Het grootste aanbod groepsaccommodaties
Unieke groepsaccommodaties van 6 tot 80 personen!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Uw persoonlijke
reisadviseur:

Jolien Huijgen

Contact


Voeg deze website toe
aan uw favorieten

Deze website wordt duurzaam gehost

Groepsaccommodatie en vakantiehuizen 50 personen

50 persoons groepsaccommodatie of 50-persoons vakantiehuis?

Meer dan 30 groepsaccommodaties voor 50 personen en vakantiehuizen 50 personen op de website unieke-groepsaccomodaties!

Bent u op zoek naar een 50-persoons groepsaccommodatie of een vakantiehuis voor 50 personen?  Op deze website unieke groepsaccomodaties van A Vakanties vindt u de mooiste 50 tot 60-persoons groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen van 50 tot 60 personen. Deze 50 of 60-persoons groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen zijn ideaal voor het vieren van een familiereünie, familieweekend, bruiloft, bedrijfsfeest met overnaching of een vriendenweekend. We hebben 50-persoons groepsaccommodaties en 50-persoons grote vakantiehuizen in onder andere Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Oostenrijk te huur.  Hieronder ook groepsaccommodaties voor 50 tot 60 personen die geschikt zijn voor de wintersport. www.unieke-groepsaccomodaties.nl

Hoe zoekt en boekt u een groepsaccommodatie of een groot vakantiehuis voor 50 tot 60  personen?

Het zoeken en boeken van een 50-60 persoons groepsaccommodatie of vakantiehuis via onze website is heel eenvoudig.

Via de home pagina van unieke groepsaccomodaties zoekt u eerst naar beschikbare groepsaccommodaties voor 50 - 60  personen in de door u gewenste periode. Vul eerst bovenaan in, in welk land u de groepsaccommodatie wilt boeken, hoeveel slaapkamers u minimaal nodig hebt, de aankomstdatum van de groepsreis en de verblijfsduur ( weekend, lang weekend, midweek, week of andere periode ) en u krijgt een actueel overzicht van de beschikbare groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen die geschikt zijn voor minimaal 50 - 60 personen. Selecteer vervolgens aan de linkerkant van he scherm verder op andere voor u belangrijke criteria.  Zoekt u bijvoorbeeld een groepsaccommodatie voor 50 personen die ook geschikt is voor minder validen, kruis dan het vakje "minder validen"aan. Zoekt u een groepsaccommodatie aan zee, vul dan "aan zee" in, enzovoort. Uiteindelijk blijven alleen die groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen over die het beste bij uw wensen en mogelijkheden passen. Heeft u vervolgens een groepsaccommodatie gevonden die u wilt boeken dan kunt u deze via onze website online boeken of desgewenst telefonisch boeken. U krijgt van de reisorganisatie die de groepsaccommodatie voor 50 tot 60 personen verhuurt vervolgens bericht of de boeking definitief is, de huurovereenkomst, factuur en andere bijzonderheden. U betaalt de huur van de groepsaccommodatie of het grote vakantiehuis rechtstreeks aan de reisorganisatie en dus niet aan A vakanties.

Indien u een 50-persoons groepsaccommodatie of groot vakantiehuis voor 50 personen eerst wilt bezoeken.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u een groepsaccommodatie die geschikt is voor bijvoorbeeld 50 personen, eerst wilt bezoeken voordat u kunt besluiten deze voor het familieweekend, de familiereünie of het vriendenweekend te huren. Het afhuren van een grote groepsaccommodatie zoals een kasteel of landhuis gaat immers om een behoorlijk groot financieel belang en het slagen van de groepreis is mede afhankelijk van de gekozen groepsaccommodatie.  En soms ziet een groepsaccommodatie er anders uit dan uit de foto's en de informatie lijkt.  Daarom is het in de meeste gevallen mogelijk om groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 50 tot 60 personen eerst te bezoeken.  Wilt u de groepsaccommodatie in kwestie bezoeken, neem dan contact op met A Vakanties. Wij regelen dan via de reisorganisatie of eigenaar van de groepsaccommodatie een bezichtiging. Houdt u er wel rekening mee dat er dan wel vaak gevraagd wordt om een optie op de betreffende groepsaccommodatie te nemen.  Voor  het nemen van een optie op een groepsaccommodatie, lees de informatie hieronder.

Optie nemen op 50-persoons groepsaccommodatie of een vakantiehuis, landhuis of kasteel voor 50 personen.

Indien u een bepaalde groepsaccommodatie op het oog hebt maar nog niet zeker weet of de hele groep deze groepsaccommodatie wil boeken, is het in de meeste gevallen verstandig een optie op de groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld 50 of 60 personen te nemen. Het nemen van een optie op een groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld 50 personen, betekent dat deze groepsaccommodatie voor u vrijblijvend wordt vastgehouden voor een periode van 24 uur of 48 uur en niemand anders in die optietermijn de betreffende accommodatie kan boeken. Bij de bezichtiging van een groepsaccommodatie wordt de optietermijn soms verlengd totdat u de groepsaccommodatie bezichtigd hebt. Een optie op een bepaalde groepsaccommodatie is vrijblijvend en kosteloos. U gebruikt voor het aanvragen van een optie op een groepsaccommodatie voor bijvoorbeeld 50 personen het speciale optie aanvraagformulier. 

Groepsaccommodaties 50 tot 60 personen in de Ardennen.

Bent u op zoek naar passende groepsaccommodaties in de Ardennen?  Op onze website groepsaccommodaties ardennen vindt u ook grote groepsaccommodaties. Hierondere groepsaccommodaties in de Ardennen voor 50 en 60 personen.

Enkele voorbeelden van groepsaccommodaties in Nederland die geschikt zijn voor 50 tot 60 personen.

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Nederland voor bijvoorbeeld 50 of 60 personen?

Ook in Nederland hebben we een mooi en uniek aanbod van groepsaccommodaties die geschikt zijn voor 50 tot 60 personen.Hieronder wat voorbeelden van groepsaccommodaties in Nederland die geschikt zijn voor 50-60 personen:

De Schiphorst, Drenthe.  Groepsaccommodatie in Nederland, geschikt voor ongeveer 50 personen.

Deze unieke 50-persoons groepsaccommodatie in Drenthe is zeer geschikt voor een familiereünie of familieweekend. Deze gezellige 50-persoons accommodatie heeft een theaterzaal met podium, twee eetzalen,een verkleedzolder en een grimeerruimte. Combineer dat met 9 slaapkamers en een prachtige ligging in de natuur en duidelijk is waarom deze groepsaccommodatie voor 50 personen in Drenthe facvoriet is bij families en familiefeesten.

Voor meer infornatie over De Schiphorst: http://www.unieke-groepsaccomodaties.nl/nl/vakantiehuis/nederland/drenthe/de-schiphorst/UGA-12240

 

Groepsaccommodatie 50 tot 60 personen in Friesland.

Deze groepsaccommodatie voor 50 tot 60 personen in Friesland heeft maar liefst 18 slaapkamers, diverse badkamers, recreatieruimtes, sauna, speelhoek voor kinderen, theather met verkleedruimte, een professionele keuken en mooie sportvelden, recreatievelden. Deze prachtige groepsaccommodatie ligt niet ver van de Waddeneilanden. Een geweldige groepsaccommodatie in Friesland voor 50 tot 60 personen die zeer betaalbaar is. Aanrader voor familieweekenden, familiereünie, vriendenweekend, feest sportvereniging.

Voor meer informatie over deze unieke groepsaccommodatie in Friesland voor 50 tot 60 personen: http://www.unieke-groepsaccomodaties.nl/nl/vakantiehuis/nederland/friesland/pingjum/UGA-122809

 

Groepsaccommodatie in Zeeland voor 50 tot 70 personen.

Deze grote groepsaccommodatie in Zeeland is maar liefst geschikt voor 50 tot 70 personen.  Deze accommodatie in Zeeland heeft maar liefst 17 slaapkamers.Strand en zee liggen slechts op 1 kilometer afstand. Er zijn veel speeltoestellen voor kinderen, er is een springkussen en een kinderboerderij.Aanrader voor onder andere familiereünie, feesten met kinderen en watersporters. 

Voor meer informatie over de 50-persoons tot 70-persoons groepsaccommodatie in Zeeland: 

http://www.unieke-groepsaccomodaties.nl/nl/vakantiehuis/nederland/zeeland/ellemeet/UGA-124756

Grote groepsaccommodaties in Nederland.

U vindt meer grote groepsaccommodaties in Nederland op onze website www.groepsaccommodatie-nederland.com, binnenkort wordt ons aanbod grote groepsaccommodaties in Nederland nog aanzienlijk uitgebreid.

\

Copyright 2016 Unieke-groepsaccomodaties.nl - Links - Linkpartners - Zoeken met kaart - Grote Vakantiehuizen - Vakantiehuizen Privé Zwembad

Grote Vakantiehuizen Nederland, Groepsaccomodatie Brabant, Groepsaccomodatie Limburg, Groepsaccomodatie Groningen, Groepsaccomodaties Duitsland, Groepsaccomodaties Ardennen, Groepsaccomodaties België, Groepsaccomodatie Drenthe, Groepsaccomodatie Friesland, Groepsaccomodatie Gelderland, Groepsaccomodaties Nederland, Groepsaccomodatie Noord Holland, Groepsaccomodatie Overijssel, Groepsaccomodatie Utrecht, Groepsaccomodatie Waddeneilanden, Groepsaccomodatie Zeeland, Groepsaccomodatie Zuid Holland, groepsaccomodatie, Luxe groepsaccomodatie, Goedkope groepsaccomodaties, 10 persoons vakantiehuis, 20 persoons vakantiehuis, vakantieboerderij, schoolreis, groepsaccommodatie, Grote Vakantiehuizen, groepsaccomodaties veluwe, groepsaccomodaties goedkoop, groepsaccomodatie 8 personen, groepsaccomodatie 18 personen, groepsaccomodatie 20 personen, groepsaccomodatie 30 personen, groepsaccomodatie 40 personen, groepsaccomodaties, familieweekend, groepsaccommodaties, Groepsovernachting, Familieweekenden, 30 persoons vakantiehuis, Vakantieboerderij 20 personen, Familie weekend weg, Groepsaccomodatie Frankrijk, Groepsannuleringsverzekering Europeesche, Groepsaccommodatie / Groepsaccommodaties informatie (veel gestelde vragen), Schoolreisverzekering, Groepsaccommodatie 50 personen, 50-persoons vakantiehuis, Kasteel huren voor 10 tot 62 personen, Familiebungalows op vakantieparken, familiebungalow 10,20,30 personen, groepsaccommodatie, kampeerboerderij, vakantieboerderij voor schoolkamp, Groepssaccommodatie? Mooiste groepsaccommodatie? Tips zoeken en boeken groepsaccomodatie, Schoolkamp Nederland | accommodatie voor schoolkamp, Kampeerboerderijen, kampeerboerderij Nederland voor 8 tot 100 personen, Groepsaccommodatie wintersport 10, 20, 30, 40, 50, 60 personen, Groepsaccommodaties voor spirituele groepen, Goedkoop parkeren op Schiphol, Teambuilding groepsaccommodatie | groepsaccommodaties , Groepsreisverzekering afsluiten, groepsaccommodatie | overnachting koor buitenland, groepsreis? Groepsaccommodatie | groepsreisverzekering| voor groepsreis, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Drenthe , Groepsaccommodatie Brabant |groepsaccommodaties Brabant, Groepsaccommodatie Zuid-Limburg, Maastricht,vriendenweekend, groot vakantiehuis Zeeland|groepsaccommodatie Zeeland, Groepsaccommodaties | 20.000 unieke groepsaccommodaties, Groepsaccommodaties in Italië,groepsaccommodatie Italië 8-30 personen, Mooiste vakantiepark, vakantieparken Nederland, Europa., vakantieparken met groepsaccommodaties, groepshuizen, familiehuizen of familievilla's, Familiebijeenkomst groepsaccommodaties, groepsaccommodatie, accommodatie familiebijeenkomsten, groepsverblijven Nederland | groepsverblijf Nederland, Luxe Groepsaccommodatie in Drenthe 16 tot 20 personen, Last minute vakantie aanbiedingen | last minute bungalow, vakantiehuisNederN, Groepsaccommodaties Landgoed De Biestheuvel, Luxe groepsaccommodatie Ardennen 20 tot 60 personen, Vriendinnenweekend groepsaccommodaties met sauna, beautycentrum , groepsaccommodatie | groepsaccommodaties overijssel, Groepsaccommodatie in Spanje huren, groepsaccommodatie Texel | groepsaccommodaties Texel huren , 2.000 grote vakantiehuizen in Nederland, Groepshuizen in Nederland, Groepsaccomodaties in Noord-Holland, Bijzondere groepsaccommodaties | groepsaccommodatie huren, Grote groepsaccommodatie | grote groepsaccommodaties, groepsaccommodaties | groepsaccommodatie utrecht, , groepsaccommodaties België, groepsaccommodatie 20, 30, 40, 50, 60 personen, Groepsaccommodatie 16 personen huren, Groepsaccommodatie | groepsaccommodaties in Valkenswaard, Groepsaccommodatie 11, 12, 13 personen Nederland, Groeps accomodatie | groeps accomodaties, Groepsbungalow | groepsbungalows Nederland, Bungalows en vakantiehuizen voor familie vakanties, vakantieboerderij | vakantieboerderij huren Nederland, boerderijvakantie, vakantie op een boerderij, vakantieboerderij Frankijk | vakantieboerderijen Frankrijk, Vakantieboerderij Drenthe | vakantieboerderijen Drenthe huren, vakantieboerderij Friesland | vakantieboerderijen Friesland huren, 20 persoons vakantiehuis | vakantiehuizen, de Grenswachter Aalten, groepsaccommodatie, Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Tsjechië, groepsaccommodatie | groepsaccommodaties Denemarken, Grote groepsaccommodatie huren Nederland, België, Frankrijk, mooie grote groepsaccommodaties tot 200 personen, Stergroep groepsaccommodaties | luxe groepsaccommodatie, Kasteel Frankrijk | kasteel Frankrijk huren 20-60 personen, goedkope groepsaccomodatie, groepsaccommodatie Friesland huren, Luxe groepsaccommodatie Zeeland huren, Groepsaccommodatie Sauerland | groepsaccommodaties Sauerland, groepsaccommodatie met keuken, groepsaccommodatie huren | groepsaccommodaties huren, Groot vakantiehuis Ardennen | grote vakantiehuizen in de Ardennen, 12 persoons vakantiehuis| 12 persoons vakantiehuizen, Groepsaccommodatie met feestzaal, Groepsaccommodatie Ameland | groepsaccommodaties Ameland, Groepsaccommodatie bedrijfsuitje huren | bedrijfsuitje groepsaccommodaties, Groepsverblijf | groepsverblijven, weekendje weg met vrienden | voetbalteam, groepsaccommodatie huren, Kasteel Duitsland | kastelen huren in Duitsland via A Vakanties, Kleine groepsaccommodatie | groepen