Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Familieweekend Accommodatie Gelderland

Aanraders familieweekend Gelderland accommodaties

Op unieke groepsaccomodaties.nl vindt u een groot aanbod familie accommodaties welke zeer geschikt zijn voor het vieren van een familieweekend of familiereünie. In totaal hebben we een 10.000 unieke familieweekend accommodaties te huur, waarvan een 300 accommodaties in Nederland.

Hieronder geven wij u een overzicht van enkele familieweekend accommodaties in Gelderland welke zeer geschikt zijn om er een familieweekend te vieren. De familie vakantiehuizen en groepshuizen in Nederland, zoals hieronder beschreven, werden de afgelopen jaren het meest geboekt als accommodatie voor een familieweekend of familiereünie in de provincie Gelderland. Het zijn echte aanraders om er een familieweekend of familiereünie in Gelderland te vieren.

Klik hier voor ons complete en unieke aanbod familie weekend accommodaties in Gelderland.

Aanrader: luxe villa voor familieweekend 30 personen in Gelderland. (Doornspijk)

Zin om een familie weekend in een luxe 30 persoons villa met zwembad in Gelderland te vieren?

Veel families hebben via unieke groepsaccomodaties eerder deze villa geboekt en waren zeer tevreden! En ook gezinnen met huisdieren zijn hier welkom!

Deze familieweekend accommodatie met zwembad ligt op de Veluwe en heeft in de loop der jaren een zeer goede reputatie opgebouwd. De villa is geschikt voor 30 personen terwijl er 2 huisdieren zijn toegestaan. Deze luxe familie accommodatie is met name geschikt voor het vieren van een familiereünie of familie weekend omdat er maar liefst 10 slaapkamers zijn en 2 badkamers. De privacy is hier dus gegarandeerd.

De luxe keuken met oven, magnetron en afwasmachine zorgen er voor dat er heerlijke maaltijden kunnen worden bereid, de mooie woonkamer met open haard, dvd speler, tv en lekkere stoelen verhogen het familiegevoel, terwijl de 10 slaapkamers goede bedden hebben.

Omdat deze 30 persoons villa op een bebost terrein van 8000 vierkante meter ligt, er naast dit terrein een plaats voor een kampvuur is en er diverse speelvoorzieningen voor kinderen zijn, is dit de perfecte locatie om een familieweekend of familiereünie op de Veluwe te vieren.

De omgeving

Dit 30 persoons groepsverblijf ligt aan de rand van de Veluwe en is een perfecte uitvalbasis voor boswandelingen, speurtochten, fietstochten en picknicken met de hele familie. Omdat dit unieke groepsverblijf op de Veluwe naast een camping ligt met verwarmde zwembaden, tennisbanen, speeltuinen en een cafetaria en een restaurant is een familieweekend zo ingevuld en altijd geslaagd. U zult zicht bij goed weer en minder goed weer altijd met de hele familie kunnen vermaken.

Wilt u meer informatie over dit 30 persoons familieweekend accommodatie op de Veluwe, klik dan hier. (huiscode 1265667)

Aanrader: Familieweekend Veluwe 40 personen Garderen

Zoekt u een familie weekend accomodatie op de Veluwe voor ongeveer 40 personen?

Wij hebben op de Veluwe een unieke familieweekend accommodatie voor ongeveer 40 personen te huur. Ook indien u een familieweekend accommodatie voor bijvoorbeeld 20, 30 of 35 personen op de Veluwe zoekt is deze groepsaccommodatie op de Veluwe uitermate geschikt. Omdat er ook huisdieren mee mogen, is deze luxe villa ook geschikt voor families met huisdieren.

Deze luxe 40 persoons groepsaccommodatie op de Veluwe ligt bij een hotel met veel faciliteiten zoals een restaurant en grand café, perfect voor het vieren van een familie weekend of familie reünie omdat u hier ook gebruik van kunt maken en zo eenvoudig een compleet familieweekend met eten en drinken kunt organiseren. En als het mooi weer is, kunt u helemaal gratis gebruik maken van het buitenzwembad dat bij het hotel hoort. Ideaal voor een familieweekend met sportieve activiteiten.

De groepsaccommodatie zelf beschikt voor 5 slaapkamers en 2 badkamers en is geheel vrijstaand. Deze accommodatie is zeer geschikt voor een geheel verzorgd familieweekend of familiereünie voor 40 tot 42 personen en is ook geschikt voor families met kinderen. U zult niet gauw een mooiere groepsaccommodatie met zwembad op de Veluwe en in Nederland tegenkomen.

De omgeving

Vanuit deze familie weekend accommodatie zijn diverse mooie wandelpaden en fietspaden eenvoudig en op korte afstand te bereiken. Mensen die van bossen, wilde zwijnen en herten houden, zullen hier zeer genieten . De Veluwe is natuurlijk de perfecte plek voor een avontuurlijk weekend, midweek of langere periode, midden in de natuur. Een perfecte locatie voor een luxe familiereünie of familieweekend.

Het gastenboek

Lees hoe positief anderen deze 40 persoons familieweekend accommodatie op de Veluwe hebben geschreven en ontdek dat de prijs- kwaliteitsverhouding van deze luxe groepsaccommodatie in Gelderland zeer gunstig is. U boekt deze luxe familie weekend accommodatie op de Veluwe voor 40 personen al vanaf €1.000 per weekend.

Klik hier voor uitgebreide informatie over deze luxe 40 persoons familie weekend accommodatie met zwembad op de Veluwe (huiscode 12829)

Aanrader: Groot Groepsverblijf voor familieweekend 40 tot 45 personen Gelderland, Hengelo

Dit grote groepsverblijf in Gelderland heeft maar liefst 16 slaapkamers en is daarom zeer geschikt voor een familieweekend of vriendenweekend. Afhankelijk van de samenstelling van de groep kan hier ieder zijn eigen slaapkamer hebben en dat is een wens die bij maar weinig groepsverblijven ingevuld kan worden. Dit grote groepsverblijf in Gelderland bestaat uit 2 mooie boeren hoeven die praktisch met elkaar verbonden zijn.

Er zijn ook ruim voldoende badkamers en toiletten aanwezig en dat is ook de reden waarom veel gezinnen en families voor een familieweekend of familiereünie voor deze groepsaccommodatie kiezen. Er zijn 16 badkamers aanwezig, in principe heeft iedere slaapkamer dus ook een eigen badkamer!

Dit 40 tot 45 persoons groepsverblijf ligt in de Gelderse Achterhoek en wel nabij Hengelo, een mooie historische plaats waar van alles te beleven is en goede horeca aanwezig is. De omgeving is bosrijk en groen en is prima geschikt voor het maken van wandelingen of fietstochten.

Ook indien u een familieweekend met eigen kookgelegenheid zoekt, is dit groepshuis in Gelderland perfect. Er is een grote professionele keuken aanwezig terwijl er ook een leuk ingerichte eetzaal met bar aanwezig is.

Met mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op de 2 terrassen en de fraaie tuin.

Indien u een familieweekend in Gelderland wilt vieren met 40 tot 45 personen en u zoekt een gezellige en praktisch ingerichte accommodatie met maar liefst 16 slaapkamers en 16 badkamers, professionele keuken, eetzaal, tuin, terrassen en een mooie groene bosrijke omgeving dan is dit zeker een interessante optie. U huurt dit grote groepsverblijf in Gelderland voor een weekend vanaf ongeveer 1500 euro. Hiermee is dit niet alleen een grote groepslocatie maar tevens een goedkoop groepsverblijf.

Klik hier voor meer informatie over deze grote en goedkope groepsaccommodatie in Gelderland. (huiscode 1265231)

Aanrader: Groepsverblijf voor familieweekend in Gelderland voor 40 personen

Indien u een groepsverblijf of groot vakantiehuis in Gelderland voor ongeveer 40 personen met veel slaapkamers zoekt, is deze groepsaccommodatie in Aalten precies wat voor u. De Grenswachter ligt in de Gelderse Achterhoek en is geschikt voor 40 tot 42 personen. Het is een sfeervolle, authentieke boerderij die ook voor 2 groepen gesplitst kan worden en perfect geschikt is voor een familieweekend, vriendenweekend of zakenbijeenkomst. In de vergaderruimte kunnen vergaderingen en trainingen gehouden worden. Omdat dit grote vakantiehuis in Gelderland in 2 gedeeltes gesplist kan worden, is de locatie ook zeer geschikt voor het vieren van een familieweekend of familiereünie voor bijvoorbeeld 20 of 30 personen.

Dit grote groepsverblijf beschikt over 17 slaapkamers en 5 badkamers . In de grote, gezellige woonkamer staat een satelliet tv, houtkachel, dvd speler en stereo installatie. De goed verzorgde keuken beschikt over een oven, magnetron en afwasmachine en is ook zeer geschikt voor groepen en families die zelf willen kokken.

Groepsverblijf geschikt voor minder validen

De Grenswachter is ook geschikt voor minder validen. Deze grote vakantieboerderij in Gelderland heeft diverse aanpassingen voor minder validen waaronder een rolstoeltoegankelijke douche en toilet, aangepaste slaapkamer, brede doorgangen in kamers en nauwelijks drempels.

De Grenswachter is ook zeer geschikt voor familieweekend met kinderen. Er is een trampoline aanwezig, kinderbedjes, een kinderstoel en speeltoestellen.

Terras, tuin en omgeving

De mooie tuin en omheind terras zijn ideaal en een lust voor het oog. In de omgeving van de familie accommodatie boerderij zijn veel bossen en weilanden. Hier kan je met wat geluk een ree of wild zwijn tegenkomen.

Families die een familie weekend in de Grenswachter in Aalten hebben doorgebracht zijn zeer enthousiast en positief. Indien u een familieweekend in Gelderland voor ongeveer 40 tot 45 personen zoekt, is dit een perfect groepsverblijf.

Klik hier voor meer informatie over dit unieke groepsverblijf voor 40 personen in de Gelderse Achterhoek! (huiscode 1265892)

Aanrader: Exclusieve familie weekend accommodatie voor 40 personen, Gelderland, Kring van Dorth

Indien u een luxe familie weekend accommodatie voor ongeveer 40 personen zoekt die kindvriendelijk is, aangepast is voor minder validen en zeer compleet is ingericht dan is dit uw accommodatie!

Dit luxe groepsverblijf in Gelderland is geschikt voor maximaal 40 personen, heeft 13 slaapkamers en 5 badkamers. Deze familie accommodatie is geschikt voor minder validen en rolstoelvriendelijk.

Omdat deze familie accommodatie in Gelderland een woonoppervlakte heeft van maar liefst 700 m2 geheel vrijstaand is en een praktisch terras en mooie tuin heeft is het er altijd heerlijk vertoeven. Ook indien u een kindvriendelijke accommodatie zoekt om uw familieweekend of familiereünie te vieren, zit u hier goed. Er is een kampvuurplaats, een groot speelveld , en diverse leuke speelvoorzieningen.

Dit groepsverblijf heeft voorzieningen voor minder validen

Er is voor de mindervalide gast een aangepast toilet en badkamer en het gele groepsverblijf is nagenoeg drempelloos. Ook is er minimaal 1 slaapkamer goed toegankelijk met rolstoel en verder aangepast voor minder validen . Kortom, ook indien u een familieweekend en familiereünie wilt vieren en behoefte hebt aan een comfortabele aangepaste groepsaccommodatie is dit 40 persoons luxe groepsverblijf in Gelderland zeer geschikt.

Klik hier voor meer informatie over dit luxe, 40 persoons groepsverblijf in Gelderland. (huiscode 1249345)

Ruim 40 groepsverblijven in Gelderland

Op onze website vindt u ruim 40 groepsverblijven welke geschikt zijn voor een familieweekend of familiereünie in Gelderland. Hierbij gaat het om groepsverblijven welke geschikt zijn voor 10 tot maximaal 40 personen.

Klik hier voor het complete aanbod groepsverblijven in Gelderland

Wilt u een familieweekend of familiereünie vieren met meer dan 40 personen?

Wij hebben in Nederland en heel Europa groepsverblijven te huur tot 70 personen.

U zoekt eenvoudig een groepsverblijf in Nederland of Europa welke geschikt is voor 10 tot 70 personen door te sorteren op het land, provincie en aantal personen door naar de home pagina van onze website te gaan en daar op groepsverblijven te zoeken welke in de door u gewenste periode nog beschikbaar zijn.

Klik hier om naar ons complete aanbod groepsverblijven in Nederland te gaan welke geschikt zijn voor het vieren van een fantastisch familieweekend of familiereünie in Nederland.

Copyright 2018 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodatie Friesland, groepsaccomodatie, schoolreis, groepsaccomodaties, Groepsovernachting, Vakantieboerderij 20 personen, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie , Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, accommodatie? Mooiste groepsaccommodaties? , Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, accommodatie groep, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf , Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, vakantiehuis, groepsaccommodatie 20 tot 60 personen, groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie huren, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 vakantiehuizen , Groepshuizen , Groepsaccomodaties, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie , Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, vakantieboerderij | vakantieboerderijen , Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, vakantiehuis | vakantiehuizen, Vakantiehuis 1.000 vakantiehuizen , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, accommodatie, Groepsaccommodatie, groepsaccommodatie , groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie , Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg , A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen