Ardennen ligt in de omgeving van Namen en biedt plaats aan maximaal 58 personen. Het kasteel heeft 7 slaapkamers en 3 badkamers. Er mag niet gerookt worden. Dit kasteel is te huur vanaf 1800 euro per week en is dus redelijk goed betaalbaar.

U vindt deze prachtige groepsaccommodatie in de Ardennen onder huiscode 12437.

Prachtige groepsaccommodatie Ardennen in Luik te huur

In Luik, Ferrieres, hebben wij een zeer unieke groepsaccommodatie Ardennen te huur. Vindt u het fijn om uren in bad te liggen? Dat kan bij deze luxe groepsaccommodate! U vindt er namelijk niet minder dan 10 badkamers! Deze fantastische luxe groepsaccommodatie in Luik heeft verder 12 slaapkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 600 m2. U kunt er verdwalen. Er kunnen maximaal 32 personen overnachten en de accommodatie is te huur vanaf 1620 euro per week.

Villa in Ardennen te huur voor maximaal 30 personen

Wilt u met uw familie of bedrijf verblijven in een luxe villa in de Ardennen?

Deze groepsaccommodatie in de Ardennen is een luxe villa die geschikt is voor maximaal 30 personen. Deze villa ligt in Luik, Spa, en is werkelijk uniek. Deze luxe groepsaccommodatie in Spa heeft 5 badkamers en 8 slaapkamers en biedt een uitzonderlijk hoog comfortniveau. Er is een tafeltennistafel, biljart en tafelvoetbal zodat er ook bij minder goed weer veel sportieve ontspanningsmogelijkheden zijn. Deze luxe groepsaccommodatie in de prachtige Ardennen biedt ook een vergaderruimte zodat het huren ervan ook zeer geschikt is voor bedrijven die tijdens hun verblijf willen vergaderen. Deze luxe villa in Spa is te huur vanaf 2400 euro per week.

U vindt deze prachtige groepsaccommodatie voor 30 personen in de Ardennen onder huiscode 1250415.

Groepsaccommodatie Belgische Ardennen te huur voor maximaal 20 personen

Er is relatief veel vraag naar groepsaccomodaties Ardennen tot 20 personen. Gelukkig hebben wij ook hier een groot aanbod in. Zo kunt u bij ons een Boerderij in de Ardennen huren geschikt voor maximaal 20 personen. Deze boerderij ligt in Luik in de plaats Sippenaeken en heeft maar liefst 10 slaapkamers en 4 badkamers. Bijna iedereen zijn eigen slaapkamer is echt uniek. Deze groepsaccommodatie Ardennen is zoals eerder gezegd geschikt voor maximaal 20 personen en is geheel vrijstaand. Deze fantastische accommodatie voor 20 personen ligt op korte afstand van Nederland , ligt aan de rand van de Geul en is omgeven door bossen. De natuur is er adembenemend. Deze geweldige groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen is te huur vanaf een 1500 euro per week.

Groepshuis Belgische Ardennen boeken en huisdieren meenemen

Zoekt u een groepshuis in de Ardennen waar huisdieren zijn toegestaan?

In de Ardennen zijn relatief veel groepshuizen waar huisdieren zijn toegestaan. In de meeste groepshuizen Ardennen waar honden zijn toegestaan, is een hond toegestaan. Er zijn echter ook groepshuizen in de Belgische Ardennen waar 3 of meer honden zijn toegestaan. We geven hieronder een aantal voorbeelden van groepshuizen Ardennen waar een of meer honden zijn toegestaan.

Groepshuis Ardennen 12 personen en 4 huisdieren toegestaan

Dit vrijstaande groepshuis ligt in het Noord Oosten van de Ardennen en slechts 9 kilometer van Spa. Dit zeer rustig gelegen groepshuis in de Belgische Ardennen ligt aan de rand van een natuurgebied. Deze groepsaccommodatie Ardennen is geschikt voor maximaal 12 personen en er zijn maar liefst 4 huisdieren welkom. Dit fraaie groepshuis is ook nog eens lief geprijsd. U boekt dit fraaie huis al vanaf 550 euro per week.

Villa Ardennen voor maximaal 14 personen en maximaal 3 honden toegestaan

Deze villa Ardennen heeft een sauna, zonnebank en solarium!

Deze luxe villa in de Ardennen is zeer geschikt als groepshuis en er zijn maximaal 3 honden toegestaan. Dit luxe groepshuis i n de Belgische Ardennen heeft alles wat een vakantie tot een succes kan maken. De luxe villa heeft 7 slaapkamers en 2 badkamers. De villa is zeer groot want deze heeft een woonoppervlakte van maar liefst 400 m2. Dit luxe groepshuis ligt verder op een fantastische plek in de Ardennen, nabij Stavelot en er is ook een solarium, sauna en zonnebank aanwezig. De villa ligt landelijk en is zeer comfortabel. Er zijn veel wandelmogelijkheden. Zoekt u een fantastische luxe groepsaccommodatie in de Ardennen dan is dit een zeer goede optie. Deze luxe villa midden in de Ardennen is te huur vanaf 1400 euro. Zoek op huiscode 121932.

Groepshuizen Ardennen voor 10 personen

Het gebeurt nogal eens dat een grote familie met opa en oma een vakantiehuis wil boeken in bijvoorbeeld de Belgische Ardennen.

Een groepshuis Belgische Ardennen voor 10 personen of een ander aantal personen is dan ideaal. Een groepshuis heeft namelijk meestal 2 of meer badkamers en 4 of meer slaapkamers. Zo kan de hele familie inclusief opa en oma op vakantie terwijl er optimale privacy is. Hieronder geven wij u een aantal voorbeelden van groepshuizen Ardennen voor 10 personen.

Groepsaccomodaties Belgische Ardennen voor 10 personen met 2 badkamers

Een mooi voorbeeld van een groepsaccomodatie Belgische Ardennen voor maximaal 10 personen is die in Amel. Dit huis heeft 2 badkamers, 3 slaapkamers, een sauna en is zeer kindvriendelijk ingericht. De woning is vrijstaand en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 200m2. Dit unieke groepshuis in de Ardennen ligt op 2500 m2 eigen grond en heeft maar liefst 3 mooi terrassen. Er zijn veel activiteiten voor kinderen in de omgeving. Een ideaal familiehuis. De huiscode is 1261843.

Groepsaccomodaties Ardennen met sauna

Een aantal groepsaccomodaties in de Ardennen heeft een sauna. U kunt selecteren op groepsaccomodaties Ardennen met sauna.

Groepsaccomodaties Belgische Ardennen met zwembad

Redelijk wat groepsaccomodaties hebben een eigen zwembad. U kunt selecteren op groepsaccomodaties Ardennen met zwembad.

Wij wensen u een heerlijke en ontspannende vakantie toe in een van onze unieke groepsaccomodaties in de Belgische Ardennen!

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen