Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Familiedag of familieweekend?

Familiedag of familieweekend organiseren? Op deze website vindt u een groot aanbod boerderijen, grote vakantiehuizen, kastelen en villa's in Nederland en heel Europa waar u een heerlijke familiedag of familieweekend kunt houden. Hierbij is het bij een groot aantal groepsverblijven ook mogelijk om een arrangement te boeken. Zo kan er een voor u bijvoorbeeld een uitgebreide brunch of diner besteld worden, of bijvoorbeeld een huifkartocht, wandeltocht, fietstocht of educatieve expeditie worden georganiseerd. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een familiedag of familieweekend op een leuke en originele manier in te vullen. Onder aan deze pagina's een aantal tips.

Op zoek naar een mooi groepsverblijf voor uw familiedag of familieweekend?

Klik hier voor ons grote aanbod groepsverblijven in Nederland of elders in Europa »

Familiedag of familieweekend georganiseerd? Sluit een groepsannuleringsverzekering af!

Een familiedag of familieweekend is meestal een vrij dure aangelegenheid. Met zijn allen gezellig uit eten, leuke activiteiten doen, een accommodatie huren waar de familiedag of het familieweekend gehouden kan worden. Een familiedag of familieweekend kost al gauw enkele duizenden euro's. En als de familiedag of het familieweekend in het buitenland gehouden wordt, kan dit voor grotere families wel oplopen tot €10.000 of meer. Maar wat nu als deze familiedag of dit weekend onverhoopt geannuleerd moet worden door overlijden, ernstig ongeval of ernstige ziekte van een van de familieleden? Dan zit u met hoge annuleringskosten . Reden om een groepsannuleringsverzekering af te sluiten! Indien de familiedag of het familieweekend onverhoopt geannuleerd moet worden, krijgt u de gemaakte annuleringskosten terug.

Onze groepsannuleringsverzekering kan online worden afgesloten

Onze groepsannuleringsverzekering kan online worden afgesloten en dat is uniek. En voordat u de groepsannuleringsverzekering online afluit, kunt u eenvoudig de verschuldigde premie berekenen. Zo weet u wat de premie kost voor u de groepsannuleringsverzekering af sluit. U ontvangt na het afsluiten direct de polis en bent verzekerd nadat u de premie betaald hebt en de deelnemers aan de familiedag of familieweekend aan ons hebt doorgegeven.

Wij adviseren u om altijd een groepsannuleringsverzekering voor een familiedag of familieweekend af te sluiten. Deze unieke groepsannuleringsverzekering is ontstaan door samenwerking tussen Europeesche Verzekeringen en A-Vakanties.

Enkele voorbeelden mooie groepsverblijven in Nederland met de mogelijkheid er een arrangement bij te nemen.

De Zwerfsteen, Drenthe

In de bossen van Drenthe ligt groepsverblijf De Zwerfsteen. Men verhuurt er 2 prachtige groepshuizen met mogelijkheid tot dagarrangementen en om die reden is de Zwerfsteen zeer geschikt locatie om er een familiedag of familieweekend te vieren

De Zwerfsteen heeft 2 groepsverblijven te huur en ligt te midden van 5 hectare eigen bos. De omgeving leent zich zeer goed voor wandelingen of andere buiten activiteiten en men organiseert voor familieweekenden en familiedagen leuke en betaalbare activiteiten.

Eén groepsverblijf is geschikt voor ongeveer 30 tot 35 personen en beschikt over 11 slaapkamers en 9 badkamers. Hierdoor is optimale privacy verzekerd en is deze locatie zeer geschikt om er als familie te verblijven. Dit groepsverblijf beschikt over een gezellige huiskamer met tv, video en tv en een bar met een tapinstallatie en koeling. De keuken is professioneel en van alle gemakken voorzien.

Wilt u meer informatie en foto's zien? Klik hier (huiscode 1249407)

Het andere groepsverblijf is ook geschikt voor ongeveer 40 personen en heeft dezelfde faciliteiten.

Invulling van uw familiedag of familieweekend bij de Zwerfsteen

Bij de Zwerfsteen kunt u het eten en drinken volledig laten verzorgen, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een ontbijtbuffet, brunch of diner. Er kunnen tal van leuke, ontspannende of zelfs spannende activiteiten georganiseerd worden zoals wandelen met GPS, een speurtocht, boogschieten, nordic walking, een hut bouwen, een expeditietocht maken en veel meer...

De zwerfsteen is de perfecte plek om er een compleet en gezellige familiedag of familieweekend te vieren.

Groepsaccommodatie De Veenhorst, Drenthe

Een familieweekend of familiedag vieren bij een groepsaccommodatie die verschillende keren de prijs beste groepsaccommodatie van Nederland gewonnen heeft?

De rookvrije groepsaccommodatie De Veenhorst heeft 3 keer deze felbegeerde prijs gewonnen en wil graag haar reputatie hoog houden. Deze groepsaccommodatie in Drenthe biedt plaats aan 40 tot 50 personen en beschikt over 8 zeer fraaie slaapkamers en badkamers. In de gezellige woonkamer kunt u bij de open haard verhalen vertellen, muziek luisteren of gewoon lekker ontspannen.

Degenen die van biljarten, tafeltennis of tafelvoetbal houden, doet u een groot plezier want in de fraaie recreatieruimte van De Veenhorst staat een tafeltennistafel, poolbiljart en tafelvoetbaltafel.

De Veenhorst is ook zeer geschikt voor een familiedag of familieweekend met kinderen, er zijn kinderbedjes, kinderstoelen en veilige traphekjes aanwezig. Op loopafstand is een zandstand aanwezig.

Er worden door groepsaccommodatie de Veenhorst veel leuke activiteiten georganiseerd voor de familiedag of familieweekend.

Bij een familiedag of familieweekend hoort natuurlijk lekker eten en drinken en met elkaar leuke dingen doen. Groepacommodatie De Veenhorst kan het eten en drinken volledig verzorgen en vult op dit gebied graag al uw wensen in ( ook dieetwensen ). In de bosrijke omgeving kunnen er boswandelingen of fietstochten worden gemaakt maar er kan ook bijvoorbeeld een huifkartocht of rondvaart worden verzorgd. Ook zijn er mogelijkheden voor midgetgolf. En ook als u 's avonds met de hele familie bij een kampvuur wilt zitten, is dit mogelijk.

De Veenhorst is een perfecte accommodatie voor een familieweekend of familiedag!

Meer informatie over deze goed bekend staande groepsaccommodatie in Drenthe, vindt u hier (huiscode 124573)

Familiedag of familieweekend in Gelderland vieren?

Drenthe en Gelderland zijn in Nederland de meest favoriete provincies om er een familiedag of familieweekend te vieren.

In Gelderland is vooral de Veluwe populair. Het grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland heeft veel mogelijkheden voor een gezellige familiedag of familieweekend. Vooral huifkartochten, bezoeken aan wild observatieplaatsen, rondvaarten op het Veluwe meer, speurtochten, wandeltochten met GPS en fietstochten zijn er populair.

Aanrader groepsverblijven voor familiedag of familieweekend op de Veluwe

In Doornspijk, aan de rand van de Veluwe ligt een luxe groepsaccommodatie welke geschikt is voor familieweekenden en familiedagen tot 30 personen. Indien u van luxe, kwaliteit en comfort houdt is dit een zeer goede optie. De villa ligt op een fraai, bebost terrein van ruim 8.000 m2 en er zijn diverse mogelijkheden om er een kampvuur te maken. De omgeving leent zich uitstekend voor speurtochten, wandelingen, huifkartochten en veel meer.. Op de camping naast deze familie weekend accommodatie ligt een camping met o.a. zwembad en tennisbanen waar u gebruik van kunt maken. Deze luxe 30 persoons villa op de Veluwe beschikt over een goed uitgeruste keuken met ovens en fornuis en u kunt uw eigen maaltijden bereiden of gebruik maken van de goede catering . Het is mogelijk om voor de familiedag een all in prijs af te spreken.

Familiedag of familieweekend met huisdieren vieren?

In deze groepsaccommodatie op de Veluwe zijn huisdieren welkom. U kunt er dus ook een familieweekend of familiedag met uw huisdieren vieren!

Klik hier voor meer informatie en boek een heerlijk familieweekend of familiedag op de mooie Veluwe. (huiscode 1265667)

40 persoons groepsverblijf op de Veluwe, Garderen

Op een unieke plek op de Veluwe, in het bosrijke Garderen, ligt een groepsverblijf voor maximaal 40 personen. Ook dit groepsverblijf is zeer geschikt voor het vieren van een familiedag of familieweekend en is een absolute aanrader.

Bij dit groepsverblijf ligt een hotel met een restaurant en grand café, een unieke combinatie van een mooie verblijfsmogelijkheid + eten en drinken. Het is dan ook mogelijk om er een familiedag of weekend met catering te boeken. Lekker met de hele familie genieten zonder zorgen want u hoeft dan nergens naar om te kijken.

Er zijn 5 luxe slaapkamers en 2 badkamers beschikbaar terwijl u, bij mooie weer, ook gebruik kunt maken van het fijne buitenzwembad dat bij het hotel hoort.

Dit groepsverblijf op de Veluwe is geschikt voor 40 personen maar u mag er natuurlijk ook met 20 of 30 personen komen. Deze accommodatie is kindvriendelijk en huisdieren zijn er in overleg toegestaan.

De bosrijke omgeving van de Veluwe

In de bosrijke omgeving kunt u bijvoorbeeld wandelen, picknicken, een speurtocht maken, genieten van een huifkartocht of gewoon genieten. Er komen in de bossen zwijnen, herten en andere wilde diersoorten voor en u vindt er ruimte en rust.

Kortom, indien u een familiedag of familieweekend op de Veluwe zoekt om een perfecte familiedag te vieren of familieweekend dan is dit een perfecte locatie!

Tips voor het vieren van een familiedag of familieweekend

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een familiedag of familieweekend, organiseer dergelijke dagen daarom altijd lang van tevoren, liefst een jaar van tevoren.

Indien u een groepsverblijf wilt huren, probeer deze dan een jaar van tevoren te boeken, u heeft dan nog een grote keuze en kunt voor de beste accommodatie kiezen.

Indien u het eten en drinken laat verzorgen door bijvoorbeeld een hotel of cateraar leg dan alle afspraken duidelijk vast en houd rekening met familieleden die een bepaalde allergie hebben of bijvoorbeeld vegetarisch, veganistisch, biologisch of macro biotisch willen eten. Zorg voor speciale kindermenu's en kinderstoelen.

Indien u een evenementenbureau inschakelt, vraag dan altijd om referenties. Het gebeurt nogal eens dat mensen teleurgesteld zijn over hetgeen ze voor hun geld hebben gekregen, leg altijd de afspraken vast. Vraag of de prijs inclusief of exclusief BTW is.

Aanbetaling: Betaal nooit het hele overeengekomen bedrag voor het organiseren en uitvoeren van een familiedag of familieweekend vooraf. Betaal slechts een gedeelte vooraf en de rest na de levering van de producten of diensten.

Sluit altijd een groepsannuleringsverzekering voor de familiedag of het familieweekend af. Indien de familiedag door bijvoorbeeld een ernstig ongeval, overlijden of ziekte van 1 van de familieleden niet door kan gaan, krijgt u van de verzekering de annuleringskosten terug. Zie voor meer informatie: www.groepsannuleringsverzekering.nl

Sluit ook altijd een groepsreisverzekering voor een familiedag of weekend af. Deze verzekert de groep tegen belangrijke calamiteiten.

Voor meer informatie over groepsreisverzekeringen, zie www.groepsreisverzekering-afsluiten.nl

Foto's maken van de familiedagen.

Een familiedag kan natuurlijk niet zonder mooie foto's of film. Vaak biedt een familielid zich aan om foto's te maken maar die is niet altijd professioneel en mist zelf vaak leuke momenten van de familiedag. En ook niet zo leuk, degene die de foto's maakt, staat er zelf meestal niet op.

Informeer daarom eens wat het kost om voor uw familiedag een professionele fotograaf in te schakelen. De prijs valt vaak mee en succes is gegarandeerd!

Wij wensen u een onvergetelijke familiedag of familieweekend toe.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen