Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

groepsaccommodaties België

Groepsaccommodatie België

Dit is de beste website om een groepsaccommodatie in België te boeken.
Hier vindt u niet alleen het grootste aanbod groepsaccommodaties België, u vindt er ook bijzonder groepsaccommodaties België alsmede groepsaccommodaties voor grote groepen. U kunt hier ook een groepsaccommodatie met zwembad in België huren.

U boekt bij ons een luxe en bijzondere groepsaccommodatie in België voor uw familiedag, bedrijfsuitje, familieweekend, vriendenweekend, schoolkamp of bruiloft.
Een indien u een bijzondere groepsaccommodatie in België zoekt. Op deze website staan groepsaccommodaties in België die u nergens anders kunt boeken.

In totaal hebben wij een aanbod van bijna 1.000 groepsaccommodaties in België waarvan er een 300 liggen in de fantastisch mooie Belgische Ardennen.

Ga nu naar ons zeer ruime aanbod groepsaccommodaties België en ontdek dat onze groepsaccommodaties België unieke, zeer gevarieerd en betaalbaar zijn!


Voor ons enorme aanbod groepsaccomodaties België, klik hier

groepsaccommodaties in heel Europa »

Luxe groepsaccommodaties België

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in België?

Bijvoorbeeld een luxe groepsaccommodatie in België met sauna, open haard, jacuzzi en zwembad? Of een luxe groepsaccommodatie met tennisbaan, golfbaan en speeltuin voor de kinderen?
U kunt bij ons het hele jaar door een luxe groepsaccommodatie in België huren.
 

Wij hebben dan ook een groot aanbod zeer luxe groepsaccommodaties in België. U vindt deze luxe groepsaccommodaties België door te selecteren op het aantal sterren ( 4 of 5 sterren is luxe ) of te zoeken op groepsaccommodaties in België die bijvoorbeeld een sauna, jacuzzi of zelfs een privé zwembad hebben. En het is ook mogelijk een luxe groepsaccommodatie in België, bijvoorbeeld in de Ardennen, met privé binnen zwembad te huren.

De luxe groepsaccommodaties in België zitten wel in de hogere prijsklassen.

Voorbeelden van luxe groepsaccommodaties in België.

Ooit in een kasteel willen overnachten? Een luxe kasteel groepsaccommodatie in de Ardennen met een sauna, prive zwembad, Turks stoombad en jacuzzi? Deze zeer luxe en fraai gelegen groepsaccommodatie in België biedt plaats aan 14 personen en heeft 7 slaapkamers en 7 badkamers. Deze kasteel groepsaccomodatie in België is uitermate luxe en heeft ook nog eens een zeer grote, besloten en fraaie aangelegde tuin. En als room op het toetje, 's avonds kunt u heerlijk wegkruipen bij de open haard en genieten van de geweldige sfeer van dit unieke kasteel in België. Een familieweekend of familiereünie in dit kasteel in België vieren zal meer dan uw verwachtingen waarmaken.

Indien u een luxe groepsaccomodatie in België zoekt met zwembad en sauna dan is dit voor u een aanrader.

U vindt deze luxe groepsaccomodatie België op onze website onder de huiscode 1258813


Kasteel Ardennen ( luxe groepsaccommodatie ) voor 30 tot 40 personen.

Indien u een luxe groepsaccommodatie in België zoekt voor een groep van 30 a 40 personen, is ons kasteel in Cugnon ( de Ardennen ) iets voor u. Deze luxe 30 persoons tot 40 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen heeft alles wat u zich kunt wensen. Zo beschikt dit kasteel over een privé zwembad, sauna, jacuzzi's, feestzaal, recreatiezaal, diverse huiskamers, grote tuin met speelgelegenheid voor de kinderen.
En in de recreatiezaal vindt u onder andere een biljart.

Dit kasteel in België is in de categorie luxe groepsaccommodaties België de meest luxe groepsaccommodatie 30 tot 40 personen en ook zeer geschikt om er een bruiloft of trouwfeest te vieren. Er is voor het bruidspaar een bruidssuite aanwezig. De kasteeltuin is zeer geschikt om er foto's te maken voor een bruiloft of huwelijksfeest.
Informatie:  www.kasteel-ardennen.nl

Luxe 20 persoons groepsaccommodatie in België.

Een andere zeer luxe groepsaccomodatie in België met privé zwembad, sauna en Turks stoombad vindt u in Luik. Deze 20 persoons luxe groepsaccomodatie heeft 7 slaapkamers, 7 badkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 700 m2. Privacy is er optimaal en gegarandeerd. Deze fantastische groepsaccomodatie in Luik ligt op 2 kilometer van de watervallen van Coo en is omgeven door mooie bossen waar u heerlijk kunt wandelen.
Indien u op zoekt bentg naar een luxe groepsaccommodatie voor 20 personen met optimale privacy, is deze 20 persoons groepsaccommodatie in België, Luik,  iets voor u.
 

U vindt deze luxe 20 persoons groepsaccomodatie in België onder de huiscode 1265405

Groepsaccommodaties Ardennen

De mooiste groepsaccommodaties in België liggen in de Ardennen.
Omdat het aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen zo groot is, hebben we er een aparte website van gemaakt waar u, zeer overzichtelijk, alle mooie groepsaccommodaties in de Ardennen vindt.

Zeker indien u een luxe groepsaccommodatie met zwembad, sauna en speelgelegenheid voor kinderen zoekt, adviseren wij u te zoeken binnen ons unieke aanbod groepsaccommodaties in de Ardennen.

Website:  Groepsaccommodaties Ardennen

Groepsaccomodaties België van 8 tot 60 personen

Op zoek naar een grote groepsaccommodatie in België?
Bijvoorbeeld voor een grote groep?

Of nu een familie-weekendje of familiereünie wilt vieren of een personeelsfeest heeft. Wij hebben voor iedereen de juiste grote groepsaccommodatie in België. U kunt bij ons een groepsaccomodatie in België boeken voor 8 personen maar ook voor 40, 42, 44, 48, 50, 58 of 60 personen. U heeft de keuzes uit groepsaccomodaties gelegen in de prachtige Belgische Ardennen of een groepsaccomodatie aan de Belgische kust. Welke grote groepsaccomodatie België u ook zoekt.

De kans is groot dat de ideale en grote groepsaccommodatiin België op deze website te vinden is.

Groepaccomodatie België Westvlaanderen

Wat zou u ervan denken om een vakantie met een grote groep op een schip te vieren? Wij hebben een schip voor verhuur beschikbaar dat uitstekend als groepaccommodatie België kan dienen. Het schip biedt plaats aan maximaal 15 personen. Deze groepsaccomodatie in West Vlaanderen heeft 6 slaapkamers en 1 badkamer. Fietsen zijn er te huur. Het bijzondere wat de energievoorziening betreft is dat deze op zonenergie is gebaseerd. Deze unieke groepsaccomodatie in Westvlaanderen is te huur vanaf 1300 euro per week.

Op zoek naar een grote groepsaccomodatie in Oost-Vlaanderen?

In Oost-Vlaanderen (Belgische Ardennen) hebben we groepsaccomodaties die geschikt zijn voor 8 tot maximaal 56 personen. Zo hebben we in Kluisbergen ( Belgische Ardennen ) een groepsaccomodatie die plaats biedt aan 30, 40 of 56 personen. Deze grote groepsaccomodatie in België, Oost-Vlaanderen, is zeer geschikt voor bijvoorbeeld scholen ( schoolkamp accommodatie )  en verenigingen want er zijn tal van voorzieningen voor deze doelgroep. Deze groepsaccomodatie in België beschikt over 2 basketbalvelden, 3 volleybalvelden en 12 badmintonterreinen. Ideaal voor en schoolreis of uitstapje sportvereniging. Deze grote en goedkope groepsaccommodatie in België is ook zeer geschikt voor een schoolkamp, werkweek of studieweek.


Maar deze grote groepsaccomodatie in België heeft ook een dansstudio of zaal voor gevechtssporten, boogschietruimte en heeft ook nog een klimwand.

Omdat deze groepsaccomodatie maar liefst 14 slaapkamers heeft en ook nog eens in de prachtige Belgische Ardennen ligt, is deze grote groepsaccomodatie in België ideaal voor een schoolkamp, sportkamp of wandelvereniging. Een perfecte schoolkamp accommodatie in de Ardennen


U vindt deze grote goepsaccomodatie in de Belgische Ardennen onder de huiscode 1256372.

Groepsaccomodaties en grote vakantiehuizen in Brugge

Op zoek naar een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis in Brugge?

De UNESCO stad Brugge wordt ook wel het Venetië van België genoemd. De historische stad Brugge met zijn oude centrum en monumenten is zeer geliefd bij vakantiegangers.

In deze prachtige oude stad Brugge hebben wij verschillende grote vakantiehuizen en grote groepsaccomodaties te huur. U vindt deze grote vakantiehuizen of groepsaccomodaties in Brugge door rechts boven in op onze website ( bij plaats of huiscode ) te zoeken op " Brugge". Alle grote vakantiehuizen en groepsacommodaties in Brugge komen dan als aanbod te voorschijn.Voorbeeld: groot vakantiehuis 10 personen in Brugge.

Hieronder een aantal voorbeelde van 10 persoons vakantiehuizen en groepsaccommodaties in Brugge.

Deze 10 persoons groepsaccomodatie ( groot vakantiehuis ) in het centrum van Brugge heeft slaapkamers en 2 badkamers. Door de ligging een ideaal vakantiehuis in Brugge om de stad te leren kennen. Dit grote 10 persoons vakantiehuis in Brugge wordt in verband met de rust, niet verhuurd aan jongeren.

U vindt dit grote vakantiehuis in Brugge onder de huiscode 1247834.


Deze 10 persoons vakantiewoning ligt in het midden van Brugge in een verrassend groene omgeving. Deze groene vakantiewoning midden in Brussel heeft namelijk een grote ommuurde tuin van maar liefst 500 m2. In deze tuin een theehuisje, terras, grasveld en vijver.

Dit grote, groene 10 persoons vakantiehuis in Brugge heeft 4 slaapkamers, internet en een sauna. Een absolute aanrader voor mensen die een groot en groen vakantiehuis of groepsaccomodatie in Brussel zoeken.

U vindt dit grote, groene vakantiehuis in Brugge onder de huiscode 1247835.


Klik hier voor ons overig aanbod grote vakantiehuizen en groepsaccomodaties in Brugge.

Groepsaccommodatie aan de Belgische kust

Groepsaccommodatie aan de Belgische Kust huren?

Op zoek naar een groepsaccommodatie of groot vakantiehuis aan de Belgische Kust?
Bijvoorbeeld een groepsaccommodatie aan de Belgische Kust voor 10, 12, 14, 20 of 30 personen?
Zoek dan binnen ons aanbod groepsaccommodaties België West Vlaanderen.

Wij hebben in vele plaatsen aan de Belgische kust mooie groepsaccommodaties te huur, o.a. een 30-persoons groepsaccommodatie in Kaaskerke, een 29 persoons groepsaccommodatie in Diksmuide, een 20 persoons groepsaccommodatie aan de kust in de bekende badplaats De Haan en vele andere groepsaccommodaties aan de Belgische Kust.

Indien u een groepsaccommodatie aan de kust in België zoekt, is het wellicht handig deze te zoeken op onze website vakantiehuizen aan zee

Op de website vakantiehuizen aan zee zoekt en boekt u vakantiehuizen aan de kust en zee, ook in Frankrijk, Italië, Portugal, Griekenland en vele andere landen met een zee en kust.

Ook de moeite waard om te vermelden is onze groepsaccomodatie 14 personen aan de Belgische kust. Dit voormalig landhuis heeft 8 slaapkamers en 2 badkamers. Deze groepsaccommodatie in België aan de kust is te huur vanaf 2000 euro per week.

Groepshuizen België voor rustzoekers

Een groepshuis is een andere naam voor een groepsaccommodatie.

Een aantal van onze groepshuizen en groepsaccommodaties in België liggen midden in de natuur op zeer rustige plekken. Deze groepshuizen in het groene België liggen bijvoorbeeld in de Ardennen. We hebben ook een aantal groepshuizen in België te huur op stilteplekken. 

Heeft u interesse in duurzaamheid en in het bijzonder in duurzaam toerisme?

zie dan onze website duurzaam toerisme

Vakantiehuis in Brussel te huur

Heeft u interesse om een 8 persoons vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 8 personen in Brussel te huren? Wij hebben een 8 persoons vakantiehuis midden in het mooie centrum van Brussel te huur. Dit centraal gelegen vakantiehuis in Brussel beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Er is wifi internet aanwezig.

In de omgeving van dit grote 8 persoons vakantiehuis in Brussel bevindt zich een zwembad en supermarkt.
Dit 8 persoons vakantiehuis in Brussel kan ook als groepsaccommodatie dienst doen.

Groepsaccommodatie België niet kunnen vinden?

Heeft u uw ideale groepsaccommodatie België niet op deze website niet kunnen vinden? Stuur ons een mail met de wensen van de door u gezochte groepsaccommodatie in België ( info@unieke-groepsaccomodaties.nl ) en wij helpen u bij het zoeken ervan!

Copyright 2016 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Grote Vakantiehuizen Nederland, Groepsaccomodatie Brabant, Groepsaccomodatie Limburg, Groepsaccomodatie Groningen, Groepsaccomodaties Duitsland, Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodaties België, Groepsaccomodatie Drenthe, Groepsaccomodatie Friesland, Groepsaccomodatie Gelderland, Groepsaccomodaties Nederland, Groepsaccomodatie Noord Holland, Groepsaccomodatie Overijssel, Groepsaccomodatie Utrecht, Groepsaccomodatie Waddeneilanden, Groepsaccomodatie Zeeland, Groepsaccomodatie Zuid Holland, groepsaccomodatie, Luxe groepsaccomodatie, Goedkope groepsaccomodaties, 10 persoons vakantiehuis, 20 persoons vakantiehuis, vakantieboerderij, schoolreis, groepsaccommodatie, Grote Vakantiehuizen, groepsaccomodaties veluwe, groepsaccomodaties goedkoop, groepsaccomodatie 8 personen, groepsaccomodatie 18 personen, groepsaccomodatie 20 personen, groepsaccomodatie 30 personen, groepsaccomodatie 40 personen, groepsaccomodaties, familieweekend, groepsaccommodaties, Groepsovernachting, Familieweekenden, 30 persoons vakantiehuis, Vakantieboerderij 20 personen, Familie weekend weg, Groepsaccomodatie Frankrijk, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie 50 personen, 50-persoons vakantiehuis, Kasteel huren voor 10 tot 62 personen, Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow 10,20,30 personen, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, Groepssaccommodatie? Mooiste groepsaccommodatie? Tips zoeken en boeken groepsaccomodatie, Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 100 personen, Groepsaccommodatie wintersport 10, 20, 30, 40, 50, 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, Teambuilding groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Groepsreisverzekering afsluiten, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, groepsreis? Groepsaccommodatie | groepsreisverzekering| voor groepsreis, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Drenthe , Groepsaccommodatie Brabant |groepsaccommodaties Brabant, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties in Italië,groepsaccommodatie Italië 8-30 personen, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, Familiebijeenkomst groepsaccommodaties, groepsaccommodatie, accommodatie familiebijeenkomsten, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf Nederland, Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, Last minute vakantie aanbiedingen | last minute bungalow, vakantiehuisNederN, Groepsaccommodaties Landgoed De Biestheuvel, Luxe groepsaccommodatie Ardennen 20 tot 60 personen, Vriendinnenweekend groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie in Spanje huren, groepsaccommodatie Texel | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 grote vakantiehuizen in Nederland, Groepshuizen in Nederland, Groepsaccomodaties in Noord-Holland, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, Grote groepsaccommodatie | grote groepsaccommodaties, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie utrecht, , groepsaccommodaties België, groepsaccommodatie 20, 30, 40, 50, 60 personen, Groepsaccommodatie 16 personen huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie 11, 12, 13 personen Nederland, Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen voor familie vakanties, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, boerderijvakantie, vakantie op een boerderij, vakantieboerderij Frankijk | vakantieboerderijen Frankrijk, Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, 20 persoons vakantiehuis | vakantiehuizen, de Grenswachter Aalten, groepsaccommodatie, Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Denemarken, Grote groepsaccommodatie huren Nederland, België, Frankrijk, mooie grote groepsaccommodaties tot 200 personen, Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, Kasteel Frankrijk | kasteel Frankrijk huren 20-60 personen, goedkope groepsaccomodatie, groepsaccommodatie Friesland huren, Luxe groepsaccommodatie Zeeland huren, Groepsaccommodatie Sauerland | groepsaccommodaties Sauerland, groepsaccommodatie met keuken, groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groot vakantiehuis Ardennen | grote vakantiehuizen in de Ardennen, 12 persoons vakantiehuis| 12 persoons vakantiehuizen, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie Ameland | groepsaccommodaties Ameland, Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg met vrienden | voetbalteam, groepsaccommodatie huren, Kasteel Duitsland | kastelen huren in Duitsland via A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen