Het grootste aanbod groepsaccomodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

+31(0)345506847
(ma-vr 9-16 uur)

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Uniek aanbod groepsaccomodaties in België

Indien u een aantrekkelijke vakantie wilt boeken voor een groep mensen dat hebben wij in België en met name de Ardennen een groot en gevarieerd aanbod groepsaccomodaties. In totaal hebben wij een aanbod van 400 unieke groepsaccomodaties in België waarvan er een 300 liggen in de fantastisch mooie Belgische Ardennen. Ga nu naar ons zeer ruime aanbod groepsaccomodaties België en ontdek dat onze groepsaccomodaties België unieke, zeer gevarieerd en betaalbaar zijn!

Voor ons enorme aanbod groepsaccomodaties België, klik hier

Zoek nu een geschikte groepsaccommodatie »

Luxe groepsaccomodaties België

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccomodatie in België?

Wij hebben ook een groot aanbod zeer luxe groepsaccomodaties in België. U vindt deze luxe groepsaccomodaties België door te selecteren op het aantal sterren ( 4 of 5 sterren is luxe ) of te zoeken op groepsaccomodaties in België die bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of zelfs een privé zwembad hebben. De luxe groepsaccomodaties in België zitten wel in de hogere prijsklassen.

Enkele voorbeelden van luxe groepsaccomodaties in België

Luxe groepsaccomodatie voor 14 personen in België, Luik

Ooit in een kasteel willen overnachten? Een luxe kasteel met een sauna, prive zwembad, Turks stoombad en jacuzzi? Deze zeer luxe en fraai gelegen groepsaccomodatie in België biedt plaats aan 14 personen en heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers. Deze groepsaccomodaties is uitermate luxe en heeft ook nog eens een zeer grote, besloten en fraaie aangelegde tuin. En als room op het toetje, 's avonds kunt u heerlijk wegkruipen bij de open haard en genieten van de geweldige sfeer van dit unieke kasteel in België. Indien u een luxe groepsaccomodatie in België zoekt met zwembad en sauna dan is dit voor u een aanrader.

U vindt deze luxe groepsaccomodatie België op onze website onder de huiscode 1258813

Luxe groepsaccomodatie in België voor 20 – 24 personen

Een andere zeer luxe groepsaccomodatie in België met privé zwembad, sauna en Turks stoombad vindt u eveneens in Luik. Deze 20 persoons luxe groepsaccomodatie heeft 7 slaapkamers, 7 badkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 700 m2. Privacy is er optimaal en gegarandeerd. Deze fantastische groepsaccomodatie in Luik ligt op 2 kilometer van de watervallen van Coo en is omgeven door mooie bossen waar u heerlijk kunt wandelen.

U vindt deze luxe 20 persoons groepsaccomodatie in België onder de huiscode 1265405

Groepsaccomodaties België van 8 tot 58 personen

Of nu een familie-weekendje wilt vieren of een personeelsfeest heeft. Wij hebben voor iedereen de juiste accommodatie. U kunt bij ons een groepsaccomodatie in België boeken voor 8 personen maar ook voor 58 personen. U heeft de keuzes uit groepsaccomodaties gelegen in de prachtige Belgische Ardennen of een groepsaccomodatie aan de Belgische kust. Welke groepsaccomodatie België u ook zoekt. De kans is groot dat de ideale groepsaccomdatie op deze website te vinden is.

Groepaccomodatie België Westvlaanderen

Wat zou u ervan denken om een vakantie in een schip te vieren? Wij hebben een schip voor verhuur beschikbaar dat uitstekend als groepaccomdatie België kan dienen. Het schip biedt plaats aan maximaal 15 personen. Deze groepsaccomodatie in West Vlaanderen heeft 6 slaapkamers en 1 badkamer. Fietsen zijn er te huur. Het bijzondere wat de energievoorziening betreft is dat deze op zonenergie is gebaseerd. Deze unieke groepsaccomodatie in Westvlaanderen is te huur vanaf 1300 euro per week.

Op zoek naar een grote groepsaccomodatie in Oost-Vlaanderen?

In Oost-Vlaanderen (Belgische Ardennen) hebben we groepsaccomodaties die geschikt zijn voor 8 tot maximaal 56 personen. Zo hebben we in Kluisbergen ( Belgische Ardennen ) een groepsaccomodatie die plaats biedt aan 30, 40 of 56 personen. Deze grote groepsaccomodatie in België, Oost-Vlaanderen, is zeer geschikt voor bijvoorbeeld scholen en verenigingen want er zijn tal van voorzieningen voor deze doelgroep. Deze groepsaccomodatie in België beschikt over 2 basketbalvelden, 3 volleybalvelden en 12 badmintonterreinen. Ideaal voor en schoolreis of uitstapje sportvereniging.

Maar deze grote groepsaccomodatie in België heeft ook een dansstudio of zaal voor gevechtssporten, boogschietruimte en heeft ook nog een klimwand.

Omdat deze groepsaccomodatie maar liefst 14 slaapkamers heeft en ook nog eens in de prachtige Belgische Ardennen ligt, is dezegroepsaccomodatie ideaal voor een schoolreis, sportkamp of wandelvereniging.

U vindt deze grote goepsaccomodatie in de Belgische Ardennen onder de huiscode 1256372.

Groepsaccomodaties en grote vakantiehuizen in Brugge

Op zoek naar een groepsaccomodatie of groot vakantiehuis in Brugge?

De UNESCO stad Brugge wordt ook wel het Venetië van België genoemd. De historische stad Brugge met zijn oude centrum en monumenten is zeer geliefd bij vakantiegangers.

In deze prachtige oude stad Brugge hebben wij verschillende grote vakantiehuizen en grote groepsaccomodaties te huur. U vindt deze grote vakantiehuizen of groepsaccomodaties in Brugge door rechts boven in op onze website ( bij plaats of huiscode ) te zoeken op " Brugge". Alle grote vakantiehuizen en groepsacomodaties in Brugge komen dan als aanbod te voorschijn.

Enkele voorbeelden van onze grote vakantiehuizen en groepsaccomodaties in Brugge

10 persoons groepsaccomodatie in centrum Brugge

Deze 10 persoons groepsaccomodatie in het centrum van Brugge heeft slaapkamers en 2 badkamers. Door de ligging een ideaal vakantiehuis in Brugge om de stad te leren kennen. Dit grote 10 persoons vakantiehuis in Brugge wordt in verband met de rust, niet verhuurd aan jongeren.

U vindt dit grote vakantiehuis in Brugge onder de huiscode 1247834.

Groene vakantiewoning in Brugge voor 10 personen

Deze 10 persoons vakantiewoning ligt in het midden van Brugge in een verrassend groene omgeving. Deze groene vakantiewoning midden in Brussel heeft namelijk een grote ommuurde tuin van maar liefst 500 m2. In deze tuin een theehuisje, terras, grasveld en vijver.

Dit grote, groene 10 persoons vakantiehuis in Brugge heeft 4 slaapkamers, internet en een sauna. Een absolute aanrader voor mensen die een groot en groen vakantiehuis of groepsaccomodatie in Brussel zoeken.

U vindt dit grote, groene vakantiehuis in Brugge onder de huiscode 1247835.

Overig aanbod grote vakantiehuizen Brugge

Klik hier voor ons overig aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccomodaties in Brugge.

Groepsaccommodatie 14 personen aan de Belgische kust

Ook de moeite waard om te vermelden is onze groepsaccomodatie 14 personen aan de Belgische kust. Dit voormalig landhuis heeft 8 slaapkamers en 2 badkamers. Deze groepsaccommodatie in België aan de kust is te huur vanaf 2000 euro per week.

Groepshuizen België voor rustzoekers

Een aantal van onze groepshuizen in België liggen midden in de natuur op zeer rustige plekken. Deze groepshuizen in het groene België liggen bijvoorbeeld in de Ardennen. We hebben ook een aantal groepshuizen in België te huur op stilteplekken. Verhuur hiervan alleen op aanvraag.

Groepshuis België in Brussel te huur

Heeft u interesse om een groepshuis in Brussel te huren? Wij hebben een groepshuis in België midden in het mooie centrum van Brussel te huur. Dit centraal gelegen groepshuis in België heeft internet en een eigen parkeerplek Dit centraal gelegen groepshuis in België is zeer geschikt voor bedrijven en organisaties die langer in Brussel verblijven. Dit groepshuis is geschikt voor maximaal 16 personen en heeft 9 slaapkamers. Verhuur van dit unieke groepshuis in België gaat op aanvraag.

Groepsaccomodatie België niet kunnen vinden?

Heeft u uw ideale groepsaccommodatie België niet op deze website niet kunnen vinden? Stuur ons een mail met de wensen van de door u gezochte groepsaccomodatie en wij helpen u bij het zoeken ervan!

Copyright 2014 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad


Grote Vakantiehuizen Nederland, Groepsaccomodatie Brabant, Groepsaccomodatie Limburg, Groepsaccomodatie Groningen, Groepsaccomodaties Duitsland, Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodaties België, Groepsaccomodatie Drenthe, Groepsaccomodatie Friesland, Groepsaccomodatie Gelderland, Groepsaccomodaties Nederland, Groepsaccomodatie Noord Holland, Groepsaccomodatie Overijssel, Groepsaccomodatie Utrecht, Groepsaccomodatie Waddeneilanden, Groepsaccomodatie Zeeland, Groepsaccomodatie Zuid Holland, groepsaccomodatie, Luxe groepsaccomodatie, Goedkope groepsaccomodaties, 10 persoons vakantiehuis, 20 persoons vakantiehuis, vakantieboerderij, schoolreis, groepsaccommodatie, Grote Vakantiehuizen, groepsaccomodaties veluwe, groepsaccomodaties goedkoop, groepsaccomodatie 8 personen, groepsaccomodatie 18 personen, groepsaccomodatie 20 personen, groepsaccomodatie 30 personen, groepsaccomodatie 40 personen, groepsaccomodaties, familieweekend, groepsaccommodaties, Groepsovernachting, Familieweekenden, 30 persoons vakantiehuis, Vakantieboerderij 20 personen, Familie weekend weg, Groepsaccomodatie Frankrijk, Groepsannuleringsverzekering Europeesche

Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen) Schoolreisverzekering

Groepsaccommodatie 50 personen, 50-persoons vakantiehuis | Kasteel huren voor 10 tot 62 personen | Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow 10,20,30 personen | groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp | Groepssaccommodatie? Mooiste groepsaccommodatie? Tips zoeken en boeken groepsaccomodatie | Kampeerboerderijen en groepsaccommodaties voor schoolkampen in Nederland, schoolkamp accommodatie | Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 100 personen | Groepsaccommodatie wintersport 10, 20, 30, 40, 50, 60 personen | Groepsaccommodaties voor spirituele groepen | Goedkoop parkeren op Schiphol | affilate groepsaccommodaties, groepsannuleringsverzekering, groepsreisverzekering | Groepsreisverzekering afsluiten | aangepaste groepsaccommodatie minder validen | groepsreis? Groepsaccommodatie | groepsreisverzekering| voor groepsreis | Groepsaccommodatie Drenthe 10,20,30,40,50, 60 personen | Groepsaccommodatie Brabant|groepsaccommodaties Brabant | Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend | groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland | Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties | Groepsaccommodaties in Italië,groepsaccommodatie Italië 8-30 personen | Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa. | vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's | Familiebijeenkomst groepsaccommodaties, groepsaccommodatie, accommodatie familiebijeenkomsten | groepsverblijven | groepsverblijf huren in Nederland | Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen | Last minute vakantie aanbiedingen | Groepsaccommodaties Landgoed De Biestheuvel | Luxe groepsaccommodatie Ardennen 20 tot 60 personen | Vriendinnenweekend groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum  | groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel | Groepsaccommodatie in Spanje huren | Mooie groepsaccommodatie in Texel huren  | 2.000 grote vakantiehuizen in Nederland | Groepshuizen in Nederland | Groepsaccomodaties in Noord-Holland | Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren | Grote groepsaccommodatie huren familiereünie, schoolkamp, familieweekend | groepsaccommodaties | groepsaccommodatie utrecht,  | groepsaccommodaties België, groepsaccommodatie 20, 30, 40, 50, 60 personen | Groepsaccommodatie 16 personen huren | Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard | Groepsaccommodatie 11, 12, 13 personen Nederland | Groeps accomodatie | groeps accomodaties | Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland | Bungalows en vakantiehuizen voor familie vakanties | vakantie op boerderij | vakantieboerderij huren in Nederland | boerderijvakantie, vakantie op een boerderij | Frankrijk vakantieboerderij 10, 20, 30, 40, 50 personen huren | In Drenthe een vakantieboerderij huren | Friesland vakantieboerderij huren | 20 persoons vakantiehuis | vakantiehuizen | de Grenswachter Aalten, groepsaccommodatie | Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen | groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië | groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Denemarken | Grote groepsaccommodatie huren Nederland, België, Frankrijk | Kasteel huren in Frankrijk, voor groepen 20-60 personen