Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Familieweekend Overijssel aanraders

Ruim 200 groepsaccommodaties in Overijssel!

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel om er een familiereünie of familieweekend te vieren? Wij hebben in Overijssel een uniek aanbod groepsaccommodaties. Deze groepsaccommodaties zijn geschikt voor 8 tot 48 personen en perfect voor een familiereünie of familieweekend in Overijssel. Hieronder geven wij u een overzicht van de groepsaccommodaties in Overijssel die het meest gewild zijn. Dit is slechts een greep uit ons unieke aanbod bijzondere groepsaccommodaties in het bijzonder mooie Overijssel.

Groepsaccommodaties Overijssel, aanraders!

Groepsaccommodatie Overijssel voor 48 personen in Rouveen

Er zijn maar weinig groepsaccommodaties in Nederland die beschikken over 24 slaapkamers! Deze 48 tot 50 persoons groepsaccommodatie in Overijssel is dan ook uniek en perfect voor een familiereünie of familieweekend. Deze grote groepsaccommodatie is prachtig gelegen in het Vechtdal en ligt zeer landelijk. In de nabije omgeving zijn bossen en de kans is dan ook groot dat u herten of andere wilde dieren ziet tijdens uw verblijf. Deze grote groepsaccommodatie is zeer geschikt om er met kinderen te verblijven. Achter de boerderij ligt een speelveld met zandbak terwijl er ook binnen van alles voor kinderen te doen is. En er is een recreatieruimte van maar liefst 250 vierkante meter met veel recreatiemogelijkheden waaronder een biljart en tafeltennistafel.

Koken in de professionele keuken of gebruik maken van de catering?

De inwendige mens hoeft hier niets te kort te komen want de open keuken is zeer professioneel ingericht en van alle gemakken voorzien. Zo zijn er 5 koelkasten, een vriezer, een 8 pitsgasfornuis en een combimagnetron.

Deze zeer kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 48 tot 50 personen is ook voor groepen tot maximaal 25 personen te huur. U huurt dan een gedeelte van de accommodatie.

Een ideale groepsaccommodatie om er een familieweekend of familiereünie te vieren.

Klik hier voor meer informatie en geniet binnenkort van een ontspannen en geslaagd familieweekend of familiereünie in het prachtige Overijssel (huiscode 1257758)

Groepsaccommodatie Overijssel 22 personen, Giethoorn

Wij hebben in Giethoorn een prachtige gelegen groepsaccommodatie voor 22 personen te huur. Giethoorn wordt ook wel het Venetië van Nederland genoemd en is met zijn vele bruggen en waterrijke omgeving Nationaal en Internationaal zeer bekend. Een groepsaccommodatie in Giethoorn huren voor een familieweekend of familiereünie is dan ook een groot en spannend avontuur. Temeer omdat u tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van roeiboten en Giethoorn zo per roeiboot kunt verkennen!

Deze 22 persoons groepsaccommodatie in Giethoorn beschikt over 8 slaapkamers , een woonkamer, een recreatieruimte met o.a. tafelvoetbal, biljart terwijl er buiten een trampoline en zandbak aanwezig is. Deze groepsaccommodatie in Giethoorn is zeer kindvriendelijk. Er is een speelweide beschikbaar met groot klimrek en voetbalveld terwijl er ook kinderbedjes aanwezig zijn. voor de volwassenen is er een heerlijk terras en tuin met voldoende tuinmeubilair.

Dit is een perfecte groepsaccommodatie voor diegenen die een familieweekend of familiereünie willen vieren in een romantische en bijzondere ambiance.

Klik hier voor meer informatie over deze bijzonder 22 persoons groepsaccommodatie in Giethoorn (huiscode 121395)

Goedkope Groepsaccommodatie voor 28 personen in Overijssel, Lutten

Zoekt u een niet te dure groepsaccommodatie in Overijssel voor ongeveer 28 personen? In Lutte staat een groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen welke al rond de 800 euro per weekend te huur is. Deze groepsaccommodatie heeft 7 slaapkamers, 4 badkamers en is tevens geschikt voor minder validen. En ook voor een familieweekend of familiereünie is dit groepsverblijf ideaal want er zijn voor de kinderen speeltoestellen en kindermeubilair waaronder bedjes, stoelen en een box.

Ondanks de lage prijs beschikt deze groepsaccommodatie over een woonoppervlakte van 800m2 en is deze landelijk en fraai gelegen. in de nabije bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen of fietsen of een huifkartocht maken. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Indien u het gastenboek leest, krijgen deze louter complimenten.

De omgeving biedt veel recreatie mogelijkheden

De omgeving is zeer groen en in de omgeving zijn veel mogelijkheden om er met de hele familie op uit te gaan. Zo ligt ponypark Slagharen op loopafstand en zijn er diverse andere recreatiemogelijkheden in dit mooie gebied.

U krijgt bij deze 28 persoons en kindvriendelijke groepsaccommodatie veel waar voor uw geld en deze is dan ook een absolute aanrader voor een familieweekend of familiereünie in Overijssel.

Klik hier voor meer informatie over deze goedkope en toch mooie groepsaccommodatie in Overijssel (huiscode 121365)

Groepsaccommodatie in Overijssel voor 40 personen op landgoed in Losser

Deze unieke 40 persoons groepsaccommodatie in Overijssel ligt op een landgoed aan de rand van de mooie bossen met prachtige vennen en heidevelden. Deze groepsaccommodatie in Overijssel beschikt niet alleen over 14 royale slaapkamers, een recreatieruimte, professionele keuken en goede sanitaire vergoedingen, er zijn ook nog eens 5 luxe badkamers en heel veel ruimte. Privacy is hier optimaal gegarandeerd. U kunt buiten heerlijk genieten op het overdekte terras en de mooie tuin met veel planten, heesters, bomen en bloemen.

Groepsaccommodatie met aanpassingen voor minder validen

Ook indien u een familiereünie of familieweekend in Overijssel wilt vieren en een aangepaste accommodatie zoekt, is dit een geschikte accommodatie. Er zijn diverse aanpassingen voor minder validen gedaan waaronder een aangepaste douche en toilet.

Kindvriendelijke groepsaccommodatie

Dit groepsverblijf voor 40 personen in Overijssel is zeer zeker kindvriendelijk te noemen. er zijn veel speeltoestellen aanwezig, er kan een speurtocht voor kinderen worden georganiseerd en er zijn goede kinderbedjes en kinderstoelen.

Deze groepsaccommodatie ligt op korte afstand van Duitsland

Op een afstand van ongeveer 7 kilometer van de groepsaccommodatie ligt Duitsland. In het grensgebied met Duitsland zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden en wat is er leuker om met een familieweekend of familiereünie een uitstapje naar Duitsland te maken?

Klik hier voor meer informatie over dit unieke familieverblijf voor 40 personen in Overijssel (huiscode 1249352)

Meer geschikte familieverblijven voor een familieweekend of familiereünie in Nederland

Bovenstaande aanraders familieverblijven zijn ideaal voor het vieren van een familiebijeenkomst of reünie. Op onze website staan vanzelfsprekend nog veel meer geschikte familieverblijven of groepsaccommodaties in Overijssel of elders in Nederland.

Indien u hulp nodig heeft bij het zoeken en boeken van een geschikte accommodatie, zijn wij u graag van dienst.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen