Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Meest gestelde vragen over groepsaccommodaties

Vragen huren groepsaccommodatie

Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen ten aanzien van het huren van een groepsaccommodatie via A Vakanties.

Wat is een groepsaccommodatie?

Een groepsaccommodatie is een vakantieverblijf welke geschikt is voor groepen vakantiegangers. Groepsaccommodaties hebben meestal voldoende slaapkamers, een professionele keuken, meerdere huiskamers of recreatieruimtes, meerdere toiletten en badkamers. Er zijn groepsaccommodaties met wel 30 slaapkamers, 10 badkamers en 3 keukens.

Klik hier voor ons complete aanbod groepsaccommodaties in Nederland en Europa.
In totaal hebben we 10.000 unieke groepsaccommodaties in ons aanbod.

Welke typen groepsaccommodaties zijn er?

Een groepsaccommodatie kan een vakantieboerderij, kampeerboerderij, vakantiehuis, chalet, appartement, kasteel, landhuis, villa of boot zijn. Een groepsaccommodatie is meestal geschikt vanaf 10 personen. 

Kan ik een groepsaccommodatie bezichtigen voor ik deze ga huren?

U kunt in de meeste gevallen een groepsaccommodatie bezichtigen voordat u deze gaat huren.
Een bezichtiging kan alleen plaatsvinden als de woning op dat moment niet is geboekt. M.a.w., een bezoek aan de woning is alleen mogelijk in de periodes dat er geen huurders zijn.
In het beschikbaarheidsoverzicht onderaan de vermelding van de locatie, kunt u nagaan wanneer deze vrij is om bezichtigd te worden. 
Huiseigenaren of touroperators stellen het vaak verplicht dat u eerst een optie voor de door u gewenste huurperiode aanvraagt. Ook vernemen ze graag 2 voorkeursdagen en tijdstippen waarop het bij u schikt om te gaan kijken bij de woning. Die dagen moeten dan wel genoemd staan in het beschikbaarheidsoverzicht van de woning. Met uw voorkeursdagen kan een eigenaar een bezichtiging tussen de al gemaakte boekingen inplannen.

Zjin er groepsaccommodaties geschikt voor schoolreisjes te huur?

We hebben veel groepsaccommodaties te huur die bijzonder geschikt zijn voor schoolreisjes. Vaak zijn er meerdere slaapzalen beschikbaar, een recreatiezaal en is er veel buitenruimte. En natuurlijk is er een professionele keuken aanwezig. Zie ook de website schoolreisverzekering, de reisverzekering voor schoolreisjes.

Als ik een groepsaccommodatie huur, hoeveel moet ik dan aanbetalen?

Indien u een groepsaccommodatie hebt geboekt moet u, net zoals bij een gewoon vakantiehuis, binnen enkele dagen 30 à 40% van de huursom aanbetalen. Het resterende bedrag moet 6 weken vóór aankomst betaald zijn.

Kan ik een groepsaccommodatie voor een afwijkende periode boeken?

Voor elke woning binnen ons aanbod geldt:
Bij elke vakantiewoning en groepsaccommodatie kunt u zelf in het beschikbaarheidsoverzicht onderaan de vermelding van de locatie, nagaan of deze vrij is in de door u gewenste periode.
Alleen de periodes die in het beschikbaarheidsoverzicht genoemd staan, zijn beschikbaar. Wat er niet tussen staat is niet meer vrij of wordt door de eigenaar niet op die manier aangeboden. 

Om dubbele en/of elkaar overlappende boekingen te voorkomen kunnen groepsaccommodaties niet voor een afwijkende periode geboekt worden. Bovendien houdt de eigenaar allerlei losse dagen over waar niemand meer iets mee kan, als er aan periodes naar wens tegemoet gekomen wordt.
Ook moeten de vermelde aankomst- en vertrekdagen beschikbaar blijven voor degenen die de in het beschikbaarheidsoverzicht aangeboden periodes willen reserveren.

 

Worden baby's ook als persoon meegerekend als ik een groepsaccommodatie wil huren?

In veel gevallen mag het aantal toegestane personen overschreden worden met 1 of 2 baby's. Het is echter wel belangrijk dat deze vooraf aangevraagd worden. Vanwege de zeer strenge regels m.b.t. de brandverzekering moet de huiseigenaar zich aan het aantal vermelde personen houden. 

Zijn er ook groepsaccommodaties die geschikt zijn voor mensen die minder goed ter been zijn?

Er zijn enkele tientallen groepsaccommodaties beschikbaar voor minder validen of mensen die minder goed ter been zijn. De slaapkamer of slaapkamers zijn dan vaak op de benedenverdieping en de groepsaccommodatie is veelal aangepast. U kunt bij ieder van onze groepsaccommodaties lezen welke specifieke voorzieningen er voor minder validen zijn. Zijn er bepaalde zaken niet duidelijk, contacteer ons dan vooral!

Zijn er groepsaccommodaties waar huisdieren toegestaan zijn?

In veel van onze groepsaccommodaties in binnen- en buitenland zijn huisdieren toegestaan. Bij iedere groepsaccommodatie op onze website staat aangegeven of deze toegestaan zijn en zo ja, hoeveel. U betaalt in sommige gevallen een toeslag voor het meenemen van deze huisdieren. Het is bijna nooit toegestaan om huisdieren in de slaapkamers te laten.

Klik hier voor ons aanbod groepsaccommodaties waar huisdieren zijn toegestaan.

Zijn er ook groepsaccommodaties die geschikt zijn voor conferenties en dergelijke?

Op deze website staan tientallen groepsaccommodaties met vergaderfaciliteiten en cateringmogelijkheden. De beschikbare faciliteiten staan in de omschrijving van de accommodatie genoemd.

 

Zijn er groepsaccommodaties met eigen (binnen) zwembad?

Veel groepsaccommodaties in Nederland en in het buitenland beschikken over een eigen (binnen) zwembad. Deze zijn vaak in de woning zelf aanwezig.

Klik hier voor het overzicht van groepsaccommodaties met privé zwembad.

(de nummers achter de plaatsen zijn de huiscodes van de betreffende groepsaccommodaties)

Deze groepsaccommodatie in Groningen is geschikt voor 20 personen en heeft een buiten privé zwembad. De groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers. Daarom is deze accommodatie zeer geschikt voor het vieren van een familieweekend of familiereünie. Er is ook een recreatieruimte aanwezig met sauna, jacuzzi en douche.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 14 personen en ligt geweldig in de mooie bossen van Lunteren. Deze groepsaccommodatie op de Veluwe heeft een binnen zwembad, sauna en zonnebank. Er is ook een ligbad met bubbelbad zodat u zich heerlijk zult kunnen ontspannen.

Deze 14 persoons groepsaccommodatie in Overijssel is zeer geschikt voor het houden van een familieweekend en vriendenfeest. Je kunt er poolen, er is een fitnessruimte, binnenzwembad en er kunnen ook workshops worden gevolgd. Het binnenzwembad wat bij deze 14 persoons groepsaccommodatie hoort, heeft een heerlijke temperatuur van 25 graden C en kan per dagdeel worden gehuurd. Zoekt u een groepsaccommodatie voor 14 personen in Overijssel met veel luxe en faciliteiten dan is dit de perfecte locatie.

De Gelderse Achterhoek is een perfecte plek om met de familie of vrienden bijeen te komen. Deze unieke 16 persoons groepsaccommodatie heeft de beschikking over 9 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een heerlijk privé binnen zwembad aanwezig en de woonoppervlakte bedraagt maar liefst 550 vierkante meter. Ook de sauna en bosrijke omgeving maken deze 16 persoons groepsaccommodatie met zwembad in de Gelderse Achterhoek tot een echte aanrader.

Wie een groepsaccommodatie in Nederland wilt huren, denk misschien niet zo snel aan Groningen. Toch raden wij u aan om de informatie van de groepsaccommodatie in Groningen met huiscode 123135 goed te bekijken want deze Groningse groepsaccommodatie voor 18 personen is een echte aanrader als u op zoek bent naar een bijzondere sfeer en comfort. U vindt hier echte bedstedes, een houtkachel, sauna, verwarmd binnen zwembad, een whirlpool, een tafeltennistafel en zeer ruime slaapkamers en badkamers. Deze prachtige vrij gelegen groepsaccommodatie voor 18 personen in Groningen ligt op 5 hectare eigen grond en u vindt er luxe, ruimte en rust. Deze groepsaccommodatie heeft een zeer gunstige prijs- en kwaliteitsverhouding.

Indien u op zoek bent naar een luxe groepsaccommodatie met privé zwembad in Drenthe voor ongeveer 20 dan is deze unieke groepsaccommodatie in Drenthe wellicht een interessante optie. Deze prachtige Drenthse groepsaccommodatie heeft niet alleen een geweldig verwarmd privé zwembad maar ook een sauna en jacuzzi. Er is een grote besloten tuin waar u heerlijk kunt genieten van de vele vogels terwijl er voor de kleine kinderen een goed afgesloten speelterrein in de tuin is. Kortom, bent u op zoek naar een geweldige, luxe groepsaccommodatie in Drenthe met sauna, zwembad en jacuzzi die ook nog eens kindvriendelijk is, dan is dit de perfecte accommodatie!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van groepsaccommodaties in Frankrijk, België en Duitsland met privé zwembad. U kunt deze vinden door te zoeken via de hieronder aangeven huiscodes.


Frankrijk/Ardèche/Ruoms/VPZ-1265054
België/Ardennen---Luik/Blegny/VPZ-1266605
Duitsland/Thüringer-Wald/Altenfeld/VPZ-1260300

Zijn er ook groepsaccommodaties geschikt om aan yoga te doen en voor spirituele doeleinden te gebruiken zijn?

Ook voor yoga en spirituele doeleinden zijn veel groepsaccommodaties op onze website erg geschikt.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van groepsaccommodaties die geschikt zijn voor spirituele groepen, de beoefening van yoga of meditatie.Duitsland, Hessen, Bringhausen am Edersee/UGA-1251115 Dit is een uniek, in de jaren dertig gebouwd, huis dat wel iets weg heeft van een klein kasteeltje. U kunt naast de verschillende woonkamers ook gebruik maken van de ridderzaal op de begane grond voor groepsbijeenkomsten e.d. Een ideale groepsaccommodatie voor de beoefenaars van yoga of meditatie.

België/Ardennen---Luxemburg/Vielsalm/UGA-1250580 Deze prachtige, zeer ruime villa ligt op een eigen landgoed van bijna een hectare groot, met dikke eikenbomen en omrand door naaldhout, op de heuvel Priésmont, aan de rand van Vielsalm.. In de woonkamer bevindt zich een grote open haard. Ook is er een eikenhouten tafel van drie meter lang. Vanuit de woonkamer komt u via de openslaande deuren op een groot terras en twee veranda's, met uitzicht op de kerk en het dal van Vielsalm. Rond het huis ligt een prachtig aangelegde tuin (met kwetsbare planten). Indien u een bijzondere, luxe groepsaccommodatie in de Ardennen zoekst, is dit uw ideale groepsaccommodatie voor uw yoga weekend of spiritueel weekend.

Indien ik een groepsaccommodatie huur, moet ik me dan extra verzekeren?

Indien u een groepsaccommodatie via ons huurt, bestaat de mogelijkheid om ook een groepsannuleringsverzekering of groepsreisverzekering af te sluiten. Zeker als het om een aanzienlijke huursom gaat en een verblijf in de toekomst, raden wij deze verzekeringen zeer aan. Een groepsannuleringsverzekering is zeer geschikt als annuleringsverzekering voor grote groepen.

Zie ook www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl en www.groepsannuleringsverzekering.nl

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen