Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

groepsaccomodaties

Groepsaccommdaties

Mooiste groepsaccommodaties.

Waar vind je ruim 20.000 groepsaccommodaties in binnen- en buitenland? Op unieke-groepsaccomodaties.nl vind je groepshuizen, vakantieboerderijen, kampeerboerderijen en groepsaccommodaties van bekende en betrouwbare touroperators zoals Belvilla, Bungalownet, Topic Travel en Novasol.
Daarnaast een eigen aanbod groepsaccommodaties van A Vakanties.


U kunt via onze gebruiksvriendelijke website groepsaccommodaties online zoeken en boeken. Ga nu naar ons ruime en actuele aanbod groepsaccommodaties en ontdek dat het vinden van die ene unieke accommodatie snel en eenvoudig gaat. Zowel groepsaccommodaties in Nederland als daarbuiten.

Wij wensen u veel plezier bij het zoeken en boeken van groepsaccommodaties.

Zoek nu een geschikte groepsaccommodatie »

Groepsaccomodaties tot 40 personen bijzonder gewild

Met name groepsaccommodaties tot 40 personen in Nederland, de Ardennen en Duitsland zijn bijzonder gewild. Dit heeft te maken met de samenstelling van veel groepen en de gewenste reisafstand. Het aanbod groepsaccomodaties tot 40 personen in genoemde landen en de Belgische Ardennen is ruim maar ook snel weer volgeboekt. Zo zijn de Belgische Ardennen mateloos populair bij scholen en zijn bijvoorbeeld Drenthe, Gelderland, Overijssel en Limburg zeer geliefd bij families die een groepsaccommodatie voor een familie weekend zoeken. Overigens is de vraag naar groepsaccomodaties voor familie weekend sterk groeiende. Boek uw groepsaccomodatie voor een familieweekend , als dit praktisch kan, een jaar van tevoren. De kans is dan groter dat u een geschikte groepsaccommodatie voor het familieweekend vindt.

Waar moet je op letten bij het boeken van groepsaccommodaties in het algemeen?

Bij het zoeken en boeken van groepsaccommodaties in het algemeen is belangrijk op de volgende zaken te letten:

 • voor hoeveel personen is de groepsaccommodatie geschikt?
 • hoeveel slaapkamers en twee persoons en één persoons bedden?
 • is er een keuken waar u zelf maaltijden kunt bereiden
 • huisdieren in de groepsaccommodatie toegestaan?
 • roken in de groepsaccomodatie toegestaan
 • is de groepsaccomodatie geschikt voor kinderen?
 • aantal toiletten en badkamers?
 • wat is er in de omgeving van de groepsaccommodatie te doen?
 • wat zijn de aankomst en vertrektijden?
 • linnengoed zelf meenemen of huren?
 • indien de groepsaccommodatie over een zwembad beschikt, openingstijden en temperatuur water?
 • indien de groepsaccommodatie over een sauna beschikt, hoeveel personen?
 • is de groepsaccommodatie ook geschikt voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn?
Het zoeken van groepsaccomodaties wordt eenvoudiger als u met bovenstaande zaken rekening houdt

Goedkope groepsaccommodaties

We hebben een groot aanbod relatief goedkope groepsaccommodaties. Zo hebben we goedkope groepsaccommodaties voor 30 personen die u al voor een lang weekend huurt vanaf 600 euro terwijl een groepsaccomodatie voor 20 personen al te huur is voor een volledige week vanaf 700 euro. Houd ook de last minute aanbiedingen goed in de gaten. Of een groepsaccomodatie als goedkoop of niet kan worden beschouwd heeft ook te maken met de prijs/kwaliteitsverhouding. Goedkope groepsaccomodaties hebben niet per definitie weinig luxe te bieden. Zie voor een goedkope groepsaccommodatie of bungalow ook de website last minute.

Goedkope groepsaccomodaties in Nederland vindt u met name in Friesland, Groningen en Drenthe.
Zie hier voor groepsaccommodaties in Drenthe.
U boekt zowel goedkope groepsaccomodaties als luxe groepsaccommodaties online.

Luxe groepsaccommodaties

Luxe groepsaccommodaties vindt u in alle landen en alle provincies.
Op deze website vind u uw luxe groepsaccommodatie door te zoeken op groepsaccomodaties met 4 of 5 sterren of te zoeken op luxe faciliteiten zoals sauna, jacuzzi, open haard, zwembad, golfbaan, tennisbaan, wellness en ander zaken. Ook luxe groepsaccommodaties met binnen zwembad te huur.

U zoekt en boekt alle luxe groepsaccommodaties online.

Groepsaccomodaties voor familieweekenden

Met de familie lekker een weekendje weg? Een familie groepsaccommodatie boeken? Wij hebben een zeer groot aanbod groepsaccomodaties voor familiebijeenkomsten en familieweekenden. De meeste families kiezen ervoor een weekend of lang weekend te boeken. Er zijn groepsaccommodaties voor familie weekenden voor 8 personen beschikbaar maar ook voor 60 of 80 personen. Wilt u een dag eerder aankomen of een dag later vertrekken? Indien de betreffende familie weekend groepsaccomodatie niet verhuurd is, bestaat soms de mogelijkheid om eerder aan te komen of later te vertrekken.

Tip: Let op dat groepsaccommodaties voor een familieweekend voldoende slaapkamers, badkamers en toiletten hebben.  Dit voor de privacy en het gemak.

Groepsaccommodaties voor grote groepen

Op zoek naar een groepsaccommodatie voor een grote groep?
We hebben ook groepsaccommodaties voor grote groepen te huur, onder andere in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Groepsaccomodaties met omheinde tuin

Als er met het familie weekend kleine kinderen of huisdieren mee gaan, kan het prettig zijn als de accommodatie een omheinde tuin heeft. Op onze website unieke groepsaccomodaties is het mogelijk om groepsaccomodaties te selecteren met omheinde tuin of omheind terrein.

U vindt groepsaccomodaties en vakantiehuizen die geschikt zijn voor een vakantie met huisdieren, ook op onze website vakantie met huisdieren

Groepaccomodaties zoeken met kaart

Het is middels onze website mogelijk om groepsaccomodaties met kaart te zoeken. Klik op het land, de provincie en gebied en u krijgt een overzicht van de groepsaccomodaties die u in een bepaalde gebied of provincie kunt huren.

Groepsaccommodaties met zwembad huren

Indien u een groepsaccommodatie wilt huren met een privé zwembad of gemeenschappelijk zwembad dan is dat mogelijk. Selecteer eerst een aantal groepsaccomodaties en verfijn later op zwembad. Ook de groepsaccommodaties met zwembad kunt u online zoeken en boeken!

Indien u een groepsaccommodatie met zwembad huurt, informeer dan naar de openingstijden van het zwembad en de temperatuur van het water.  Dit geldt ook voor groepsaccommodaties die over een binnnen zwembad beschikken.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen